New years eve










Solglasögon Rayban // Hatt Monki // Skjorta Gina tricot // Linne Vero Moda // Skor Dr.Martens

Första nyåret någonsin där jag har klänning med bara ben. Dvs, förtsa nyåret utomlands. Detta är då looken för the evening. Klockan är snart 12, jag har kollat på fotboll. Ska dra mig ned till de andra för fyverkerier.


Gott nytt år!

Haha hejhej! Här kommer en Failad liten "nyårs"hälsning från mig! hihi :) Kraam <3


Creepers



Har snöat in mig lite på Creepers. Det är sådär fult så att det nästan blir snyggt. Fulsnyggt helt enkelt. Jag känner på mig att det kommer bli riktigt hett til våren med tanke på hur bra H&Ms "platåloafers" har sålt. Jag är ju dessutom inte så mycket för klacksor, vilket gör att jag ständigt letar efter lite coolare och unikare platta skor. Därför har jag fallit för dessa. De kommer från Vivistyle.se.

Ska dessutom till Stockholm snart och funderar på att antingen beställa dessa tills dess eller om jag ska leta efter några där uppe. Skulle vilja testa och se hur det ser ut på just mig.

Vad tycker ni? Kan förstår om folk verkligen tycker att de ser horribla ut...


Drop it to the floor







T-shirt Monki // Shorts Levi's // Skor converse // Hatt Monki // Solglasögon Rayban // Bälte Thailand

Ska strax hoppa upp på moppen för att åka till skräddaren. Första provningen av balklänningen. Ska bli galet spännande!



Bangkokshopping





Shopping: 1. Skärp med silverdetaljer | 2. Vita Höga Converse | 3 & 4. Tottenhamställ till Hugo. (Nöjd kille, nöjd storasyster) | 5. Solglasögon från Rayban

Här är shoppingen från Bangkok. Hade inte så mycket pengar med mig sedan jag ofta inte hittar speciellt mycket i Thailand. Ska dessutom till både Stockholm och London under loppet av en månad efter att jag kommit hem!



Bangkok


En del av Bangkoks skyline as we gled in i Bangkok i taxi!

Lite av Bangkok. Två munkar i mitten också. Förjäkla dålig kvalitet sådär i farten. Haha

Hittade en Bale-tröja lite sådär. Happy chey!

Lite fina dekorationer

Fikapaus på Starbucks

Chillar lite i en av "korridorerna"

Ett av "båsen" som man handlar ur. (Shoppingcentret är ungefär som en enda stor marknad)

Fina skor!

Blueberry Delight! Galet god.

Det finns mycket saker att sälja...

T.ex detta. Haha

Har haft en riktigt bra dag i Bangkok. Mycket gående och lite shopping på det. Tänkte lägga upp lite bilder imorgon på vad jag faktiskt fick med mig hem! Sounds good?


Can I marry you?



Haha, min mamma är riktigt skön! Detta hade hon skrivit på Facebook igår efter att Tottenham hade vunnit sin match med 2-0 (Bale gjorde båda målen, han är alltså en bra spelare i bådas favoritlag Tottenham). Jag gillade det!


The sun is shining






Beachen idag igen, dock väldigt tidig hemgång sedan mina småbröder inte var på speciellt bra humör. Skönt för mig eftersom jag bara sovit 5h inatt. Fotboll från 02.30 - 04.30 Thailändsk tid tog kol på mig. Kom hem och sov från 14-17 sen. Förhoppningsvis kan jag sova ikväll ändå!

Imorgon åker vi till Bangkok över dagen för lite shopping. Bilen rullar här ifrån vid 07.00 och sedan landar vi här igen någon gång på kvällen. Tar med mig kameran och försöker få så mycket som möjligt på bild!


:)

Hejhej!
tänkte slänga upp en liten gsm outfit!


Answers

Nea om Language:
Fråga: Ta gärna med denna fråga Julia. Ditt första inlägg viade du några bilder på sylingen, men varför la du ut en bild på din rumpa?

Svar: Den är redan svarad på, på två ställen. Hang on.

Första svaret:
Om det du vill komma fram till är att jag inte är snygg eller att något jag lägger ut inte är snyggt kan jag tycka att du ska vara tyst. Meningen med bilden var fickorna och inget annat. Jag rbyr mig inte upp du tycker om jag har en snygg rumpa eller inte. Min kropp. Mitt liv. Ok?

Andra svaret:
Ville bara återigen skriva på ett litet trevligare sätt, att jag är jag. Jag ser ut som jag gör. Alla har inte Angelica Blicks utseende eller kropp och det ska väl inte hindra en från att lägga ut bilder ändå? Jag ser ut som jag gör och nej, jag gillar det inte hälften av tiden. Dock kan jag inte ändra på det. Jag ser ut som jag gör och är som jag är. Sorry for that. Onödigt att ge mig mer komplex än jag redan har. Trodde att ni kanske förstod att man intte borde kommetnera nedlåtande saker? Eller är det bara jag som tycker så? Vet inte riktigt om ni skulle uppskatta att få de kommentarerna. Ger dom gärna tillbaka isf.



Suit

Hejhej!
lite sen uppdatering från våran "kostym" photoshoot!













Language

melinda om Zone:
Fråga: Hej :) Jag undrade bara, pratar du thailändska Julia? :)

Svar: Hej! Haha, ohnej! Kan säga typ "Hej" och "Tack", men sedan är mitt ordföråd slut!


Thailand

Emina om Zone:
Fråga: Är ni i Thailand tillsammans? Hoppas ni har det bra.

Svar: Nej, det är bara jag (Julia haha) som är i Thailand tillsammans med min familj! Jag har det bra här och jag tror Josefine, bortsett från lite sjukdom, har det bra där hemma i Sverige!



Zone




Jacka JC // Linne Acne // Shorts Levi's // Bälte Tiger of Sweden // Skor Converse

Alla outfits med dessa shortsen.. Lite långtråkigt med satan vad sköna de är! Bra med jacka sedan det blir lite kallt att åka moppe på kvällen. Frös galet om benen! Även fast vi är i Thailand!

Har även varit på besök hos skräddaren idag. En balklänning ska sys upp. Förhoppningsvis blir den precis så som jag tänkt mig den!


It's about me

Bara.mig@gsm om Every teardrop is a waterfall:
Fråga: Hejsan Julia jag ser att du inte svarat på min fråga.
Frågar en gång till hoppas du svar.
Där du och Josefine har skrivit om er själva.
Hur gjorde ni.
Snälla svara.
Har blogg.se

Svar: Hej! Har tyvärr inte hunnit, men nu!
Gå in här så kan du hitta instruktioner att följa:
http://miissiie.blogg.se/2010/december/skriv-in-egen-profiltext.html



Hood

Anonym om Christmas:
Fråga: Hej Julia!
Vad tycker du om denna tröja? jag hittade den på carlings och älskar den! Men mamma tycker att jag ser ut som en punkare, vad tycket du?
http://carlings.com/no/Womens-collection/Sweaters--Hoods/Saints--Mortals/MC-121/Mc-Black/

Svar: Hej! Jag tyckte personligen att tröjan var otroligt snygg! Sedan beror det ju helt på vad man har den till, vilken look man får. Men älskar du den så tycker jag absolut du ska satsa på den. Det viktigaste är att man själv trivs i kläderna man har! Kram!


sjuk

Hej!
Anledningen till varför jag inte har bloggat dom senaste dagarna är för att jag har haft väldigt hög feber och ont i huvudet. Lär inte blogga så mycket, vill bli frisk först!:)


Every teardrop is a waterfall





Typiskt poolhäng idag. Lika fint som vanligt. Har läst lite mer i min bok och är nöjd. Känns dock tomt på min arm sedan jag tappade mitt armband igår i vattnet. Nu ligger det på havsbotten och gör ingen nytta. Synd. Mitt bästa armband. A bit sad....


I'm on a boat


















God Jul!









God Jul-Hälsningar

Önskar er alla en RIKTIGT GOD JUL!


God Jul! <3

Hejhej!
Vill bara hälsa alla en Jättegod JUL!!!! <3 hihi hoppas ni alla får en underbar jul, Kram Josefine <3



Christmas



Två bilder tagna i farten ned till byn.

Imorgon är det JULAFTON. Är det inte bara helt galet? Julkänslan i Thailand är ungefär likamed noll. Dock gör det inget. Vi kommer inte fira jul speciellt mycket. Thailand är en bra julklapp nog. Det vankas dock årlig Volleybollturnering på stranden under dagen och sedan käk med en massor av personer hemma hos oss på kvällen. Det ska bli trevligt ändå. Första julen för mig som inte spenderas hemma, traditionellt faktiskt. Kul att göra ett ombyte också.

Hur ska ni ha det kära läsare?


Blue my mind



Linne Filippa K // Shorts Levi's // Skor Converse // Smycke Egengjort // Solglasögon Gina Tricot

För att klargöra. Sista bilden ska visa fickorna. Inte mina ben, inte mitt skrev heller. Ok? :)
Iaf. Nej, jag gillar inte mina ben, men i 29-gradig värme har man inget val. Dessutom gillar jag kläder för mycket för att inte klä upp mig och jag gillar er och denna blogg för mycket för att inte lägga upp dagens outfit. Okej, det är kedjan.


Frågor och svar!

Hejhej! Fick en kommentar på mitt inlägg om Java!

Kommentarer av: Maria/nonis2

Hej!
Det beror inte på din Mac, utan på din webbläsare. Java fungerar inte på t.ex. Safari (i alla fall inte för mig), men sedan jag laddade ner Firefox så funkar det jättebra!

Svar: De vet jag redan! :) Använder alltid firefox! :) hihi, men datorn lever sitt egna lilla liv xd haha.




hm?.

Hej!
Jag såg i tidigare inlägg att någon hade kommenterat nedlåtande kommentarer och de är inte OKEJ. Vi driver våran blogg för eran skull och vi kan lika gärna lägga ner om ni ska hålla på så här. Så tänk på de! Blir så sur på detta :(



Gokoder!

Hejhej! :) här kommer lite gokoder! :D









Beach







Efter ett litet tråkigt inlägg på bloggen imorse (yes, det var morgon här då) så hoppade jag upp på moppen och följde med de andra till stranden. Underbar sand, blå himmel och varmt i vattnet. I'm in paradise. Haft en jätteskön dag där och har precis landat hemma och duschat. Börjat fundera lite på vad jag ska ta på mig ikväll och sådär.

Ville bara återigen skriva på ett litet trevligare sätt, att jag är jag. Jag ser ut som jag gör. Alla har inte Angelica Blicks utseende eller kropp och det ska väl inte hindra en från att lägga ut bilder ändå? Jag ser ut som jag gör och nej, jag gillar det inte hälften av tiden. Dock kan jag inte ändra på det. Jag ser ut som jag gör och är som jag är. Sorry for that. Onödigt att ge mig mer komplex än jag redan har. Trodde att ni kanske förstod att man intte borde kommetnera nedlåtande saker? Eller är det bara jag som tycker så? Vet inte riktigt om ni skulle uppskatta att få de kommentarerna. Ger dom gärna tillbaka isf.

Det var lite från mig. Hej så länge.


No

Linnea om Kvällens första:

Asså, varför lägger du ut en bild på din rumpa? :o

asså, den är inte så.. eller vad man nu säger?

Svar: Om det du vill komma fram till är att jag inte är snygg eller att något jag lägger ut inte är snyggt kan jag tycka att du ska vara tyst. Meningen med bilden var fickorna och inget annat. Jag rbyr mig inte upp du tycker om jag har en snygg rumpa eller inte. Min kropp. Mitt liv. Ok?


IkonJakt!

Hejhej! här kommer lite ikoner!
http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=1540627

http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=3124359

http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=3350076

http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=2022829

http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=2802411



ANG. Gokoder!

Hejhej! :)
Det kan ju hända ibland att jag och Julia missar Gokoder och sådant, så de skulle vara jättebra om ni mejlade oss när de kommer en ny! :) kram!


Java ..

hejhej! :)
Juste kom på att nu har mitt java slutat fungera, igen.. Gillar inte mac!! skitdator när de gäller spel/gsm. Inget fungerar xd haha usch usch usch.. Menmen thats life, måste försöka få igång de :p


Mysigt!

Hejhej!
Satt och kollade på de fina bilderna Julia lagt upp! Får en bara längta till sommaren ännu mer! haha :) Gillar även hennes outfits eftersom jag inte gillar "vinterkläder" som ni kanske märkt, haha. Har ju oftast shorts, fast nylonstrumpbyxorna håller ju bara i en dag så ;p haha. Men har inte orkat blogga så mycket, ibland blir man lite "dator trött" och så har jag gjort så mycket grejor. Igår var jag på avslutningsfest med några classmates :) sen så va ja med lite folk iförrgår o idag så får inte tid att blogga :p hihi :)


Shells




Tröja Cheap Monday // Shorts Levi's // Bälte Tiger of Sweden // Skor Converse

Inte direkt de bästa av bilder, men de får duga. Hinner ju bli så otroligt mörkt här innan jag är iordninfixad för kvällen. Haha. Snacka om I-landsproblem! Men ni får nöja er med detta än så länge. Hoppas ni inte gråter allt för mycket!


Classic forrest










Födelsedagsmiddag på Classic Forrest. En udnerbart fin jungelrestaurang ungefär 20min från där vi bor. Jättemysigt var det verkligen! En fin start på resan och ett sista födelsedagsfirande detta år för min del. Min kamera är otroligt dålig i mörker (jag menar, jag har ju faktiskt bara en vanlig digetalkamera...). Men jag gör miitt bästa!


Kvällens första




Blus Gina Tricot // Shorts Levi's // Bälte Tiger of Sweden // Skor Dr.Martens

Kvällens första från Thailand. Let's just say att jag har hittat Best shot by-tiden. Haha. Fick därför ljusa upp dessa bilder massor. Därav den låga kvaliteten.

Vi ska ut och fira min födelsedag lite i efterskott. Har bytt kängorna mot ett par converse (jag ogillar sandaler..) och kör på det istället. Förhoppningsvis en fin kväll och middag. Om ni har tur har jag även lite bilder att bjussa på när jag kommer hem!



I'm HERE





JAG ÄR ÄNTLIGEN HÄR!

Efter mycket tid spenderandes på flygplan, flygplatser och i taxi anlände jag äntligen igårkväll. Blev att hämta mat från restaurang och sedan bums i säng. Tror jag sov 12,5h inatt faktiskt. Så otroligt utslagen. Nu är jag dock på topp igen och NI är välkomna att följa med mig varje dag på resan. How nice isn't that?!


Thailand..

Hejhej! :D
Känner att jag inte alls är avundsjuk på Julia att hon har åkt till thailand... hahah usch! Vill också iväg till något varmt land :( sitter just nu o väntar på att tema-lektionen ska börja! Känner att jag måste ta tag i mina privata mejl på gsm nu xd så om ni mejlat mig och inte fått svar så kommer ni få de snart! Men jag fungerar så att om jag har mycket mejl så orkar jag inte eftersom då får man dubbelt så många mejl (MINST) när man är klar xd


Wien




Sitter i Wien och väntar på att planet till Thailand ska gå! En chailatte och ett eluttag är dock det enda som behövs för att hålla mig underhållen! Haha. Har suttit och svarat på massor av modmejl, så jag har fått lite vettigt gjort iaf! Om en timme är det dags att boarda planet för en 10timmarsflight till Thailand! Så just nu är jag halvvägs iaf!


Bye

Ville bara säga hej från mig på ett par dygn. Imorgon beger jag mig mot varmare breddgrader i tre veckor. Datorn frå självklart hänga på, men jag ligger ju lite före i tid. Dessutom tar det ju ett tag att komma fram också. Hoppas det funkar ändå! Vi ses snart kära läsare!


Birthday girl


Presentbord!

Den silvriga skjortan som skymtas var den jag fick från Josefine!


Max och Filip kom bärande på kakor! Made by Max mamma!

I'm 18!!

Emil och Adam hittade helt enkelt på en egen födelsedagspresent! De programmerade sin hemsida att visa detta under hela dygnet. Haha. "Gratis Julia du er än snel hest" står det!

Hade en sjukt underbar kväll i sin helhelt med galet mycket grymt folk! 30 pers i min lilla lägenhet som alla skulle med bussen in till stan. Det var verkligen spännande att få med alla. Mycket dans blev det också. Galet fint!


Wihoo!

Hejhej!
JA grattis JULIA till f*cking 18 år!!! haha :D Stort stort grattis ifrån mig o fam. k ;) hahaha <3











It's strictly business











Dancing

Taggade tjejer för utgång imorgon. Det är min tur nu och jag är så galet glad. Nu är jag faktiskt vuxen och kan göra precis vad jag vill. Känn på den ni!


Världens bästa födelsedagssms








Red lips




Väldigt lite bloggning idag från min sida tyvärr. Haft julavslutning i skolan, käkade lite på stan efter det. Var hemma en stund och åkte sedan till Josefine. Nu är jag hemma igen men ska dra mig om 5 min! Ska till en kompis och käka lite mat osv. Imorgon är det en fin dag. Hejhopp.


Gokod






Dots




Blus Gina Tricot // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Läppstift Make up Store


Kroatien!

Hejhej tänkte lägga upp lite bilder ifrån kroatien i år!








































Fotbollstunering!

Hejhej! :)
Ikväll blir de Fotbollstunering med Boysen! ;) haha ne men ska dra dit med henka, belle o Adam! nice nice. Sedan blir de väl att dra vidare och träffa lite andra människor! :) Japp men det är väl de som kommer att hända idag xd

Denna dag har de inte hänt något speciellt utan en herderlig matätartävling! Japp thats it! xd Hörs! haha.

HATE

Jag älskar moderatorjobbet alla dagar i veckan, förutom när det blir som idag. När man får hatmejl, hattrådar osv. mot sig. Denna gången är det personligt också. Denna gången handlar det om moderatorerna tipsar. Jag ska vara ärlig och säga det rakt ut. Det är jävligt illa att läsa tråden, men inte läsa klart den, och tro att man har någon slags rätt att skriva hatmejl och hattrådar? Hela tråden är ett stort fett SKÄMT. Det bör man också förstå om man läser ALLA punkter och kan reglerna. Vi är inte seriösa hela tiden, vi är vanliga människor som skämtar och har kul. Mer än vad ni tror.

Kom inte och säg att vi har makt och särbehandlas. Vilka är det som särbehandlar oss? VI har aldrig bett om någon uppmärksamhet. Vi skulle gärna bli av med den alla dagar i veckan, 24h om dygnet. Det går inte att sätta sig in i hur vi känner om ni inte varit i våra kläder. DET GÅR INTE.

Denna gången har vi blivit ombedda att göra grejer till Moderatorerna tipsar. VI GÖR HELT ENKELT VÅRT JOBB. Kom inte och säg att vi vill ha uppmärksamhet eller att råden var onödig. DET VAR INTE VÅR IDÉ. VI HAR GJORT DET VI BLIVIT OMBEDDA ATT GÖRA.

Med det vill jag bara säga tack för mig och ett stort tack till er som stödjer oss och förstår oss.


Found it





Fyndade denna skönhet på Gina Tricot 49kr. Så jättevärd pengarna. Tycker prickiga skjortor/blusar är så otroligt fint! Matchat med röda läppar blir helt crazy snyggt!




Julmat!

Hejhej!
Idag så slutade jag klockan tolv! Hade Julmat's ätartävling med Sorken! Lika! haha åt 25 kötbullar, 3 potatisar och 3 julskinksbitar! :D hahaa mumsigt! :D Sen när jag kom hem så spelade jag lite och sedan så kom Wille och då åt vi sedan städade mitt rum/toaleten! Just nu är vi hos wille och spelar! hihi ^^


Idrott som första lektion! :p


Tog lite bilder när jag kom hem :P




Smutsig spegel :P haha fast nu har jag faktiskt tvättat den (A) haha



Black it is




Rock Filippa K // Tröja Nowhere // Bälte Tiger of Sweden // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Handskar H&M



Onsdag!

Hejhej!
Igår efter skolan så tränade jag med Vendela! :) Sen när vi skulle hem fick skjuts! När jag och mamma åkte hem hände de en krock precis utanför ica! :o läskigt! Sen när vi kom hem så lagade vi mat, sen när de var klart så bakade jag och william några kokos/kolakulor! :) MUMS! hihi ^^








Först tänkte jag ha kjol...


haha fast sen blev de byxor ist! :p






Sedan blev godiset doppat i choklad! Ca 84st! :) haha dröjde typ 3 timmar att göra xd


Tisdag

Hejhej!
I tisdags så Hade vi aktiviteter med LFF2! :) Först fick vi lyssna på filmintron och gissa låt, sedan så var vi tvugna att krypa på knäna och sedan låta som en gris + att vi skulle upp för 3 trappor. Inte kul haha usch jättepinsamt xd Sen efter de så skulle vi köra en kläd- chokladstafett xd haahaha. Vi fick på oss peruk, hatt, glasögon, kostym, väska! haha o man var tvungen ha på sig allt xd haha de var jättesvårt eftersom man skulle ta av sig allt och sedan ge till den andra ;P Efter de så skulle man köra som en gissar lek, haha sjukt kul! :) Sen så fikade vi och sedan hade vi en rast! Efter rasten gjorde vi pepparkaks hus och sedan pris! :D haha! Våran grupp vann faktiskt alla tävlingar! :)




HAHA vårat fina pepparkakshus, fick ju ingen påse eller något så vi kunde göra glasyren. Så vi fick änvända lim :p haha! :)




MIN OUTFIT!


japp!

Hejhej! :)
Vet att jag inte har bloggat så mycket på de senaste dagarna men det är eftersom jag har glömt och varit så trött! Men bilder ifrån dagarna kommer självklart upp!


What's up?

Ett litet försenat videoinlägg från min sida. Hoppas det duger ändå!


Answers

agnes om Happenings:
Fråga: Ska inte du vara i Sverige när du firar jul? :o
Eller firar du inte jul?

Svar: Nej, i år är jag faktiskt inte hemma under jul. Brukar alltid annars vara det!

Matilda - Babom. om Happenings:
Fråga: Vi kommer sakna dig på bloggen julia! :'( <3

Svar: Jag kommer att ha datorn med mig, så ni kommer få veta allt om Thailandslivet!

Laura  om Happenings:
Fråga: Vad kul! :D Vart i Thailand ska du? Ska dit imorgon (torsdag).

Kram Laura0000

Svar: Vi har ett hus i Mae Phim! Två timmar sydöst om Bangkok!



You see me




Kofta Filippa K // Skjorta Pappas // Jeans Diesel // Skort Dr.Martens // Handskar H&M

En snabb dagens idag. Kändes lite bättre idag än igår. Skönt att få komma ut mitt i allt pluggande också! Drog på mig ett par gamla aslåga jeans från Diesel. Kände mig naken om magen, är inte van att ha så pass låga byxor! Annars älskar jag verkligen tvätten!

Ska också passa på att tacka för de enormt underbara kommentarerna jag får på mina outfits. De är guld värda!


Happenings

Sitter och målar naglarna, blue my mind heter färgen, och funderar lite på vad jag har att göra denna vecka. A lot going on just nu. Slutar ju även skolan på fredag. Helgen kommer sedan bli VÄLDIGT händelserik. I like it. På måndag drar jag mig iväg för tre veckor i Thailand. Awesome.

To do and happenings this week:

* Nationella proven i Fysik B, torsdag
* Uppdragsinlämning i Programmering C, söndag
* Planera förfest/födelsedagsfest, lördag. (Prata lite med Max och kordinera. Ska vi köra något tillsammans eller inte? Har hämtat ut en fribiljett till Puls. Det känns så J-Ä-K-L-A bra!)
* Packa och fixa färdigt saker till Thailad. Få med mig alla saker jag ska ha från pappa till mamma, innan måndag
* Prefödelsedagsmiddag?, fredag
* Fotografering med Josefine?, someday before monday


Unknown


En liten försmak på bilderna vi tog i helgen

Outfitbilderna idag blev inget bra alls. Jag hade absolut ingen ork alls och kände mig dessutom galet oinspirerad. Därför så uteblir dem. Förhoppningsvis så blir det nya och bättre bilder till imorgon istället. Hoppas det inte gör allt för mycket!

Tänkte kanske göra ett videoinlägg och lägga upp idag, just for fun. Förhoppningsvis är det uppskattat av er? Eller vad säger ni kära läsare?


I think they are called feelings

Om det finns någon känsla som jag hatar som mest är det när jag känner mig sådär galet oinspirerad. När jag absolut inte har någon aning om vad jag ska ta på mig. När det bara känns som om allt i garderoben blir fel, ser fel ut och känns fel. Då vantrivs jag som mest. Jag letar och letar och letar, men hittar inget. Hittar noll. Finns inget bra och alla är bättre, finare och allmänt snyggare än mig. Då vet jag inte vart jag ska ta vägen, vad jag ska hitta på eller hur jag ska ta mig ur.


3 advent!

Hejhej!
Ja igår var de ju tredje advent så då blev de ju så klart Advents fika! Jag och min pappa skulle även köpt julgran men det var stängt när vi kom så de var bara att gå hem igen ^^




Pepparkakshus: Check!

Hejhej!
Har precis bakat klart ett pepparkakshus med min älskling! Resultatet blev jättebra eller vad säger ni? ;)


Min sida som jag gjorde!



Willes sida!



Math, You're a dear friend




Fick reda på mitt slutbetyg i Matte E idag. Lyckades med att sätta dit ett fett MVG och jag är så SJUKT glad. Det kan vara bland det bästa jag någonsin har lyckats med. Jag är otroligt överlycklig. Jag hade verkligen inte förväntat mig detta. Förhoppningsvis kan detta år fortsätta i denna andan. I vår tar jag STUDENTEN!


leather glowes



Tröja Acne // Skjorta GinaTricot // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Handskar H&M // Bälte Tiger of Sweden

Gud som mitt hår ser ut. Tur att jag ska duscha idag. Var en sväng på Josefine S skola och besökte henne och David idag. Mys. Sedan blev det en tur till McDonalds också för att fira lite. Mer om varför får ni veta snart ;)



See your true colors

Hejhej!
Sitter just nu i skolan med Adam, robin o Belle! Nice nice.. haha sitter bara o chillar ;)














Frågor och svar!

Postat av: Isabelle

jossi, kneippbyn var vi ju på, när vi var på gotland, haha det måste du ju komma ihåg, och vilken är den andra tatueringen du vill göra?.. ;)

 

Svar: Fick ett fint litet svar/fråga av min syster! haha. Isabelle vi var inte på Gotland i år och vem fasen vet va kneippbyn är? haha.. Den andra sa jag ju, den på revbenet typ.

 

EN bild på min fina och snygga syster!


feel like falling down


Nu ska jag ta och springa till ICA med min moder. Sen måste jag hem och ta tag i mejlen. Dom bara strömmar in! Efter det blir det lite fotboll. En trevlig söndag sådär. Även jättekul att ni gillade den nya headern! Som ni ser så gjorde både jag och Josefine ett varsitt inlägg om det. Haha


Header!

HEJHEJ! :)
Såg precis att Julia hade laddat upp våran nya header som Melinda hade gjort! Den blev otroligt bra och sjukt fin! Både jag och Julia älskar den så de hoppas vi att ni med gör! :)


SÖTT

Hejhej! :)
Satt och bläddrade igenom gamla mejl som jag inte hunnit svara på och då hittade jag en gullig liten video till alla oss moderatorer!




Ny header



Melinda har varit i farten igen. Hur galet snygg blev inte denna då? Den åkte upp som ny header direkt. No doubt about it. Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör!


Drawing




För ett litet tag sedan frågade jag om inte Melinda ville rita av en bild av mig. Tycker personligen att hon ritar så gudomligt snyggt. Brukar även läsa hennes blogg. Hon gick med på det och idag blev hon färdig. HUR SNYGGT BLEV DET INTE? Herregud! Jag älskar dem! Skulle kunna offra min vänstra arm för att kunna rita så snyggt.

Visst blev det fint?
Tycker även ni ska kolla in hennes blogg HÄR. Hennes blogg finns även länkad under länkar i huvudmenyn till vänster!


I kissed a girl just to try..

Hejhej! Julia tyckte även jag skulle göra en lista!
Du under 2011.. 

Har du gråtit?
haha självklart, jag tror alla har gjort de! 
Har du skrattat? haha ja nästan hela tiden :D haha!
Har du sovit i tält? öh... Om de var i år jag tältade på mehla i våras med min förra skolan, så ja de tror ja! haha
Har du sovit under bar himmel? Japp! På mehla 
Har du varit på Gröna Lund? Haha japp! i år med min familj + dogge! 
Har du varit på Liseberg? Ja de har jag men de var oerhört länge sen! 
Har du varit på Kneipbyn? haha aldrig hört talas om! 
Har du varit utomlands? Ja i kroatien! :) 
Har du varit i en annan stad? Ja då, t.ex. Stocholm! :) 
Har du bott hemma? haha ja. Inne boende här hemma fortfarande... (seriöst svar, hehehehehe...)

Dina vänner under 2011.. 

Har en vän dött? Nej! 
Har en vän sökt tröst hos dig? jadå! 
Har du sökt tröst hos en vän? Hmm, nja min pojkvän! :) 
Har du sovit över hos en vän? haha ja vem har inte? ^^ hihih :) 
Har du varit kär i en vän? Om william räknas som vän så ja! :)
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Haha japp! :) 

2011 har du: 

Har du pussat någon?
Ja ca en miljard gånger per dag... 
Har du varit tillsammans med någon? Ja! 
Har du varit kär i någon? Ja
Har du sovit med någon av motsatt kön? Ja! 

När har du som mest.. 

Gråtit under 2011? Oj, hände en grej i våras som jag ångrar oerhört! Tänker inte gå in på detaljer. 
Skrattat under 2011? HAHAH oj, varje dag? hahaha ne då! Men vet faktiskt inte! 

Denna månad.. 

Har du varit kär?
Ja! 
Har du kysst någon? Japp! 
Har du pussat någon? Japp!
Har du kramat någon ? Japp!
Har du skrattat? Haha, ca 243546 miljarder gånger per dag! 
Har du gråtit? Nope! :) 
Har du varit glad? Jadå! varje dag! 
Har du varit ledsen? Ne! :) 

När... 

Grät du senast? vet inte! 
Skrattade du senast? Nyss xd haha 
Duschade du senast? hahah öhm duscha vet ja inte när jag gjorde men bada gjorde jag igår! :)
Lyssnade du på musik senast? Nu! :) 
Hade du kul senast? Nu :)

Vem.. 

Kysste du senast?
William! :) 
Kramade du senast? Willian! 
Pratade du i telefon med senast? Marco! 
Fick du sms av senast? William! 
Hade du tråkigt senast? öh, har aldrig tråkigt :D haha ne men inget ja kan lägga på minne! 

Kommer du ifrån? Norrköping 
Heter? Josefine
När fyller du år? 27 oktober!  
Tycker du om någon just nu? JA :D
Jag samlar på? Frimärken! haha nej inget faktiskt! 
Gröna eller röda äpplen? hm, de röda! 
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Den personen jag är sur/arg på HAHAHA. Så förmodligen min syster! ;) 
Vilken tid gick du upp idag? 07:05! ;) 
Har du sovit i din egna säng inatt? Nepp! 
Har du sovit ensam inatt? Neppideppi! 
Har du strumpor på dig nu? Ne, gillar inte strumpor! xd haha 
Hur svarar du i telefonen? "Hej de är josefine" eller "hallå?" hahah 
Vad ska du göra ikväll? Chillidilling med Julia! 
Vad ska du göra imorgon? Jag ska vara med Julia! :) 
Var vill du bo när du blir stor? USA! de är de jag siktar på! haha :) 
Vad vill du bli när du blir stor? Dagisfröken (eller sångerska)! :)
Är det okej att gråta? KLart de är! :) 

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren <3 för då har man på sig bara färgglada kläder .D 
Skulle du göra om du vann en miljon? hm, Flytta!! :D och köpa skor!!! <3
har du glasögon eller linser eller inget ? Inget! :) 
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? haha nej nej! 
Har du piercing? Öronen och naveln! :) 
Har du tatuering? Nej, Men när jag får pengar i jul blir de nog två tatueringar! :) 
Solar du ofta? Haha, nja! lite då och då! :) 
Är du bra på att laga mat? Nja då! De tycker jag allt ^^de får ni fråga Julia ;) haha 
Gillar du att dansa ? JA :D 
Hur vig är du? hahaha vig.. Ja du jag var vig när jag var yngre! 
Vilken är din favoritglass? Smultronställets blåbärsglass & apelsinglass + mjukglass :D 
Tror du på ett liv efter döden? Nja, jag tror man får se sitt liv spela om o om igen typ xd eller att man bara försvinner o allt är svart. Inget mer med de! :) 
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart! 
Vilken ögonfärg har du? Blå! :) 
Vilka hårfärger har du haft? Bara blond! :) 
Är du beroende av något ? Haha jag tror alla är lite beroende av sin mobil? ^^
Senaste låten du hörde? Vinnarlåten på idol! 
Brukar du bädda sängen? Haha ne bara om jag måste! 
Har du kysst någon under den senaste månaden? Ja! Fansen var mycket "har du kysst någon" haha. 
Vad var det senaste du sa? "jag vet inte om jag har dom där" hahahahah... 
Saknar du någon nu? JA!! <3

It's a list

En liten lista som utvärdering av vad som hänt under 2011! Det är ju faktiskt rätt kul!

Du under 2011..

Har du gråtit?
  Haha, ohja. Vore konstigt annars, to be honest
Har du skrattat?  Mycket kan jag lova!
Har du sovit i tält?  Tror faktiskt inte det..
Har du sovit under bar himmel? Njae, det har jag nog inte.
Har du varit på Gröna Lund? Haha ja, men åkte inte karusellerna. Var där och såg Johnossi.
Har du varit på Liseberg? Nej, länge sen nu..
Har du varit på Kneipbyn? Nej..
Har du varit utomlands? Ja, Danmark. Haha. Ska dock till Thailand om 10 dagar.
Har du varit i en annan stad?  Yesbox!
Har du bott hemma? Haha, jepp.

Dina vänner under 2011..

Har en vän dött? Nej, inte i år.
Har en vän sökt tröst hos dig? Ja!
Har du sökt tröst hos en vän?  Haha, ohja.
Har du sovit över hos en vän? Oui!
Har du varit kär i en vän? Nope.
Har du fått mer en fem nya vänner under året? Ja, det har jag! 

2011 har du:

Har du pussat någon?
Yes
Har du varit tillsammans med någon? Definitonsfråga...
Har du varit kär i någon? Ja
Har du sovit med någon av motsatt kön?  Si

När har du som mest..

Gråtit under 2011? Tror det var någon gång efter NP i Ma D.
Skrattat under 2011? Somras, helt klart. (Eller när jag umgås med Josefine S)

Denna månad..

Har du varit kär?
  Nej
Har du kysst någon? Yes
Har du pussat någon? Yes
Har du kramat någon ? Yes
Har du skrattat? Haha, always
Har du gråtit? Nej, inte denna månad
Har du varit glad? Jadå!
Har du varit ledsen?  Njae.

När...

Grät du senast? Slutet av November
Skrattade du senast? Förut, haha.
Duschade du senast? Förrgår
Lyssnade du på musik senast? Typ nu.
Hade du kul senast? Nu :)

Vem..

Kysste du senast?
  Björn, haha.
Kramade du senast? Victoria
Pratade du i telefon med senast? Josefine! 
Fick du sms av senast? Josefine S
Hade du tråkigt senast? Fysiken idag, haha.

Kommer du ifrån? Norrköping
Heter? Julia
När fyller du år? 17 December
Tycker du om någon just nu? Njae :)
Jag samlar på? Bra betyg?
Gröna eller röda äpplen? Röda!
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen, tror jag inte.
Vilken tid gick du upp idag? 7.25<333333
Har du sovit i din egna säng inatt? Yes!
Har du sovit ensam inatt? Japp
Har du strumpor på dig nu? Alltid. Haha.
Hur svarar du i telefonen? "Hej det är julia" alt. "Tja!"
Vad ska du göra ikväll? Jag och Josefine chillar
Vad ska du göra imorgon? Ska ut till Hanna i Vånga!
Var vill du bo när du blir stor? Hm, storstad tror jag...
Vad vill du bli när du blir stor? Kan ju börja med att komma in på Maskinteknik. Sen får vi väl se!
Är det okej att gråta? Absolut

Vilken årstid tycker du bäst om? Våren tror jag.
Skulle du göra om du vann en miljon? Köpa kläder<3
har du glasögon eller linser eller inget ? Glasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej!
Har du piercing? Öronen ;)
Har du tatuering? Nej..
Solar du ofta?  Haha, nä
Är du bra på att laga mat? Depends... 
Gillar du att dansa ? Ja!
Hur vig är du?  Inte alls...
Vilken är din favoritglass? Sandwich tror jag! Annars gillar jag Ben & Jerry's! 
Tror du på ett liv efter döden? Alltså, jag vet faktiskt inte riktigt. Blir ledsen av att bara tänka på det.
Är du morgon eller kvällsmänniska?  Kvällsmänniska. Haha. Ask anyone.
Vilken ögonfärg har du? Brun-grön
Vilka hårfärger har du haft? Brun, mörkröd och så brun igen!
Är du beroende av något ? Njae, skulle ju vara datorn då...
Senaste låten du hörde? Josefine spelade Living next door to Alice nyss på Gitarr.
Brukar du bädda sängen? Haha, njaeeeeeee.
Har du kysst någon under den senaste månaden? Yes
Vad var det senaste du sa? "haha" antagligen. kan ha varit "nej" också.
Saknar du någon nu? Njae :)


Gokod!

Hejhej här kommer gokoden!


:o vad kommer hända nu?

Hejhej!
Vad tror ni de kommer hända nu? :o vi får verkligen se till att de blir en riktig julstämning på gsm nu!! kom igen nu tjejer och Killar! Har ni även tänkt på att bakgrunden har blivit mörkare?


Idolfinal!

Hejhej!
Sitter just nu och sitter jag och julia och har de mysigt! Ser på Idol, äter chips och dipp och dricker Julmust! kan de bli bättre? haha :D blir nog att vi slänger upp en videoblogg lite senare! Vem tycker ni ska vinna? Robin eller Amanda?



Welcome, guest




Tröja H&M Trend // Kjol Bondelid // Kängor Din Sko

Viccytoria får stå för en liten gästoutfit idag! Tröjan är så himla mysig!

Vad säger ni? Gillar ni gästoutfits?


Burn brighter than the sun




Tröja Vero Moda // Skjorta H&M // Byxor BikBok // Handskar Unknown // Skor Dr.Martens

Äntligen fredag. Underbart. Synd att det är tråkigt väder ute bara. Fick snabba på fototagandet idag. Haha. Passade på att fota Viccy också för en gångs skull. Lika fin som vanligt! Lägger upp hennes foton snart också! Nu ska jag ta och springa upp i köket och se om det finns något att äta.



set the world on fire



Detta var Josefine S egna verision av Mediamarkt-reklamen. Haha. Så underbar reklam och en underbar Josefine S såklart! Standrad torsdagsdejt idag. Har därför inte kommit hem förens strax efter 22. Provet gick faktiskt väldigt bra idag! Ska dock inte hoppas på förmycket, blir alltid så jobbigt då om det inte riktigt blir som man har tänkt. Nu ska jag ta och sova lite tror jag!


we are young





Jacka Gina Tricot // Skjorta BikBok // Bälte Tiger of Sweden // Jeans Cheap Monday // Skor Dr.Martens

En lite fin färgkombo idag. Vinrött och grönt passar faktiskt jäkligt bra ihop! Dock inte så bra med den roströda halsduken jag lyckades med att dra på mig imorse. Så fick ta av mig den när jag gick på stan förut. Var även minusgrader imorse när jag skulle åka till skolan, tog därför på mig min riktiga vinterjacka. Kände dock att det inte riktigt är dags för den än, för gud som jag svettades!


Hahah skönaste tandläkaren

hejhej! :)
HAHAHAHAHAHAH skönaste tandläkaren xd haha jag kom in jätteglad o satt o skratta typ :P O han bah "Ja du är nog den enda som skrattar hos tandläkaren!" HAhahah så skön xd men är inte rädd för tandläkaren precis, har dessutom haft samma tandläkare sen 04! Så de är ju ett tag xd haha men de va ändå ganska kul, o jag är faktiskt nästan alltid glad! :D Fick ta röntgenbilder på tänderna, första gången! haha kändes lite konstigt men men ;p hihi sen så tyckte han i övrigt att jag ska fortsätta sköta mina tänder som jag gör (y)


Ser ni tandläkaren som jag gör eller som denna bild? haha!

Juste, glömde säga!

Kom på att jag skrev att jag skulle gymma förut. Men så blev de inte eftersom då hade jag inte hunnit med att åka till tandläkaren! ,p haha :(


Såhär blev sminkningen!

...Soon but not jet trust me pet...



candy shop

hejhej!:)
Haha bra att jag sitter och äter godis precis innan jag ska åka till tandläkaren (y) xd haha. Har precis ätit lunch och ska ju snart som sagt till tandläkaren. Har tidigare testat att sminka skuggade ögon! gick ganska bra :)




in your head

Hejhej!
Dags att dra mig till skolan om ca 10 minuter! har bara idrott sen så slutar vi så då blire att åka till gymmet :D hihi im going to get biff, not. hehe min fiiiina morgon humor? Aja, hehe. Men igår kväll glömde ja blogga men var på stan med johanna och köpte en grej som jag ska ha på nyår och present till JUlia! :D hihih :) Men jag borde nog rusa nu (y)vill ju inte komma försent, byebye :D (btw har ni hört mohombis nya låt in your head? samma sound i refrängen som Zombie:D)


Put on my blue....




Outfits

Anonym om We're falling apart to half time:
Fråga: Finis:) Hur tänker du när väljer "outfit"? Ta du bara det som är snyggt eller bekvämt? Skulle vilja veta! (:

Svar: Alltså, jag måste säga att det är en rätt komplicerad process egentligen. Oftast har jag någon slags tanke på vad jag vill ha. Det är inspiration som jag kan ha fått från en bild, från någon jag sett på stan eller i skolan. Då plockar jag alltid fram dessa kläder och testar dem kvällen innan för att se om det blir bra eller inte. Jag kan vara väldigt petig och ibland på gränsen till lite tvångssyndrom när jag väljer kläder. Det ska vara på ett visst sätt för att jag ska tycka att det blir bra. Ibland blir det inte alls bra, vad jag än gör. Vilket skapar en liten jobbig situation. Men tillbaka till din fråga: Jag väljer det jag tycker är snyggt. Vilket oftast är bekvämt. Haha. Inte alltid, tyvärr. (har ett visst par jeans i vilka man knappt kan röra sig). Men, inspiration från något eller någon är alltid bra om man ska välja kläder. Annars brukar jag i princip hälla ut alla mina kläder (de jag använder oftast) i en hög på golvet och sen väljer ur den!



Shoes, again

mathilda :)  om We're falling apart to half time:
Fråga: SNYGGIS!
Jag undrar bara en sak om dina dr. martens (haha igen..) har du den "vanliga" storleken i dom? Alltså om du har 38 i vanliga fall, har du 38 i dom också? jättetacksam för svar ♥

Svar: Haha tack! Yes! Har 37 i vanliga fall och 37 i mina Martens. Dom är otroligt rymliga om jag får säga det själv!


Enlighten me


Detta är vad jag sitter och förgyller mitt liv med förtillfället. Matte E-köttande. Haha. Älskar faktiskt att Matteboken.se har dessa förklaringar på ALLA uppgifter från tidigare släppta Nationella prov. Därför sitter jag nu och kikar på de svåra uppgifterna för Matte E. Måste dock erkänna att killen som föreläser är så grymt tråkig. Han pratar och förklarar FÖR långsamt och pedagogiskt. Eller så är det bara jag som är smart? Eller inte....


Videoblogg

Haha, jag vill ju inte vara sämre än Josefine. Så nu kommer även jag med ett videoblogginlägg! Enjoy!


We're falling apart to half time





Jacka Filippa K // Mössa H&M // T-shirt Acne // Halsband Style by Tyra // Byxor BikBok // Skor Dr.Martens //

Hittade lite fina stenar idag som fick bli bakgrundsmotiv för dagens outfit. I liked it. Körde på en lite sportigare och, ja fränare kanske man kan säga, stil idag. I liked it! Dessutom är det de grå byxorna från BikBok jag har på mig idag. 99-kronorskapet!


12 days left









This is where I will be in 12 days.

Det är tillåtet att drömma sig bort lite ibland. I detta fallet, 12 dagar bort. Snart åker jag. Det ska bli hur galet skönt som helst. Självklart får ni på bloggen följa med mig! Nej, nu ska jag ta och återgå till pluggandet. Dags för programmering och sen ska det köttas matte. Nationellt prov imorgon!


haha josefine är lite egenvärld..

Hejhej! Mitt försök till en videoblogg, hahaha fail fail... De jag gör är väl att jag skämmer ut mig! Men de får ni leva med! mohahaha! haha vafasen!! Morgon flum or whaaaaat! haha aja men ska springa till bussen nu puuuuuss!! <3


hehe..

Hejhej!
haha ae gud.. Nu känns de som om jag vill blogga hela tiden?? haha konstigt de kan vara ibland asså xd haha. Menmen! Nu vet ni iallafall varför jag inte bloggar ibland! hihi :)


Frågor och svar!

Hejhej!
Fick en fråga om smyckena!

Linn om SMYCKEN!:
Smyckerna är ju sjukt snygga :)En fråga vet ni hur lång tid det tar att beställa tänkte köpa till kompis i julklapp :)
Svar: Det tar ungefär 3-5dagar, alltså så lång tid de tar för posten! :) Sedan så kostar ju frakt 29 kr! :) Men det är absolut värt de! :)


in your pants

Emelie om Knits:
Fråga: Hejj, älskar din klädstil! :)
Det är ju ett hål i byxorna, har du gjort det själv och om du gjort det hur gjorde du det, med sax, nån slags kniv eller vadå? :)<3

Svar: Tack! Jag drog helt enkelt fram en sax och klippte själv. Dock var hålet rakt förut, innan jag råkade sätta foten i hålet när jag skulle ta på mig dem. Då råkade de gå sönder lite till... Men det blev bra ändå!



dear math, please go away




Fetaste Matte H-kompendiumet ligger bredvid mig och väntar. Orkar dock inte slå upp det nu. (Läs aldrig). Dock borde jag... Men nä. Fokus på nationella i Matte E får det bli istället.


SMYCKEN!

Hejhej, det är jättemånga som undrar när vi ska länka hemsidan till smyckena! så ja haha här kommer den! :)







Här är modellen på deras hemsida!




Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan (tänk på att ni hittar smyckena på sortimente!)


Frågor och svar!

hejhej! tänkte svara på en liten fråga! Kom ihåg, vi svarar på nästintill allt ni kommenterar! :)

Fråga av Tina
åh mysigt med snö..här har det inte ens snöat än..bu.
Förresten Josefine..ditt hår är så himla fint! :D
Använder du några hårprodukter?

Svar:

Hihi ja, fast de är inte mycket, finns på lite plättar! haha :)

Oh tack tack! Nej jag kör bara på "vanliga" shampon och balsam ^^ haha :) Är för lat för att använda några sådana! :)


Let me see your body go lika a





Knits






Halsduk Gina Tricot // Tröja Acne // Skjorta Filippa K // Byxor Vero Moda // Skor Dr.Martens

Väldigt suddiga bilder blev det tydligen idag. Haha. Kollar aldrig riktigt på bilderna innan jag kommer hem och ska lägga upp dem. Men! Det blir jättebra ändå. Sprang förbi den vita väggen, som vi kallar det, innan vi drog upp till campus för att plugga Matte H. Mys. Nu har jag stationerat mig hos Josefine ett tag innan mamma kommer och hämtar upp mig.


Ang. bloggningen!

Hejhej!
Känner att bloggningen från min sida har blivit lite väl dålig nu och jag har inte alls någon ork att blogga. Jag är väldigt trött efter skolan och så träffar jag wille nästan varje dag och då blir de inte att man vill sätta sig vid datorn och blogga. Jag har ju även moderatorjobbet som jag måste sköta! och ibland blir de lite mycket för mig. o sen när man laddar upp bilder måste Iaf jag vänta i ca 5 min innan bilden laddats upp, o då blir de att man glömmer bort inlägget osv. Så jag kommer skriva när jag känner för de, känner mig nästan lite "tvingad" att blogga och då känns de inte så kul. + att det är jättetråkigt att ni knappt kommenterar mina inlägg alls, känns som de är onödigt att jag bloggar eftersom de känns som om ni inte uppskattar de. haha oj depp? nej då men det är de jag känner och nu vet ni varför jag bloggar mindre.


Jag ser de snöar..

Hejhej!
Japp! Nu kom den första snön i vinter  i norrköping! haha de va inte mycket men men ;) Hoppas iaf de bilr en vit jul! :) Har varit jätteduktig idag och gått och tränat, sedan köpte jag drick yoghurt på ica. När vi var på väg hem så åt vi självklart kebabtallrik, inte så glad på mig. haha har lovat mig själv att försöka hålla mig borta från sån mat! så nu ska jag verkligen skita i skräpmaten och försöka få in mer nyttigt i mitt liv ^^haha :D


Inspo

Julia! om Klädtips!:
Fråga: Hej!Fråga till Julia:Hur kommer du på alla dina outfits?Dem är jättefina allihop och jag är "avis"!

MVH Julia

Svar: Hej! Tack så mycket! Brukar inspireras väldigt mycket från bloggar. B.la Angelica Blick och Victoria Törnegren, men läser även många mindre bloggar också. Annars läser jag mdoetidningar och brukar kolla lite på lookbook!


When life's good









You're my heroes









Alla bilder lånade från Cecilia

| 1. Jag, Adam och Isabelle | 2. Jag | 3.  Från V. Johan, Victoria, Jag, Adam, Hanna, Cicci, Christina Casandra
| 4. Victoria och David | 5. Josefine S och Jag | 6. Christina, Hanna, Victoria | 7. Casandra | 8. Johan | 9. Adam | 10. Daniel |

När man kommer hem från skolan, tidigt och känner sig sådär allmänt lycklig. Att man har , de absolut bästa och roligaste kompisarna på planeten. När man verkligen garvar åt att Johan svarar "Hej så mycket" i telefonen och när man diskuterar hur man egentligen säger att en säng är nerlegad. (Sönderliggd? Nerliggad? Nerlagd?). När man står vi skåpen och kör fotfives, när man sitter och räknar matte och tar temple run break. När man kan skratta åt exakt allt och när man blir på bra humör även fast man är trött och hungrig. Då har man verkligen hittat världens underbaraste kompisar. Alla är inte med på bilderna här och det finns många fler jag skulle vilja ägna detta inlägget åt. Alla läser inte heller denna bloggen. Men på nått sätt hoppas jag att ni känner er träffade där ute. Jag gillar er.


Hat




Två mössor fick följa med hem till mig idag. Mys. Min gamla svarta är wayyyyy för använd. Behövdes bytas ut.


Take notes peeps!



T-shirt Monki // Byxor Cheap Monday // Bälte Tiger of Sweden // Skor Dr. Martens

Note one
: Herregud vad tröjan ser turkos ut på bilderna. Notera att den i verkligheten verkligen är jättejättegrön, typ.
Note two: Gud vilken oinspirerande outfit det blev idag. Kändes bättre igårkväll. Men, vad gör man? Jag går runt i skolan hela dagarna, annars ingen som klagar. Skulle vara kul med lite kommentarer här ifrån också. Men det är rätt sällan jag får några numera. Synd. Mycket mer inspirerande när man vet att det är någon som uppskattar det man gör.


Klädtips!

Fick en förfrågan som kommentar om jag inte kunde ge lite klädtips på vad man kan ha på sig på jul, nyår och julavslutning. Har suttit som klistrad vid Polyvore senaste 1,5h. Jag tycker det är så otroligt roligt! Har satt ihop 5 olika outfits. Alla skulle jag själv kunna tänka mig att ta på mig! Har ni några önskemål på några speciella plagg ni vill att jag ska sätta ihop så kommentera bara, så gör jag det!


1. Maskulint.
1. Unknown | 2. Gina Tricot | 3. Gina Tricot | 4. Gina Tricot | 5. Gina Tricot | 6. H&M |
Våga vägra klänning! Kör på ett par snygga kostymbyxor istället för klänning eller kjol. Ger samma uppklädda känsla och är minst lika snyggt! Fint att matcha med ett par gubbskor också för att gå all out.


2. Silver
| 1. H&M | 2. Gina Tricot | 3. Skopunkten | 4. Nelly.com | 5. Gina Tricot | 6. Vila |
Mixa silver och svart för en såndär härlif partykänsla. Passar jättebra som nyårskläder, men även på julafton/julavslutning. Toppen kan även användas som klänning om man vill variera. Jag föredrar dock silverbyxorna under!


3. Accesoarfokus
| 1. Weekday | 2. Weekday | 3. H&M | 4. Weekday | 5. Weekday | 6. Make up store | 7. Make up store |
En simpel svart klänning matchas med många silveraccesoarer. För att piffa upp lite extra, på med rött läppstift. Det behöver inte alltid vara så komplext för att bli riktigt snyggt. Detta är ett typexempel på detta! Det enda som krävs är lite accesoarfokus!


4. Enkelhet
| 1. Monki | 2. Weekday | 3. Dr.Martens | 4. Weekday | 5. Gina Tricot | 6. Gina Tricot |
Matcha en färgglad skjorta med ett par svarta jeans och ett par kängor. Släng på lite silvriga accesoarer och du har en enkel och väldigt stilren outfit. Mer än detta behövs faktiskt inte för att känna sig sådär slående snygg!


5. Spets
| 1. H&M | 2. H&M | 3. H&M | 4. H&M | 5. H&M |
En hel juloutfit från H&M! Spetsklänningen är sådär juligt fin och får en även att känna sig feminin och lite flickig! Gillar du den stilen så är en vit spetsklänning det du absolut ska satsa på nu i jul! Tillsammans med lite svarta accesoarer är outfiten fulländad. Vill du vara mer vågad? Släng på ett par vinröda strumpbyxor!


Andra advent!

Hejhej! :)
Tänkte lägga upp lite bilder ifrån idag! :) Har bakat lussekatter med mamma och william! :) Det är ju även andra advent idag! :) Så då blev de lite fika innan bakningen! ;D hah har även varit och handlat/badat idag! Alltså bara tagit de lugnt :)


haha mm <3 hade 3 luckor ja fick äta idag :D












Rebecca & Fiona










Jag vet inte riktigt vad ni tycker, men dessa två tjejerna är så förjäkligt snygga och inspirerande. Jag gillar deras stilar, deras musik och ja, allt med det. Gillar att de är lite mer annorlunda och sticker ut. Men samtidigt någon enormt snygga.

Vad tycker ni? Vem inspireras ni av?


111204

Julia om Running:
Hai, jag tycker att det skulle vara väldigt kul om du la ut bilder på dina absoluta favoritplagg, plaggen som du inte skulle kunna vara utan.
Tack för en bra blogg!

Svar: Vad rolig idé! Det ska jag absolut ta och göra inom kort! tack♥



Söta bilder!!

hejhej!
TÄnkte lägga ut lite bilder ifrån igår! :)















Running





Drar mig iväg mot lite festligheter hos David. Tog tid innan det blev uppdatering idag. har haft liet annat för mig, b.la fotboll. (Vinst. Går bra nu. Fotbollslivet leker). Kommer hem sent i natt så jag gissar på en uppdatering imorgon instället. Ha en bra kväll nu kära läsare!

Btw. Dåligt med kommentarer. Komigen vi vill ha feedback!



Bio!

Hejhej! :)
Nu är de dags att blogga! haha glömde blogga igår eftersom jag såg på bio med wille till klockan tolv och kom hem kanske vid tio över :p haha så vi somnade direkt! Vi såg på Immortal 3D, ganska bra film! :) hahaah japp!




Shoes

Dazzle @ gSm om och leva med det:
Fråga: Hej! Otroligt fin tröja! Verkligen! En fråga till dig Julia: Varför har du alltid dina Doctor Martins på dig?:O

Svar: Hej! tack så mycket! Haha, det är för att jag just nu inte har riktigt några andra skor jag vill ha på mig. Har just nu bara ett par låga vita converse, som är för kalla för att ha på sig. Sedan har jag lite andra skor som jag inte alls tycker är snygga längre (även om det bara var förra året jag köpte dem). Så, ja. Det är därför!


och leva med det


Åh, är så gott som kär i denna otroligt fina gröna färg. En T-shirt fick därför fäölja med hem från Monki idag. Mys! Förhoppningsvis finns den men i någon av nästa veckas outfit. Då får ni sedan på!



Take a turn







Jacka H&M// Halsduk Monki // Blus Acne // Linne Acne// Byxor BikBok // Skor Dr.Martens// Clutch Chapnlle

Kort dag i skolan. Hade varit ännu kortare om jag varit smart nog att läsat min mail igårkväll. Engelskan var inställd och jag kunde sovit två timmar extra. Värt. Nu satt jag istället i skolan, trött som jag vet inte vad och tvingade till att plugga matte. Sömn vs. Matte. Sömn vinner. Nu ska jag ta och slänga mig på en buss in till stan igen. Fika blir det. Fredagsmys.


Smörgåstårta! :-D

Hejhej!
Ja jag sa ju att jag skulle lägga upp ett reccept på varm smörgåstårta, så ja här kommer de! ^^


DU behöver:
* 2 Paket Bacon
* 1 Purjolök
* 3-4 Dl Creamfresh
* Ett paket Hönekaka
* En liten burk champinoner eller 5-7 färska!
* Salt, peppar, Citronpeppar
*ost
*tomat

Ja det var allt man behövde! :)


Hackar och klipper allt! :)


HAHA wille..


Sedan börja med att Steka svamp och bacon lite innan purjolöken åker i, alltså i ca 5-6min!


Se till så att purjon blir lite "mjuk", så då behöver man ha på ganska låg värme! Om du har en indutionshel så ta ungefär på 5-6 om man har en "vanlig"spis gissar ja på 3-4! :) Men de ska inte koka utan bara bli varmt!

När cream freshen åker kan du stänga av plattan helt! (kan tillsätta med väldigt lite peppar och salt, en nypa av varje)


Blanda så ser de såhär "gott" ut, tur att man inte äter med ögonen? haha..


Delar upp smeten på två, den ena på den understa och den andra i mitten (3st hönökakor)


PÅ de tredje brödet så lägger man på tomat, ost och citronpeppar!


Klart! Sjukt mumsigt <3 haha


haha älskling <3



JULKALENDERN!

Första luckan! Bara 24 Dagar kvar! haha :D Då får ja mina skor (A) hihi. Vad önskar ni er i Julklapp då? :)




Julishkalendish

Hejhej!
Nu har jag faktiskt varit duktig! haha har äntligen orkat lägga in lite bilder ifrån mobilen, så nu kommer lite bilder! Såg även på Julkalendern nyss, Thank god for the inspelningsbarboxer (HAHA). Den var faktiskt ganska bra :) Hahah satt och pratade med sebbe och Vendela om gamla Julkalendrar imorse ^^ haah "en kamera en kamera en liten liten Kamera" HAHA alram est(?vet ej stavning) haha dööör så dåligt de var att de nästan blev roligt?! japp, men vi nämnde väl Julens hjältar, SJömansråttor och diselmöss, lasse och majas dektetivbyrå! haha ja några man kommer ihåg ;P O juste håkanbråkan får man inte glömma!




Söt kille.. Hahah belle asså... (från I tisdags)


Dagens Outfit!


Ryggen <3




YIHOO! :D

Hejhej! :D
Snart kommer min julklapp hem :D :D hihih, beställde snyggaste skorna på Nelly.com :D
Hihi idag så har jag inte gjort mycket, besökte min gamla skola sen har jag pratat med wille via skype o sen spelat lite ^^annars har de inte hänt något speciellt! :)


SACO






Är i princip helt död efter en hel dag på SACO-mässan. Mycket snack, lyssnande, frågande och bestämmande. Förhoppningsvis är jag någorlunda mer klok nu än vad jag var för 24h sedan. Dock måste jag få smälta all info först. Nu ska jag ta och samla kraft till min torsdagsdejt med Josefine S. Hon borde ringa nu vilken sekund som helst!


RSS 2.0