Ill make i man out of u

Hejhej! :)
har inte hunnit lägga ut bilder på smörgåstårtan än! :( men men får väl bli imorgom slutar ju 12 då :p hihi. Idag så började jag vid elva, hade matte, åt och hade en trevligen konversation med Boysen.. hahaha störda dom är ibland asså ^^ Efter de var de tema och sedan slutade vi! :) Då åkte jag in till stan och möte upp Leyla, efter de så åkte vi och solade i 20 min, sedan var hon tvungen att åka hem :( Sen när jag kom hem var klockan ungefär fem, så då åt jag kebabrulle och nu har jag precis sett klart herkules med Wille och skrivit en recension om den! :) Hihi japp men så såg dagen ut idag xd


mes amis belle





vous êtes incroyable merveilleux <3

Fina foton från vår lilla tur idag. Imorgon bär det av mot Stockholm. SACO-mässan står på schemat och det är dags att ta ett steg närmare framtiden. Läskigt, ohja. Bussen avgår 07.15 från Norrköping går hem igen vid 14. Får se om jag hinner hem för en uppdatering innan jag drar mig vidare till torsdagsdejt med Josefine S.


Ser du lyckan genom sorgen





Jacka Gina Tricot // T-shirt Acne // Jeans Acne // Skor Dr.Martens // Halsduk Gina Tricot

Gud vad mysigt det var med lite sol ute idag. Det kan verkligen pigga upp en! Vi tog en lite promenad jag, Hanna och Victoria. Passade på att ta lite foton samtidigt som vi var ute och strosade. Mysigt!


Stardoll

Hejhej!
Haha har börjat köra stardoll igen :P Heter även där ".Josefinek" så det är bara att ni lägger till mig! :D hihi




Smörgåstårta! :-D

Hejhej! :)
Snart är min varma smörgåstårta klar! hihi hade faktiskt tänkt att skriva hur man gör den också! Den är jättelätt att göra och jättegod :D hihi men snart kommer bilder!!


Beauty


Köpte dessa godingar på stan idag för 99kr styck. Crazy billigt! Ordinarie pris är 299kr. Snacka om kap!
Bikbok kommer de från om ni undrar!


Eyes wide open




Jacka Second hand // Hood IFS // Skjorta Gina Tricot // Halsband Style by Tyra // Byxor Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Väska Chapnlle

Blev en fin födelsedagslunch för Hanna idag. Dock var det inte idag hon fyllde år, utan igår. Dock kom lite annat i vägen. Otroligt grattis till dig fina Hanna! (tror även du har en bra framtid inom fotografering ;) )

Dagen i övrigt har spenderats i skolan. Fysik på morgonen och Matte H på eftermiddagen. Alltid lika mysigt. Eller hur? Tog även en runda på stan med Hanna efter skolan. Fick med mig två byxor hem. Nöjd tjej. Lägger upp bild på dem snart!


JA!!

Hejhej! :)
haha har alltid funderat vart Julia tagit sina outfitbilder och har äntligen hittat de nu när jag är på Arbetets museum! ;P haha hittade även jättemånga andra ställen där man kan ta bilder till en "photoshoot! :-D Längtar efter snön så vi kan ta ett par jättemysiga bilder :D hihi!

Men ska väl börja snart :( haha usch Workshop... men men! Bybye !!


(alltså denna bakgrund)

Julkalendern?

Hejhej! :D
Är de någon av er som vet när Svt Julkalender börjar och vad de kommer att handla om? :D haha älskar både Disney och andra barnprogram :D Så skulle bli jätteglad för svar :-D

Svaret jag fick:
"Jo, den heter tjuvarnas jul typ, och handlar om en tjej och en vuxen man samt mannens tjuvliga. Den börjar som alla anrda julkalendrar den första december (nu på torsdag alltså)"

Tack så jättemycket för att du svarade, men jag undrar vilken tid det är på morgonen, alltså typ kl 7 eller något sådant! hihi :D

Duktigt duktigt!

Hejhej! :-)
Idag tänker jag blogga nu utifall att jag glömmer ikväll! hahah :) Men iaf, idag råkade jag vakna en halvtimme senare än när jag skulle ^^ haha smart tjej! MEn nu är jag iaf i skolan och njuter av en halv liter Julmust! Mums! :D haha.. Men snart ska vi ha tema och sen engelska! Efter lunch så ska vi kanske till arbetets museeum!

Just me

matilda h @ gsm ! om Svalkar vinden:
Fråga: hejhej! seriöst, jag älskar dina kläder. så grymt snyggt. och ditt hår. ohmygad!

har en fråga, dina rätt genomskinliga glasögon som du har, har du dom som smycke elelr för att du behöver dom? har själv glasögon, men har inte börjat våga använda dom än. hehe.

och en till grej: du bor typ i göteborg va? för det känns så, haha. x'D <3

Svar: Först och främst, TACK! verkligen TACK!
Mina glasögon är äkta. Dvs. jag måste ha på mig dom. haha. (Hade verkligen inte gått speciellt bra utan dem). Det är bara att våga anvädna glasögon. Nyckeln är att bara helt enkelt vänja sig vid att se sig själv i glasögon!

Sedan kan jag även säga att både jag och Josefine bor i Norrköping :)


Like

Tina om Svalkar vinden:
åh snygg tröja!
Läser er blogg varje dag, fortsätt knäppa kort på era ursnygga outfits, för det ger inspiration.

Tack & hej! :D

Svar: Vill bara svara tack till detta inlägget. Uppskattar dessa kommentarer mer än enormt♥


In a happy place?





Jeansjacka och hood

Diggar kombinationen. Lite oversized jeansjacka, släng med en svart hood och du ser sådär lite lagom gangster-estet ut. I'm liking it. Åker på imorgon. Gillar den där känslan när man känner att jo, men denna outfiten kommer nog bli bra. Sådär nöjd så att man knappt kan vänta på att få ta på sig det. Lite så känner jag nu. Jag hoppas den kommer fastna minst lika bra på bild också, samt att Viccy (You're the best, jag vet att du läser!) vill knäppa ett par snabba bilder också. Då blir jag ännu mer nöjd.


Första advent!

Hejhej!
Ja som alla vet var de ju första advent igår! :) Mitt inlägg som jag skrev igår försvann :( inte så kul! men men bara skriva ett nytt! hahah :) Idag när jag slutade så gick jag till min mammas jobb som tog 30 minuter, trodde de skulle ta 5 HAHA snacka om felbedömning på väg ;P hahahahahaah! Sen så åkte vi till City gross och sedan till Lager 157. De fanns inget snyggt på Lager 157! Sen så åkte vi hem och åt och nyss kom william! :D hihi

Igår så åt vi första advents fika, lussekatt, skumtomtar och Julmust! :D mumsigt, vi såg även på Grinchen och Twiligt part 1. Ganska bra filmer men grinchen va ändå bäst :D haha



I förrgår (glömde blogga då tror ja?) så spelade jag lite hos wille och så bakade vi blåbärspaj. Hos mig åt vi lite lussekatter , skumtomtar och julmust :D hihih mumsigt mumsigt :D



'
Min älskling ville inte vara med på bild :( haha <33


got yaah!
JUSTE fick en Julkalender av william idag :D


Svalkar vinden







Tröja Nowhere // Skjorta Monki // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Väska Victorias!

Blä för att känna sig oinspirerad. Blä för att känna att typ inget blir sådär riktigt riktigt bra så att allt klaffar. Kanske borde dra mig till stan för att leta lite nya plagg. Skulle vara trevligt.


Första Advent



Mysig ljusstake! Första advent. Snart är det December, snart är det skolavslutning, snart är det massor av slutprov, snart är det thailand, snart är det nytt år och snart är det dags att jag tar och pluggar till mitt fysikprov jag har imorgon. Har inte speciellt mycket självdisciplin sisåhär på helgerna. Synd.


Thailand Inspo


Mums


Tigger....


Nu ska jag tigga lite igen....
RÖSTA? http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=93183

21 days


gammal julbild

Första advent imorgon! Känns bara sjukt konstigt. Idag var det 21 dagar kvar tills det smäller. 23 dagar kvar till Thailand. Ska bli så galet skönt att få komma iväg och sådär. Har spenderat hela dagen och kvällen hos min mormor och morfar tillsammans med Kusinerna, moster och även morbror som var nere från Stokholm! Har inte träffat dem på sjukt länge.

Fick även tillbaka mitt högskoleprovresultat. Skrev 1.1. Det är faktiskt inte speciellt dåligt för att ha varit första gången. Så jag är nöjd. Faktiskt. Det krävs ungefär 1.3 - 1.4 för att komma in på linjen jag önskar. Förhoppningsvis är det möjligt till nästa gång!


Hey

agnes om Hotter than fire:
Frågor: aw. Haha. Vad söt katt. Vad köper ni era kläder? :)

Och en till fråga. Hehe...Det där med era smycken...Är det helt säkert att ni ska öppna en smyckesaffär på nätet eller är det bara på skoj? Och har ni designat ännu fler än vad ni har visat?

Svar: Hej! Visst var katten söt? haha! Jag köper ofta mina kläder på H&M, Monki, Gina Tricot eller andra blandade ställen. Har vissa lite dyrare jeans men blandar det med massor av andra grejer från vanliga affärer!

Smycken var inte vår egen affär, utan ett UF-företag. Vi återkommer om det blir så att vi lägger ut deras hemsida!




Hair question

emma  om To be or not to be:
Fråga: Åhh skjukt fina kläder. Toffsen du har. Den heter nåt speccilet va? Kan du berätta för mig vad den heter?

Svar: Först, tack så mycket! Det jag har gjort med håret är att jag har satt upp det i en "bulle" på huvudet. Man skulle kunna använda en såkallad "hair donut", dock har jag tappat bort min. Haha. Finns att köpa på Glitter för 80kr!



Frågor och svar!

Hejhej! Vi fick ju en kommentar på Hotter than fire som jag verkligen inte förstår, skulle bli glad om du antingen svara via kommentar eller via mejl! :)

här kommer frågan!
Känner igen Josefine från en skola som hon gick i säger inte namnet på skolan. Hon är ganska annourlunda nu bra Josse.


Share some love

Linn om I'm flamable:
Hej :)
Först vill jag bara säga att jag älskar eran blogg och läser den varje dag.

Sen vill jag bara säga till dig Julia hur stor insperation du har gett mig nu har jag börjat tänka vad jag har på mig och tycker det är roligt nu även IRL och inte bara på gSm (på gSm heter jag speciale) så jag vill bara tacka dig för tycker det är så awesome nu :)

Svar:
Jag måste bara säga att jag blir så otroligt glad av dessa kommentarer. De gör mig otroligt lycklig. Att få veta att någon blir inspirerad av mig är rent utsagt underbart! Detta får mig verkligen att bli inspirerad till att blogg mer. För det är NI läsare som är absolut viktigast. Jag älskar er!


Hotter than fire















(SÖTASTE KATTEN(A)!


I'm flamable







Tröja Gina Tricot // Skjorta Style Encounters // Kragdetaljer Style Encounters // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Clutch Gina Tricot

Blev många bilder idag. Haha. Hade lite roligt på slutet med tunnelgången, fint! Hade varit ännu bättre om det faktiskt hade varit vattenfall bakom som det brukar. Jag och Viccy kom dit, tänkte något i stil med "Det kommer bli jättefint med vattenfallet i bakgrunden!". Fanns det något vattenfall? Nope....


New in



New in. Impulsköpte en blå stickad tröja från Gina Tricot idag. Riktigt fin faktiskt! Passar utmärkt till en vit skjorta och svarta byxor. I'm happy! Tyvärr gör inte bilden tröjan och färgen mycket rättvis, men tyvärr får det duga tills imorgon när den helt klart får åka på!


To be or not to be




Tröja H&M // Skjorta H&M // Klänning Filippa K // Skor Dr.Martens // Clutch Chapnlle // Halsband Style by Tyra 

Känner mig grymt oinspirerad just nu. Känns som om inget man tar på sig blir riktigt riktigt bra. Sådär så att man känner sig helt klockren. Tyvärr. Ska jobba på att försöka ändra det.

Sjuk!

Hejhej!
Har varit hemma idag eftersom jag har fått feber och jätteont i huvudet :( inte så kul..
Men något som är kul däremot är ju att de kommit en Hyllning till Freddy M (kan inte stava de ;p) :) Hihi Queen is awsome!



Hell yah! its gone!

hejhej!!
ÄR jätteglad! Denna person har äntligen tagit bort hela FB-profilen! hihi! :-D Yippiee!!




Gokod!






Polisanmäld!

Okej nu ska ja bara meddela att jag och Julia har polisanmält denna person som gjorde detta eftersom den inte tagit bort bilderna än. Det är jättetråkigt att vi måste göra detta. :( MEn nu som sagt är de högerklicksskydd på bloggen.




Mys


Lite eftermiddagsmys hemma hos Josefine. Fint sådär på en onsdag. Inte alltidman har en sån lyx, eller hur?


Everybody goes





Jacka H&M // Tröja Gina Tricot // Polo Vintage // Jeans Gina Tricot // Bälte Tiger of Sweden // Skor Din Sko // Tygpåse Johnossi

Så galet osöt på exakt alla bilder (inklusive de jag inte valde). Blev inte riktitg nöjd med outfiten idag, tyvärr. Men har lite planer på en till imorgon. Tack återigen Viccy för bilderna. Puss.


Try



I love that metallic touch




Får inte nog av metallic! Så otroligt snyggt.  Clutchen, det breda halsbandet och kragdetaljerna är stående favoriter! Imorgon åker polon på, tillsammans med några ringar och clutchen. Lovely!


Don't you dare



Jag blir bara så fruktansvärt sur och arg när det händer något sådant här. Att sno bilder från vår blogg och lägga upp på sitt Facebook-konto. Så otroligt OMOGET och i allmänhet ILLA gjort. Jag hoppas att DU som är skylldig läser detta. För vi kommer att polisanmäla dig. Det strider mot upphovsrättslagen att sno bilder från någon annan. Jag hoppas du är medveten om detta.

Vår blogg är numera högerklicksskyddad. Vi hoppades innerligt när denna bloggen startades att vi inte skulle behöva gör det, men tydligen skulle vi komma till att behöva det. Ska vi behöva börja märka bilderna också?
Jag hoppas verkligen inte detta händer igen. För då finns det stor risk att bloggen ryker. Direkt.




I just might not



Jacka H&M // T-shirt Acne // Bälte Tiger of Sweden // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Halsband egengjort

Så otroligt dåliga bilder. Blev galet stressad imorse, kombinerat med självutlösare. Nja, ingen bra deal.


Usch usch usch!

Hejhej!
Gud vad tråkigt! :( Har precis fått reda på att någon har tagit bilder på mig och gjort en fake-Facebook :( inte så kul faktiskt, så jag hoppas att jag får reda på vem det är som kan har gjort de. Får tyvärr inte gå ut med hennes namn eftersom de skulle varit emot regelrna även fast den kanske är fake.. OCh de bilder som den använt är bara bilder ifrån bloggen och då vet jag inte om jag vill fortsätta blogga! :(


Frågor och svar!

fråga av Issa:
kan android oxå ha spelet? :) svara gärna på det i nästa inlägg

Svar; Ja det kan de eftersom de är en smartphone de med! :)


Smartphone!

Hejhej!
Gud vad kul att de kommit ett spel till Smartphones, längtar! :D haha hoppas de kommer en gsm app snart som gör så att garderoben och spelen fungerar! :-) Vad tycker ni om ideen ? kommentera gärna, för de har ni börjat bli dåliga på ! ;)




JD

Hejhej!
Pratade ju om JD igår? om ni kommer ihåg! haha :) Tänkte de skulle vara jättekul om ni kommenterade om just NI ska delta! skriv gärna upp era gsm namn så kommer jag välja någon som designa fint och ge den ngra gåvor :)





Skytten- Astrologi!

Hejhej!
Tänkte lägga upp vad man får för unikt idag ifrån astrologi-modet!




Öpppet hus!

Hejhej!
haha fail.. SKulle precis publicera ett liknande inlägg som detta så trycker jag fel så allt försvinner och jag loggad ut.. haha kul. Men aja har iaf nu en håltimme på 70 min, haha kulkul! ;) Har börjat säga "det är chill" hela tiden, haha vet inte varför menmen ;p Har öppet hus på skolan ikväll och ska vara här ifrån kl 18:30 till 20:30, men men är ju iaf med dom skönaste i klassen :D haha sjuukt nice ;)


MEddelande igen..

Hejhej!
Haha fick ett meddelande av julia precis där de stod "skulle inte du blogga mkt idag" haha o jo då de skulle jag ha gjort. MEN jag glömde min laddare hos wille och har inte kunnat ladda min mac och det är ju den datorn jag brukar blogga med och tar prnt scrn shots ^^ haha. MEN hörde ni att JD har kommit! hihi gud vad kul :D Jag har inte tänkt att söka eftersom mina designs inte är i den nivån tyvärr! :( haha men men vem vet kanske söker ändå? ;)


Please tell your point of view



En glad Julia med en Chailatte i handen. Victoria följde med mig ut och fotade lite idag igen (Taaaaack). Tog en Chailatte påvägen tillbaka till skolan. Välbehövligt när man står inför en hel eftermiddag av Fysik B-plugg. Började även kursen Matte H uppe på campus idag. Herregud säger jag bara. Blir ju rädd när man ser vad vi ska göra! Förhoppningsvis så blir det lite bättre imorgon kanske.

Skulle behöva lite tips på vad ni vill se mer utav här på bloggen. Har ju varit lite dåligt med kommenterande på senaste tiden. Komigen! Så; kommentera detta inlägg och skriv vad NI vill läsa om!


Where are you?




Tröja Cheap Monday // Skjorta Style Encounters // Byxor Vero Moda // Skor Dr.Martens // Tygpåse Johnossi // Halsband Style by Tyra



Spelat!

Hejhej! :-)
Idag och igår har jag bara spelat med min älskling eftersom det var de som vi hade bestämt;p haha kul kul :D Men kommer blogga mkt mkt mer imorgon! :D Men ska bada nu byebye!

Juste, Det finns två gokoder till jag inte skrivit upp och det är spegel och Krucifix!


Just a little late





Kofta Filippa K // Skjorta Style Encounters // Jeans Acne // Skor Dr.Martens // Bälte Tiger of Sweden // Halsband Style by Tyra

Kommit hem från Breaking Dawn och sitter just nu och svarar på lite mejl. Filmen var... rätt bra. Tror jag hade för höga förhoppningar på den. Men samtidigt så är det ju mest en film som bygger upp allt till den sista delen. Den kommer antagligen bli bäst. Det är vad jag hoppas på. Hade tänkt att ta på mig mina grå jeans idag, insåg inte förens jag var halvvägs till bussen att jag inte alls hade grå byxor på mig, utan blå. Snacka om egen värld.


No way to know


Nu ska jag ta och dra mig in mot stan. Breaking Dawn på bio står på schemat! har hört att den ska vara riktigt bra, så jag har höga förhoppningar! Ska försöka dra ut min bror för lite outfitbilder också, som ni förhoppningsvis får se sedan! Puss


Answers

Julia om Some rocks and stones:
Fråga: Har du skolböcker och sånt i den väskan? :)

Svar: Jag trycker ned det jag kan i väskan. Haha. Men, det jag får plats med är min loggbok, formelsamling och miniräknare. Plus lite pennor och sådant. Om jag måste ta med mig böcker hem brukar jag oftast välja en annan väska eller bära dem utanför! :)




isabelr
om Some rocks and stones:

Fråga: Älskar den stickade tröjan från H&M hur mkt kostar den <33
Svar: Den kostar 149 rikstaler!





I don't know

Alltså. Ibland blir jag bara sådär, deppig. Sådär när man egentligen bara vill sätta sig i sägen och gråta för att allt verkligen känns..skit. Jag är uppe mitt i en sådan, känsla just nu. När man ena sekunden gillar sitt liv medan man i andra tycker allt är rent utsagt förjävligt.  Inte bara vanliga humörsvängningar, utan verkligen på riktigt. Jag vet inte varför. Skulle egentligen kunna rada upp saker som gör mig ledsen och i allmänhet deprimerad. Men det känna för mycket att ta just nu. Just nu tar man sig i kragen, låtsas som om allt är bra inför sina vänner och fortsätter. Fake it 'till You make it.

He said, ask anything





Jacka H&M // Tröja Nowhere // Polo Vintage // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Bälte Tiger // Clutch Chapnlle

En väldigt sen uppdatering tyvärr. Tog bilderna lite snabbt innan jag var tvungen att springa iväg till bussen förut. Hann därför aldrig lägga ut dem. Nu är de här dock. Enjoy!


LAnish med pojkish!

Hejhej! :-)
Idag när jag vaknade så gick jag och bebbo ner och badade! då var klockan 06, efter de så åt vi frukost fixade oss och åkte till skolan! :). Missade spårvagnen som vanligt i söder tull ;P haha kul.. Sen när jag kom till skolan så hade vi matte, menotrstid, tema sedan en rast till kl 12 då vi hade debatter på No:n efter de blev de lunch och sedan sista lektionen, SO! haha japp men det var väl typ allt :p Sedan var de dags att åka hem, missade först spårvagnen sedan bussen, HAHA vilken jäkla tur man har ibland asså. Tror de tog ungefär en timme hem :p haha i vanliga fall brukar de ta 30-40min ^^ När jag kom hem så sjöng jag lite och spelade in lite med min "Lilla studio". Sen efter ett tag kom wille och då gjorde vi plankstek! När vi hade ätit så kollade vi lite på idol och åkte sedan hem till han och spelade WOW! Jag var Awsome! ;) hahah nej vars.. Men nu ska vi iallafall se på film :D godnatt!


Dagens outfit! :-)






(haha man ser min grodpiercing igenom ;P haha snyggt..)


SÖt oskar, haha tog min mobil och tog "fina" bilder!


Belle o adam ;P haha






Sedan var de dags att lägga upp bilden på Facebook.. haha




Sött.. hahah han tog även kort på tema lektionen (först mentor sen tema)


Det är sjukt hur söt pöjken är ibland asså...




Fredagsnöje v.46

Hejhej! Här kommer gokoden! ;)






Some rocks and stones




Stickad Tröja H&M // Polo Vintage // Bälte Tiger // Jeans Gina Tricot // Skor Dr.Martens // Armband Style by Tyra // Ring Gina Tricot // Clutch Chapnlle

Lyckades tvinga med Viccy idag igen för att fota lite. Går ju rätt snabbt på sisådär 5 minuter. Tog en runda på stan efteråt. Hittade lite småsaker, men måste verkligen hålla i pengarna. Studiebidraget kommer om en vecka, cirkus. Trevligt.

Tycker ni kommenterar lite dåligt. Skärpning!

Shopping!!

Hejhej!
Träffade Julia förut på HC, haha hade ingen aning om att hon skulle dit xd haha. Aja, jag åkte dit med mamma och fick en ring, ett par grå jeans, en vit tröja, tre långarmade (tunna) tröjor i olika färger, en bluse och en plånbok! :-D hihi lägger upp bilder på kläderna imorgon! Men ser just nu Beauty and geeks med min älskling som har ont i magen! :( inte kul. men ska iaf försöka sova, ska upp kl 6 och duscha! Godnatt :)


Not much left

30 days and counting...




Haha. Vart är dagens ungar påväg?


TVÅ gokoder!

Hejhej! här är två gokoder!










Day by day




Lång dag kantad av mycket matteplugg. En trip upp till Fräcka Frökens för en Chailatte blev det också. Passade bra till plugget. Har även hunnit med en sejour på stan och fått med mig ett par grå jeans och en ring hem. En ögonbrynspenna blev det också! Råkade även stöta på Josefine där. Haha! Nej, nu ska jag ta och fixa lite saker. Fundera på vad jag ska slänga på mig imorgon också. Sovmorgon till 10.15 vankas. Skönt.


It was like a time bomb set into motion




Jacka H&M // T-shirt Acne // Byxor Vero Moda // Skor Nilsons // Tygpåse Johnossi // Halsduk Gina Tricot

Fina Viccytoria som tog bilderna åt mig. Var för mörkt imorse, så vi fick springa ut på lunchen. Haha. Det var lite småsvårt att hitta en bra plats där det inte var så mycket folk. Fick bli en parkering. Fin vit vägg fanns.


Vi ber om ursäkt

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för att vi la upp bilden som innehöll både för och efternamn på Julia. Det var inte med meningen detta gjordes, utan detta upptäcktes efteråt att inlägget var publicerat. Eftersom ingen av oss var hemma när detta upptäcktes kunde inget göras åt det direkt. Det är nu åtgärdat så att efternamnet på bilden är övertäckt. Vi ber verkligen om ursäkt och lovar er att detta inte kommer hända igen. Vi är väl medvetna om reglerna som gäller för denna blogg och har hitils jobbat hårt för att vi inte ska bryta dessa. Vi kommer vara extra försiktiga i framtiden för att se till att detta INTE händer igen.


påminelse!

Hejhej!
Blev tyvärr att jag glömde blogga igår :( Men det blev så eftersom jag var ledig och vaknade klockan två xd haha smart tjej (y) Sen så var jag bara med min älskling och vi sov hos mig. <3

Idag tjejer och pöjkar så (HAHA) vaknade jag vid åtta! Sminkade mig och sedan tog på mig idrottskläder! Sedan var det bara att fara iväg till skolan ;) sedan när jag väl kom till skolan höll jag på att dö på idrotten, fyspass! usch.. haha sjukt jobbigt.. Efter de kom de till vår älskade svenska som vi kör FB hela timmen (våran uppgift var att skriva ett referat på våran fb-profil's blogg), sjuuukt nize ;). Vilket flum humör jag är på då?! hah men aah. Efter de så var det lunch och självklart så skulle brandalarmet gå så jag satt kvar i skolan till ett med Oskar och Belle :)

Sedan var de bara att bege sig hem! När jag kom hem kom william direkt :) Vi satt och kollade på tv och hade de lite mysigt :) Sen så skulle han hem :( japp men det är väl de som hänt idag då!! :D Men ska till Hc nu med Mammsen! hah hejdå :D see you later alligator!

haha fick ett litet påminelse SMS av julia också! ;)




Gick och köpte frukt med min älskling! de hela gick på ca 40 kr! ;-) hahah.


Min frukttallrik!


Älsklings frukttallrik!


HAHA  min söta älskling <3

Working eight to five


Alltid lika söt på bild! Haha. En liten olycklig blinking och så ser man ut sådär...
Nu ska jag fortsätta kötta matteplugg. Matte E är hårt!


I've got a feather and beautiful angel wings




Sometimes you have to take chances in order to succeed



Denna gång vågade jag inte. Hiss/Diss?


Je voudrais


I want, so badly


Burgundy





Tröja Nowhere // Skjorta Style Encounters // Byxor Acne // Skor Dr.Martens // Tygpåse Johnossi


GOKOD!

Hejhej
missade tydligen i inbjudan man fick av allie o D att de var en gokod ;p haha men sen läste jag nogranare och upptäckte att man skulle skriva "vampyrfest"



 


I'll make a man out of you

Hejhej! :)
Idag så vaknade jag bredvid min älskling <3 han skulle hem vid 07 o jag skulle upp vid halv 8 eftersom jag skulle duscha ;P haha efter jag hade duschat råkade jag slumra till lite vid värmepumpen. Sen så fixade jag mig och satt lite vid gsm. Efter de så packade jag ihop allt och sprang till skolan! :) hihi

När jag kom till skolan hade vi tema, och massa andra lektioner ;p haha slutade vid fyra och åkte då till william! Vi såg då på Nightmare on elm street, läskig film USCH! haha :) efter de så har vi suttit vid datorn och druckigt julmust MUMS :D mahaha aja men ska spela lite wow nu, haha bye <3


Dagens outfit!






HAHA råkade ta lite väl underifrån xd haha




Älskar de här örhänget med korset <3 sjukt snyggt, kostar bara 20 kr!!



Nowhere





Äntligen är tröjan här från Nowhere! Älskar den verkligen. Färgen är så otroligt galet snygg! Den kommer att åka på imorgon kan jag garantera. Såg även att den tagit slut på nelly.com igen. Antar att jag beställde den i rätt tid helt enkelt! Första men absolut inte sista Nowhereplagget i min garderob!


Cravings










Detta är vad jag cravar efter just nu. Mums. Svart, vitt, silver, guld och vinrött. Lite metallic, lite päls och lite transparenta tyger. Tycker det summerar ihop höstens trender rätt bra. Det enda som saknas är lite blockfärger. Men det passar inte riktigt in i min garderob, tyvärr.


Hiding






Tröja Gina Trictot // Skjorta H&M // Byxor Vero Moda // Skor Dr.Martens // Clutch Chapnlle // Halsduk Gina Tricot

Blev ett ihopsläng till outift idag. Orkade verkligen inte ta tag i det ordentligt igårkväll utan prioriterade snarare klockan och försökte komma i säng så tidigt som möjligt. Får helt enkelt bli skärpning till imorgon. Ska snart ta och springa iväg till ICA för att hämta ut ett paket från Nelly.com!


Besviken!

Hej!
är det bara jag som är besviken på att man nu kan köpa med "diamanter". Jag har alltid älskat gsm för att de inte gjort något orättvist för de som inte har medlemskap. Att ta bort så att alla inte kan köpa allt är jättedåligt. Nu blev jag faktiskt jättesur och hoppas att detta försvinner. Är det någon mer som har åsikt om detta så kommentera gärna! Kommer svara på allt ni skriver (om de går förstås.). Så kommentera på vill verkligen veta era åsikter om detta.


Lucky pin

Hejhej!
Ja nu har vi ju fått reda på vad den där "lucky pin" var, hade nästan rätt ;p gissade ju på en spel automat och det var de ju ungefär! :) hihi här kommer lite bilder! men vad tyckte ni om denna uppdatering? bra eller dålig? kommentera på! :D Läste ni även att medlemskap fått ett nytt namn? Juste, VIP! :) haha





I've still got it





Lite pics från skolan

Ligger just nu och kollar på NCIS. Älskar verkligen den serien! Åkte ju ut till mina kusiner förut direkt efter att jag kommit hem. Barnvakt ett par timmar, somnade både i soffan och i sängen. Trött_tjej_93. Haha. Har annars bara varit i skolan idag. Inte så mycket speciellt. Lite fysik, lite matte och lite projektjobb hann vi med. Trevligt. Nu ska jag snart ta och sova. Imorgon börjar jag skolan vid 10.45. Fysik står på schemat. Sedan blir det matteplugg efter det. Sedan ska jag även ta och träffa Josefine S ett tag!


In a hurry




Jacka H&M // T-shirt Acne // Jeans Acne // Skor Dr.Martens // Clutch Gina Tricot // Halsduk Gina Tricot

Nu ska jag iväg och vara barnvakt åt mina kusiner. Får blogga mer när jag kommer hem ikväll. Hoppas ni har haft en bra dag kära läsare, det har iaf jag haft!


Min outfit! lite sailor-inspirerad! ;)

hejhej!
Här kommer outfiten!










Redovisningar!!

Hejhej!
Har haft två redovisningar idag usch haha men det gick jättebra utom att två i en av våra grupper va sjuka xd haha men men ;p mer text till oss... Kul;) haha. Jag Skulle ju ladda upp bilderna igår och de gjorde jag fast glömde klicka på publicera xd haha smart tjej.. Aja men lägger upp lite Bilder på min outfit lite senare ;p Hejdå:-)


we don't wanna go home



Haha, då var vi här igen. Blivit lite ont om bloggning från både min och Josefines sida nu. Kanske för att vi är mitt uppe i så mycket annat just nu. Jag lovar att det kommer bli bättring på bloggningsfronten. Både nu och sen. Ni ska iaf få nöjet att följa min tre veckor långa Thailandssemester den 19 december - 12 Januari. Trevligt, eller hur? Gårkvällen tillbringades med 3 (fast egentligen 4) fina vänner in the city of Norrköping. Idag har jag umgåtts lite med min mamma, mormor och morfar. Lite övningskörning har jag hunnit med också. Dags att skriva in sig på körskola snart! Nu ska jag fortsätta mejlsvarandet. Ses senare peeps!


Foton!










blir så glad!! :D

hejhej!
Alltså ohhhh vad glad jag blir!! :D:D har fått bara jättegulliga mejl idag, haha :D oh superglad!!!!! :D mahaha japp fluminlägg? ja.. hahaha men aa ^^ vad ska ni göra idag då? :)






Hihi oh så sött! :)

Nytt unikt! Glamrock!

Hejhej!
Tycker de nya unika är sjukt snyggt! Me like. Hahah, japp mycket jag ville ha och säga tyckte jag xd haha ne vars.. MEn det skulle vara jättekul / bra om ni kunde ge oss tips om vad vi ska göra när vi fotar, alltså olika teman och sånt! hihi den som kommer på bra får massor med gåvor! :) hihi





Middag hos williams pappa! :)

Hejhej!
Försökte blogga via "blogg-appen" förut men det fungerade tydligen inte! haha så ja bloggar nu istället! Jag och william har precis sätt 99 nya saker att göra innan man dör med Erik och mackan. Innan det så var vi på Middag hos hans pappa, jättetrevligt! hihi Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket utan bara sett på massa erik och mackan - avsnitt. Förlåt att jag inte bloggade igår glömde helt bort det! Men imorgon du jäklar anamma! haha nej då.. Men ska nog sova nu, godnatt! :)  (nu kommer lite bilder ifrån min mobil)


Bilder ifrån igår

Världens läskigaste docka som fanns på skolan!!


Kan den bli läskigare?!?!


JULIA!! Va ju med henne igår innan william kom och så fotade vi lite:) Mina bilder lägger jag upp imorgon! :)


HAHA mms:et jag skickade till william ;P

BIlder ifrån idag



Världens finaste älskling <3


Puss :)



image description

Vadå fryst vante? HAHAH. Inte alls kalt ute..

( förstår tyvärr inte varför alla bilder får olika storlekar xd haha )

 


Vote, please?!


http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=92687
Chans att bli dagens outfit om NI hjälper mig! ♥


Sometimes life comes in between





Ibland kommer livet mellan bloggningen. Tyvärr. Jag älskar verkligen denna bloggen och jag älskar verkliger ER läsare. Idag blev det bio. Jag och grapparna. Josefine S kände sig lite sjuk och drog sig ur. Så, istället blev det jag, David, Max, Calle, Baranov, Blomman och Oscar på Immortal i 3D. Helt ok film, rätt våldsam men ändå... tja, rätt bra!


It's cold outside







GOKOD!

HEjhej!
Jag vet att ni alla väntat på gokoden ;) haha nej vars. MEn nu kommer den iaf :D






physics



Jacka H&M // Tröja Gina Tricot // Skjorta H&M // Shorts MQ // Skor Dr.Martens

Fysik, fysik, fysik och återigen fysik. Imorgon är det tredje provet för den här termine i fysik. Hårt. Det betyder också att kvällen kommer spenderas pluggande. Kom hem från en runda på stan och lite annat med Josefine S förut. Vi har ju våra standar torsdagsdejter. Dvs. vi träffas varje torsdag och umgås helt enkelt! Har spenderat tiden sedan jag kom hem med att göra det fina skocollaget som ligger utlagt i inlägget under. Kan ju inte riktigt sluta när man väl börjar! Nu måste jag ta tag i fysiken så att den blir klar innan klockan 10. Då ska jag försöka sova! God kväll kära läsare!


autumn shoes

Therese om Answer:

Fråga: Tänkte bara höra om ni vet någon bra butik elr webbsida men fina vinterskor? Är på jakt och har väldigt svårt för att hitta just skor, vore tacksam!

Svar: Här kommer ett collage!


1. Vagabond | 2. Vagabond (finns liknande på skopunkten) | 3. Dr.Martens (asos.com) | 4. Monki | 5. Monki | 6. Monki| 7. Acne | 8. Skopunkten | 9. Modekungen | 10. Top Shop | 11. Top Shop | 12. Din Sko


Fick C på matte!!

hejhej!
Juste! är jätteglad :D:D fick C på matteprovet, sjuktförvånad! :D hihi
Här kommer lite bilder ifrån när min mammas syster och hennes barn/barnbarn var här :)











Den enda i färg :p haha :)


NY IPHONE!!!!!!

Hejhej! :)
idag så började jag 09:40 och slutade 12:20, haha sjukt skönt! När jag kom hem åt jag pizza :D mumsigt! hehe iaf sen så spelade jag lite Guitar hero och sen så pratade jag lite med min syster och googlade mitt namn, egenvärld jag vet. hahaha ^^ När jag hade gjort de så gick vi ner och fikade och då var min andra syster påbesök! haha okej så fick jag en vit Iphone 4 av pappa :D sjukt glad!!!! haha min förra iphone gick sönder för någon månad sen :( haha usch! ^^.  Sen efter de så städade jag hela övervåningen + att jag damsugade och moppade :D haha kände mig jätteduktigt ;) hehe. Japp men så har väl min dag sett ut än så länge ;P snart kommer iaf william hoppas jag ;p haha men ja vi hörs imorgon!! :D


Dagens Outfit (i gästrummet), imorgon blire ta outfit bild med min nya mobil ;) haha ^^


Hihi mina ringar :D




När jag stödade badrummet! hahahaha var tvungen att tejpa handskarna xd haha ^^


Hoppas inte min nya mobil får samma öde som den förra!

where were you?


Ett galet svårt engelskt hörförståelsetest, jobbig mattelektion, lite programmering, en runda på stan och ett litet breakdown sitter jag nu här. Ska hoppa in i duschen för att sedan ta mig ann Fysik B-boken. Dags att börja plugga inför provet på fredag. Jag känner mig så sjukt oförberedd som man kan bli. Taskig känsla, jag vet. Förhoppningsvis är den bättre efter ikväll. Nej, nu måste jag ta tag i mig själv. Vi hörs älskade läsare.


Answer

Emmy om Every thought:

Fråga: Hej julia, om du fick beskriva din klädstil med 3ord.
Vilka skulle det bli?

Kramar till er!

Svar: Hej! Hm, den var lite klurig! Skulle nog säga stilren, minimalistisk och genomtänkt. Det känns nog som jag! Jag gillar enkla och jordnära färger, fina detaljer men inte för mycket krux på kläderna! Kram!



Anonym om Every thought:

Fråga: Hur mycket kostar tröjan du har på dig på bilden? :)

Ps älskar eran blogg ♥

Svar: Tack så mycket! Jag vet tyvärr inte riktigt vad den kostar. Gissar runt 600 kanske? Kolla på acnestudios.com! Kram!


Lipstick

C om Every thought:
Fråga: Vad är det för märke på läppstipset? Var kommer det ifrån? Och vilket "nummer" eller "namn" har det? Dööö snyyygt!

Svar: Tack! Visst är det? Läppstiftet är från Isadora. Det heter Zinfandel och har numret 155! Älskar det verkligen. Sådär fint höstigt och passar till vinrött!




Smyckesfråga

Maya om Sneak peak!:
Fråga: Sjuukt fina. Kan tpy lite mindre ha sånna med?

Svar: Absolut! De är till för alla! :)




Äntligen!


ÄNTLIGEN ÄR DEN MIN! Har äntligen fått tag i den apsnygga tröjan från Nowhere i vinrött. Som jag har väntat på att de skulle ta in den igen sedan den sålt slut galet snabbt. Nu kommer den hem till mig om 2-3 dagar. Mys!


Suck



Stickad tröja Acne // Skjorta Filippa K // Byxor Acne // Skor Dr.Martens // Clutch Gina Tricot

Ber om ursäkt för världens sämsta bilder. Det blir mörkare och mörkare för varje sekund. Tyvärr kom jag hem lite för sent idag. Usch. Får försöka ta nya bilder imorgon tror jag. Outfiten var way to snygg för att inte fota alls. Skulle vilja lägga upp den på minoutfit.se också. Men, då krävs bättre bilder.


Grey everywhere



En liten peak på dagens outfit imorgon. Grey and White. Love It! Tog ett tag att sätta ihop. Börjar bli så sjukt oinspirerad numera, så det tar längre tid och kraft att hitta något som verkligen är bra. Vilket ätr otroligt jobbigt och irriterande... Har ni några tips, feel free to share!


Sneak peak!

Hejhej!
NU är de så att jag och Julia fått lite förhandsexemplar av smycken på en ny smycksida tillhörande ett UF-företag! Denna sida är inte än klar ännu, men inom en snar framtid ska den vara klar haha ^^. Det är verkligen jättefina smycken. Men vi använde inte alla idag! hihi :) så ja, det blir snart möjliga att köpa om ni tycker att de var fina :) Kraam


De här två snygga örhängenen! :) cuffen man sätter lite högre upp är en av mina favoriter!









 
 
 
 




frågor och svar!

Kände att även jag ville svara på denna fråga!
frågaa av: Regina
Varför tar ni mest bara massa egopics på dig och Josefine och lägger upp på bloggen?

Svar: Vi lägger upp de eftersom vi tycker de är roligare med bilder på bloggen. Så om du inte gillar att vi gör de så kan du ju bara gå in på kategorin "gsm" om du tycker de är mer intressantare!


Well?

Regina om Every thought:
Fråga: Varför tar ni mest bara massa egopics på dig och Josefine och lägger upp på bloggen?

Svar: Tja, svår fråga. Jag gillar att lägga upp Dagens outfit och de flesta läsarna brukar tycka att det är roligare att läsa en blogg med massor av bilder. Jag vet tyvärr inte vad det gäller dig. Jag hoppades inte du menade något illa med kommentaren. Du får gärna komma med förslag på vad du hellre skulle vilja läsa om på bloggen.


Every thought




T-shirt Acne // Byxor Acne // Hatt Monki // Skor Dr.Martens // Ring Gina Tricot

Många fysiktal done. Nu ska jag ta och åka till Josefine. Ta lite smyckesfoton som kommer upp här på bloggen sen. Älskade förövrigt de nya kläderna på gsm. Kolla inlägget som Josefine la upp här förut.
Puss!


Bling it up! Liten ny kollektion i Luux! :)

Hejhej! :)
Nu har de kommit nya kläder till Luux! Kul :D hihi de va faktiskt ganska mycket snyggt! Älskar att de fanns en body <3 haha :D




Kort om dagen

Hejhej!
Tänkte berätta lite kort om dagen! Skola, stan med wille, köpte halsduk,vantar, mössa, åkte buss hem med sanna och isabelle, va med wille innan sången, gick till ica, sång, gsm. haha ja så har min dag sett ut ;P haha men ska försöka utplåna min finne som är stor om en golfboll under näsan ;p hahahah hejdå :)


Jag vill veeeeta!

Hejhej!
Såg  ni forumet Jag vill veta? haha jag håller verkligen med rubriken, Jag vill veeeeta!! hahaa :) Så vad tror ni de kan vara ? :O Jag gissade själv på någon slagt spelautomat men har heltseriöst ingen aning ;p haha




you found me












Black, white and silver.




Jacka H&M // Skjorta Filippa K // Kragdetaljer Style Encounters // Halsband Lindex // Byxor Vero Moda // Skor Dr.Martens // Clutch Gina Tricot

Kom precis hem efter en fika på stan med Oscar. Riktigt länge sedan vi sågs på riktigt nu. Pratade lite fotboll och annat strunt. Mysigt! Måste även ta tag i mitt fysikplugg. Tänkte om jag skulle göra det senare ikväll och även imorgon i skolan. Det behövs verkligen. Tror det blir att stanna till dem helt enkelt. Får knäppa en dagens outfit-bild i skolan. Haha! Tänkte lägga upp lite fina inspirationsbilder sen. Lite tumblr, lite annat. Mycket mys.


Frågor och svar!

Hejhej fick en fråga på mitt inlägg Playish simsish haha ;P älskar mina rubriker..:

Från: Spelnödern Julia.
Hej Josefine. Hur tar du bilderna på sims? Vill också kunna det. :(


Svar: Hej :) Du trycker bara på "c" sedan hittar du bilderna på electronic art -> Sims 3 ->Screenshots.
Kram




Kommer ni ihåg? När..

Hejhej!
Kommer ni ihåg att jag var med nelly i veckan? Vi tog lite bilder som jag faktiskt glömt bort att lägga upp :o haha så de kommer här! :)






























Man måste ju bjuda på sig? hhaahah annars är de ju inte kul ;)

Slutsatts, När man är med nelly blir de ALDRIG normala bilder.. hahaha


Frågor och svar!

Hejhej, lägger in denna kommentar på frågor och svar :)

Från: Emmy

seriöst, jag nördar sönder eran blogg. Jag älskar att du uppdaterar så mycket!

URL: http://lingonveckan.blogg.se/

Svar: Haha vad Kul att höra! Jo då, Ibland så får man sånna ryck och bara bloggar med tonvis av inlägg ;P haha :)


Playish simsish haha ;P älskar mina rubriker..

Hejhej!
Har suttit och kört sims ganska länge nu :p haha och tänkte lägga upp lite bilder! :) Jag spelar Sims 3 Husdjur LE, eftersom de va ganska många som undrade förra gången jag la upp bilder ;P















Vild hästar!


















Håller på att "tämja" hästen! :)

Tämjd häst! ;)











OM NI BEHÖVER TIPS ÄR DET BARA ATT KOMMENTERA SÅ HJÄLPER JAG ER!


when a heart breaks it don't break even


Vi kör igen. Rösta? Denna gång, alla som har röstat och kommenterat här med sina modellnamn får en gåva!
Bless all of you else who is voteing too!
http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=92488


Klädbyte @ gsm

Hejhej! :)
Om ni har klädbyte och jag är inne på gsm, mejla gärna! Älskar att vara med på det :D hahaha tycker de är jättekul ^^
O juste glöm inte att delta på collage tävlingen :D hihi verkar kul! :D 

Gokod nr 3 ;p

Hejhej!
Gokod nr tre är : Funki





I wounder Why I wonder How?

Hejhej!
Har varit lite off idag.. Vaknade tjugo över två hos min söta bebbo, blev nog att jag sov lite längre eftersom vi var uppe till 5 och spelade :p Hahaha satt och byggde och möblerade ett hus i över TRE timmar (driver inte), hahah helt sick :p Men vi gjorde iaf inte mycket hos min älskling utan bara kollade på desperate Housewives och Nikita, Thats it lix ;) hahah sen så åkte jag hem och då hade wille köpt en julmust till mig, MUMS!! :D haha

Ja.. Sen gick jag upp till min syster som fixade smycken med massa kompisar! :) haha hjälpte till lite med en Logo, men men får se! :) haha är inte klar på långa vägar xd haha jaaa, efter de har jag inte gjort mycket utan bara suttit o kollat bloggar med min syster. Kul liv? haha..
BYE! 


It's getting out of control





Jacka H&M // Tröja Acne // Skjorta Style Encounter // Halsband Lindex // Jeans Acne // Skor Dr.Martens // Clutch Chapnlle

Det börjar bli mörkt så tidigt ute nu. Svårt att hinna med att ta "dagens outfit"-bilder. Jag gör dock så gott jag kan! Mycket för att jag själv tycker att det är otroligt roligt. Samtidigt som jag vet att några av er gillar det också. Min bror är också villig fotograf vilket är roligt!


Metallic



Denna skönheten till väska fick följa med mig hem från Gina Tricot idag. Underbar i lagom storlek att ha med sig på stan eller på fest!


Espresso House




En runda på stan och en fika på espresso house med Josefine S. Hon ville själv inte vara med på bild, så en liten halvbild fick ni. Haha. Jag ställde dock gärna upp! God morotsmuffin och cola, medans Josefine S körde på en Vaniljlatte. Jag gillar inte kaffe så för min del brukar det bli läsk. Just nu sitter jag och chillar lite i min säng. Om en timme är det dags för fotboll. Sedan måste jag ta tag i mitt pluggande innan jag ska iväg och se In time på bio! Imorgon är jag ledig, men har tyvärr inte tid för något pluggande då eftersom jag ska träffa min kära vän Oscar!

Tack så mycket till er som röstar på min outift på minoutfit.se, just nu ligger jag först bland alla. Happy Julia!


Vote for me?


Rösta på mig till dagens outfit? Skulle betyda massor! Kommentera om ni gjort det. En gåva väntar då någon av er!
http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=92439


passion for fashion



Jag älskar verkligen dessa byxorna. Så galet snygga! Är otroligt sugen på att köpa dem, men ja de råkar vara lite dyra. Men, samtidigt. Är det värt det? Hm...


Vem är vem?

Hej! haha eftersom inte många vet vem av oss som är Yoooh och vem som är .JosefineK!

.Josefinek = Den blonda = Josefine

Yoooh = Brunetten = Julia

Haha så svårt var de väl inte? :D

Julia (yoooh)


Jag ( Josefine = .JosefineK )

2:a Gokoden

2:a Gokoden!


= Allie


I don't care if i lose my mind





Snart är lovet slut. Varför ska tiden gå så fort för när man som mest vill att den ska gå långsamt? Har haft ritkigt fullt upp på lovet. Trodde jag skulle få tid till att plugga, men nej. Måste ta tag i mitt liv och göra det imorgon. Sitter just nu och kollar ut genom fönstret. På bara några minuter har det blivit otroligt mörkt. Näst intill deprimerande. Igår så var Josefine S här och kollade på Idol med mig och familjen. Hann också kolla på The tourist innan vi åkte in till stan och hämtade upp David. Tror att bilfärden in till stan kan vara den roligaste i hela mitt liv. Josefine S är så galet bra. Crazy bra. Ikväll blir det nog antagligen att ta det lugnt igen. Ska träffa Viccy och Isabelle som jag inte sett på hela lovet! Får se om Josefine S hakar på också eller om hon åker till David istället. Hoppas ni har det bra kära läsare!


åh! :(

HAHHA Nejj!!!!! SÅg precis att de va olle som åkte inte Molly, snyft :( Glädjedödare!


JAAAAAAAAAAAA!!!

Hejhej haha jAAAAAAAAAAAA!!! Molly åkte ur idol <3 sjukt glad för de eftersom jag tycker hon är så bitchig, inget bra o va! Visst hon sjöng bra men om man har en dålig personlighet tycker jag själv inte att man kommer kunna komma långt!


kulijul ;p

Hejhej!
haha tycker sådana forum när man ska kryssa i om man tex är lik är askul ^^ hihi så tänkte länka en tjejs här! :)


Tryck på bilden så kommer du till forumet! :)


Fredagsnöje!

Hejhej! :)


För er som inte listat ut gokoden så är de: Bus. hihi kul! :D trick or treat ;)


Hihi oh sjukt Cool klänning! :D Gillar nog the tatoos bäst! ;)


Nya modisch!

Hejhej!:)
haha jag förstår mig inte på mitt java, ena stunden fungerar de andra inte.. hah men iallafall ett STORT grattis till de nya moderatorerna :D hihi.

Sitter Just nu med min älskling som sitter och spelar o jag äter godis, MAHAHA :D Vi köpte 1.5kg godis, mumsigt <3 haha och självklart glömde vi ju inte att köpa Julmust! :D haha det är så sjukt gott!

Idag så har vi ätit frukost, krattat löv, valt bilder ifrån kroatien, tittat på tv, lagat torskfile, åkt till hans pappa o ja Thats it! haha :D MEn det var jättekul och trevligt hos willes pappa :p hehe ja finns inte så mycket intressant om idag, men ska spela lite sims nu, pusss <3



Min outfit idag, lite gullig! :) o så har ja på mig vänskapsbandet jag fick av Julia! :)




hahha de ser ut som wille petar mig i örat :p

my heart aches for something unknown






"Yellow diamonds in the light
And we’re standing side by side
As your shadow crosses mine
What it takes to come alive
"


De nya moderatorerna


Bild av anotherMe

GRATTIS till alla de nya moderatorerna! Otroligt kul och välkommen till teamet. Detta kommer att bli en härlig resa kan jag lova. Så håll i er! Jag hoppas verkligen att ni kommer att trivas hos oss och att ni kommer att stanna. Ska bli otroligt kul att få jobba med er kära kollegor!


Graffiti!

Hejhej! :)
hah har suttit och fixat denna bild i paint.. ingen snabb process precis :P men förstår varken de andra programen photoshop o gimp :p hehe så ja det blev de gamla heliga paint! hhaha men så här blev resultatet! Blev de bra? :)





Now i just wanna shoot my self..

Hejhej!
Hah ja känns som de just nu(inte ordagrant), mitt java fungerar varken på min stationera eller på min mac!!! hjälp?! haha ae seriöst, inte kul! Gillar inte de jag har på mig eftersom de blev fel hår *snyft* och så kanske jag kommer få ha på mig de här jättelänge :( haha ^^






Get inspired!

Hejhej!
Läste förut om den nya tävlingen :D hah sjukt taggad! Ska verkligen hitta en bra plats att ta bilden, (försöka) sminka mig mycket men snyggt, snygga kläder! haha im so exited:D mahaha aja men nu ska jag fixa lite grejor! hejdå <3
















Love life


Det gick fort, men gud vad kul det var! Detta är mitt bidrag till lager på lager-tävlingen. Jag älskar det! Älskar kläder, älskar höstkläderna älskar allt just nu! Vad tycker NI om mitt bidrag?
(Notera att jag märkt bilden, så don't u dare copy it!)



Var med nelly idag!

TJA!
haha hejhej ^^ Idag så vaknade jag brevid min underbara älskling <3 vi gick ner och åt en mysig liten frukost och sen så var det dags att kratta löv, kul.. haha sen efter de började jag fixa mig lite eftersom nelly skulle komma :) Så Wille åkte precis innan hon kom ;p hehe :) Nelly träffar jag inte så ofta utan kanske 4-6 ggr per år, som nu måste bli mer! haha :) Men vi såg på tv, åt pizza, spelade gitarr och sjöng! :) Kuligt! Sen vid halv tio åkte hon hem och efter de så började jag packa och blev precis klar! :) hihi.


Why am I doing this?

Den tanken som gick runt i huvudet på mig under hela förmiddagen. Blev idag väckt av ett telefonsamtal från Josefine S. Igår hade vi varit på en fest inne i stan, jag kom hem runt två. Var därför vääääldigt trött när telefonen ringde vid 10.50. "Du, vi ska till stallet och spela hockey med David och Max klockan 11". Ja, men okej! Det var bara att slänga sig på bussen 15 minuter senare och åka till ishallen. Lite frukost på bussen och så. Det var ändå rätt värt det, att se Josefine S spela hockey var way more fun än vad jag trodde. Efter ett par timmar i rinken tog vi bussen tillbaka till henne för att köpa pizza, godis och hyra film. Kom precis hem därifrån nu. Snart ska jag vidare på kalas!


Josefine är taggad!


Tävling: lager på lager


"

"Tävling!

Gör ett collage där du tolkar höstens lager på lager trend, och visar din PERSONLIGA stil samtidigt. När du är klar med bilden, visa upp den i forumet, och du har chans att vinna en artikel från kollektionen. Vi väljer 10 stk vinnare, och ni har tills på Onsdag nästa vecka, på er att delta i tävlingen."



Gud vad roligt! Jag ska absolut delta! En tävling som passar mig något otroligt mycket. Ska börja jobba på mitt collage direkt. Jag har så mycket inspiration att ge! Vad säger NI?


My outfit today!

Hejhej! :)
japp tänkte lägga ut en bild på min outfit idag! ( på gsm) Tycker ni att  vi ska ha med våra gsm outfit's varje dag? kommentera vad ni tycker! :D åter igen, vi älskar kommentarer och frågor :)
KRAMAR *love*

Image and video hosting by TinyPic


frågor och svar!

Fråga av: Helin
Är ni modeller? Ni tar jätte fina bilder! Kan ni snälla klä ut er lite roligt och ta roliga bilder. Skulle vara kul och se.
Kramar från mig. (Älskar er blogg)
http://helinkhalils.blogg.se/

Svar: haha nej vi är tyvärr inte modeller ^^ hihi eller jo på gsm men inte irl :p Jo det kan vi säkert göra men vad menar du isf med roligt? om du ger oss en bilder (de kan  ni andra också göra) som vi kan gå efter eller något! MEn de ska vi verkligen tänka på :) Oh vad kul att höra att du gillar bloggen! Kramar <3


Ny uppdatering/funktion? xd

TJA! :)
hah hejhej! :) Har ni sett att de uppdaterat de där med meddelanden, kompisar osv? haha jag tyckter själv det är väldigt jobbig "uppdatering" och gillade den gamla mer. Det kanske är en vannesak vem vet? hehe. Trycker även på fel grejer hela tiden ... HAH inte okej asså ;) Vad tycker ni om uppdateringen då? :D

hihi en grej jag tycker är bra däremot är när de visar att de kommit nya grejer på de här viset! :)







No

Regina om My boots:
Fråga: När ska ni byta header?

Svar: Vi har inga planer på att byta header. Tycker du att det behövs, eller?



My boots

mathilda :) om Påväg ut:
Fråga till Julia:
Var har du köpt dina dr. martens?=)

Svar: De är beställda från asos! Länk har du HÄR




when you call my name








Bildish från Matlagish

Hejhej, jao nu kommer lite bilder från när vi lagade plankstek! ;p







Och julia tog kort på planksteken i alla möjliga vinklar.. HAHA







If you should be the last autumn leaf hanging from the tree I'll still be here waiting

Photoshoot! haha ja, de här är som sagt bilder från våran photoshot :) kulijul!! :D haha kommentera gärna om vad ni tyckte om bilderna och vad vi kan fota. Vi skulle även vilja ha lite tips så vi kan "Klä ut" oss :) hihi så de inte bara blir på våra "egna val" haha :) Juste använder min stationära så bilderna "hamnar rätt" haha :D































Matlagning på G

Hejhej! :)
Just nu håller jag och Julia på att laga mat, plankstek! :D haha snart är maten klar, MUMSIGT! Vi har ju somsagt varit ute och fotat som ni ser i de tidigare videoinlägget! :) Igår sov Julia och WIlliam här ;p vi var inne på gsm och spelade sims :) Jao, men nu var tydligen maten klar ;P haha hejdå :D


Påväg ut

Nu är vi på väg till våran photoshot med lite hösttema! Kul! hahaha :D See you later aligator / Josefine och Julia


RSS 2.0