walk out

Emelie <3 om Watch me watching you:
Fråga:Hejhej!
Jag har en fråga om dina outfit bilder :D
Ställer du kameran nån stans eller är det nån annan som tar kort på dig? :)<3
Älskar er blogg! :D

Svar: Tack! Det är lite olika. Ibland låter jag min bror ta bilderna (alt. Josefine). Men ibland försöker jag att köra på självutlösare, dvs. att jag ställer kameran och sedan tar kort! Lite klurigt med det funkar!


Andra gokoden!

Hejhej! :)
Oh vi fick den andra gokoden ändå! :D Den sjukt fina klänningen <3


Gokod: Rocketron


Oj 4000..

OJ, hörde att vi måste ha över 4000 Medlemar inne för att få andra gokoden! Det är väldigt många tycker jag! Så ring era vänner nu, haha! :) Lyssnar ni på radion? :)


NY GOKOD!

Hejhej!
Sitter och lyssnar på gosuperD och Gosuper Allie och har nu fått reda på att GOkoden!

Gokod : Zombie



you found me


Nu ska jag ta och dra mig till Pizza Hut med mina fina vänner Josefine S och Emelie. En bra start på lovet känner jag! Vi hör senare kära läsare!


Sagan om ringen - maraton

Hejhej! :)
Har just nu sagan om ringen- maraton med min söta lilla älskling ^^ Filmerna är seriöst sjuuuuk långa!! haha minst tre timmar xd Just nu har vi kollat på första och halva filmen av den andra ;p de bilr en lång natt ^^haha men ska fortsätta se nu, puss <3


days go by so fast

Måste ursäkta lite för den otroligt dåliga uppdateringen. Igår hade jag fullt upp med högskoleprovet från 8.30 till 16.20. Sedan kom jag hem strax innan 17 och åkte nästan direkt till Linköping. Sedan har ajg inte mått så bra under dagen idag och har därför inte riktigt haft ork till att uppdatera något seriöst. Men, nu är det lov och då ska det bli bra uppdatering. Ska bli riktigt skönt med massor av lediga dagar. Eller vad säger ni?


Minoutfit


Minoutfit.se, en sida som är ungefär som lookbook fast endast med svenska användare. Nu har även jag ett konto. Klicka på länken för att kolla och rösta!
http://www.minoutfit.se/profile.php?id=20790


3500:- Gone ..

Hejhej! :)
haha japp, idag så har jag storhandlat och köpt för 3500, de kändes i plånboken! mahaha jag köpte en mick och ett ljudkort :) Ska bara få de fungera ^^ hihih :D Men då kanske de kommer upp ett litet ljudklipp med mycket mycket bättre ljud och kvalite! :D haha. Igår på släktkalaset så fick jag 880 kr + presentkort på lite olika ställen! Oj höll på att glöma, Fick The sims 3 Husdjur LE!!! hahah :D IM Happy <3


Bild från i sommras! :)


HAHAH wille äter köttbullemacka utanför ullared :p

"Laning" på G!

Hejhej! :)
Jag och Wille ska lana (inget riktigt lan, snarare dygna. Alltså spela och vara vakna hela natten), han kör COD och jag kör sims haha ^^ Uppladdat med godis och energidricka, mums! :) hihi
KRAMAR


haha nu finns även glassbilen :D haha


Min häst fick ett litet föl!


Fick tag på enhörningen! :D haha . Den är sjukt sällsynt! :D (bilderna över från i fredags) 


Är ingen hästmänniska, men tyckte de va kul att ha häst på sims! :)







(snart kommer deras föl!)






Internet nere... IGEN -.-

Asså usch! mitt internet var nere hela lördagen + i fredagskväll när jag skulle blogga... Inte kul, hoppas verkligen min internet anslutning blir bättre hemma! :)


Nighty


Dags att sova. Imorgon är det dags för Högskoleprovet @ 8.30. Jag är så galet nervös. Herregud. Men egentligen räknar jag inte med att jag ska skriva så bra, måste ta och se det som en övning inför i vår. Godnatt ppl!


Glasögon

Ebba A om Watch me watching you:
Fråga: Vart beställde du dina glasögon? :)

Svar: Det är riktiga glasögon från Synsam. Cheap Monday är märket!





Watch me watching you





Tröja H&M // Skjorta Style Encounters // Byxor Vero Moda // Skor Dr.Martens // Väska Chapnlle

Hörde jag lov i 10 dagar? Så galet trevligt! Nu lär jag ju ändå inte bli pluggfri på lovet, men ändå. Ska bli riktigt skönt! Har varit en trevlig dag i skolan. Fika på engelskalektionen och en labb på fysiken. Sedan lite mat och sedan slutade jag. Alltid bra att få sluta tidigt på fredagar. Var förbi Synsam och fixade till mina glasögon innan jag åkte hem också. Kan vara bra eftersom jag imorgon skriver Högskoleprovet för första gången! Därför ska jag bara ta det lugnt ikväll och fira Josefine med hennes släkt! Det ska bli mysigt! Ni får önska mig lycka till till imorgon.  Jag är otroligt nervös!


Halloween!

Hejhej! :)
Ja kände för att göra en liten bild med min outfit och halloween-inspererad bakgrund! ;p slutade med att jag gjorde två ;p hehe vilken tycker ni var bäst? och om ni har tips på bakgrund är de bara att kommentera! :D






Oh tusen tack <3

hejhej! :)
Oh tack så jättejätte mycket för alla gulliga grattismejl! :) Tack även för alla gåvor och kramar jag fått! <3

Tyckte emi's meddelande va jättegulligt <3 hihi ( hur tidigt är du vaken kvinna?! HAH )


Blir alltid så glad av dessa mejl :)


Hihi gulligt med boo tyckte jag :D




Juste, återigen. TACK TACK TACK för alla gåvor *love*, det värmer sjukt mycket *Love*

you are my ...

Hejsan hoppsan!
Idag så fyller jag ju 16år!! HAHA :D iaf, imorse så gick jag upp och fixade mig, sen vid 9 åt jag och älskling frukost som hans så fint hade dukat upp ^^haha. När vi hade ätit klart sprang jag till bussen (somvanligt), på bussen träffade jag min gamla mattelärare janne! :D haha världens skönaste lärare asså! miss him toooo much ;) hehe. Iaf i skolan så var jag hos skolsköterskan under första lektionen och självklart går brandalarm övningen igång just då -.- haha FML typ ;p

Sen så satt jag med vendela eftersom de bara var vi två i vår klass som skulle va där xd Efter de hade vi världens roligaste svenskalektion! :D haha sjukt! vi skulle skapa en fake-mejl, fake-facebook och en fakeblogg! hahaha min fina tant hette Britt-marie:) sött namn! hennes katt hette tusse och hennes man hette åke! Riktigt gulligt ^^haha ae gud vad ja garvade när vi fick uppgiften xd HAHHAH men den är jättekul och vi ska hålla på med den i några veckor, love my teatcher!

Efter svenska var de lunch, efter de så var matteprov( Skulle egentligen slutat tolv...). Hälften av matteprovet hade vi inte ens läst om men det gick bra ändå! :) Hoppas jag får bra betyg nu, sattsar på att behålla mitt vg och kanske öka till MVG! :)

Hehe, när jag kom hem så gjorde jag smörgåstårtesmet och sen så åt vi fisk, efter att vi ätit fisk så fick jag mina presenter!, kul! :) haha bilderna på vad jag fick kommer imorgon i detta inlägg ;P


Jag har hittat Fortuna!


Jag har hittat Fortuna!!!!


you can take back your misery


Grattis Josefine! Kul att du gillade linnet!

Gud vad mycket ajg har hunnit med idag! Fått rage på matten (nja, snarare min lärare), fikat lite, jobbat ordentligt på programmeringen, köpt en tröja på stan, ridit med Josefine S, retat David, diskuterat psykologi osv. Haft en låååång men bra dag. Nu är jag äntligen hemma. Ska ta en dusch nu och sen gå och lägga mig. Återkommer imorgon igen med en bättre uppdatering innan jag ska vidare till Josefine på lite födelsedagsfirande!


F*ck Yah! its my birthday!! :D <3

Hejhej!
Idag är min födelsedag! :D hihi kul kul! Jag Blev idag alltså 16år :) har redan fått ett jättefint linne av Julia (Fick de igår) och sen skor, shorts, usa t-shirt och ett linne av wille! :) Mamma kommer nog hem snart så då ska vi fira mig!:) hihi





















Fick linnet av Julia! :D






DR X!

hej!
Jag läste precis DR x's Journal, usch!!!! Hoppas inte vi blir zombies! :( Hitta botemedlet nu nu nu!!!




Nytt unikt :)

Hejhej! Ja nu har de kommit ännu mer zombi-liknande kläder och vi blir bara läskigare och läskigare!




krossa alla fönster





Jeansjacka Vintage // Tröja Acne // Byxor Cheap Monday // Halsduk Gina Tricot // Skor Dr. Martens

Matteprov del ett, check. Engelskaskrivning, check. Skönt att ha det avklarat. Dock gick deet kanske inte riktigt så bra som jag hade hoppats. Matten, blir nog VG iaf. Har ju en del imorgon också, så jag har mer chans att visa lite högre kvaliteter. Annars så har dagen rullat på helt ok, var en poäng från MVG på mitt programmeringsprov. Riktigt skönt att få ett bra resultat där. Nu ska jag ta och svara lite på moderatormejl. Sedan så ska jag försöka somna i tid idag! (Försökte igår, men gick inte så bra...)


Har fortuna lurat oss?

hej, ja hmm.. har denna tjej rätt? :o har fortuna lurat oss?




Sveriges gSm-idol 2011!


(Klicka på bilden för att komma till nyheten!)
Äntligen är det final! Ska bli otroligt kul att se vem det är som vinner. Jag är spänd som tusan! Alla är så otrooooligt duktiga. Har haft det otroligt svårt att välja vem jag ska rösta på! Vem röstar NI på?


Ny uppdatering!

Hejhej!
Jag älskar den nya uppdateringen med bakgrunden och på alex och hennes två vänner! :) riktigt fint! haha :)

Framsidan har även fått sig ett litet lyft! hihi :D


Nya kläder!

hejhej!
Ja nu har de även uppdaterat LuuX med ännu mer zombi-kläder!!




Dr x

Hejhej! :)
Såg precis att de hade uppdaterat DR X's Journal, hmm nu har vi fått reda på att våran "infektion" kommer leda att vi blir zombies!! USCH :( Läskigt! hoppas de hittar ett botemedel snarast :) hihi kram <3

You better hide! (min modell)

Från DR Xs Journal! :o brrr, Scary!

 


Internet nere..

Hejhej! :)
Som ni alla kanske märkt har inte jag bloggat på flera dagar? och det beror på att vårat internet hemma har varit nere :( Så jag har alltså inte kunnat logga in på Gsm eller här! Men nu ska jag börja blogga som tusan idag! haha :D

Kramisar <3


Run dry


Ja, vad mystiskt det här med hela exposionen är! Ska verkligen bli kul att se vart det hela lider! Vad tror ni om Doctor X? Honom förlitar vi ju oss helt på att han ska lösa detta. Jag hoppas att han är bättre på mysterierlösningen än fysik iaf! För E = MG³ är inte det minsta rätt ;)


this is it

Anonym om white on white:
Fråga: Gud vad snyggt men skulle man kunna få se det i färg? Älskar eran blogg ♥

Svar: Tack så hemskt mycket! Alltid lika mysigt med sådanna kommentarer! Klart du skulle kunna få se den i färg. Bild kommer här nere!




ni två kan aldrig börja om igen



Skjorta Style Encounter // Tröja Acne // Byxor Cheap Monday // Skor Dr. Martens // Halsband Lindex

Just nu har jag bara lust att lägga mig i fosterställning och gråta. Jag är så otroligt stressad med allt i skolan att jag inte orkar med något. Just nu sitter jag och letar efter en artikel jag ska analysera på engelskalektionen imorgon. Efter det är det även matteprov som jag redan nu känner inte alls kommer gå så bra som jag vill. Ändå har jag pluggat massor. Sedan har jag otroligt mycket tal i fysiken att göra (kommer antagligen bli sittande på lovet) plus att jag sovit allt för lite denna helgen som också nu drabbar mig under veckan. JAG ORKAR INTE.

Behövde skriva av mig. Nu ska jag fortsätta mitt artikelletande.
Förövrigt har Josefine inget internet just nu, det är därför hon inte kan blogga något!


white on white




 Måste bara dela med mig av hur snyggt jag tycker vitt på vitt är. Inte tala om lite silver på det. Mums. Detta är en del av vad jag kommer att ha på mig imorgon. Som en lite sneak peak skulle man kunna säga. Förutom att jag faktiskt är med på bilderna igen! Haha. Hela outfiten kommer imorgon!


when i walk in the spot


Jag fullkomligt ÄLSKAR denna videon (och låten)! Så galet skön kille, så är det bara!


fly away

Ida, majjbarn @ gsm om when i walk on by:
Fråga: Hej, vart har du köpt de ur snygga "krag-detaljerna"?
Diggar er blogg. ;) kram!

Svar: Hej! Tack så mycket! De kommer med en skjorta jag köpte från style encounters (Klicka HÄR). Dock vet jag att de finns att beställa från asos.com för dryga hundralappen! Kram!




therapy you were never a friend to me



Skjorta Gina Tricot // Byxor Cheap Monday // Skor Din Sko


Hey!

Anonym om we're gonna make it, tonight:
Fråga: Grattis till betyget Julia! Men var det fyra frågor? Vad var det för frågor typ? :)))


Svar: Tack! Nej, det är antalet VG-poäng. Den totala summan står bredvid ;) Haha. Minns inte riktigt alla tyvärr. Läser Matte E, tror tyvärr inte att alla skulle fatta om jag började rabbla allt!

Tjalalalala tjalalalalala jag är kung kung kung ...

TJA!
Haha hejhej, igår hade vi som ett "minisläktkalas" med min moster hennes man och mina två kusiner! :) hihi kul kul, jag fick ett Presentkort på gina 200Kr och 300kr På jc! :) hihi kul kul :p VI åt både tacopaj och tacos, MUMS. HAHAH känner hur random jag är ... hm ;p japp iaf efter de så åt vi mina cupcakes lite senare ^^ Dom drog hem ungefär vid halv tolv typ och då gick jag och william och la oss, haha japp thats it!


when i walk on by




Har haft en riktigt slappardag! Vaknade tidigt idag sedan både Max och Hanna sov kvar hos mig efter igår. Hanna drog redan vid 10 innan Max hade vaknat. Sedan så käkade jag och Max frukost innan han tog bussen hem. Gick och la mig igen efter det och sov lite till. Annars har jag städat lite, kollat på fotboll, svarat på moderatormejl osv. Nu ska jag ta igen lite förlorade sömntimmar och tagga för en hel dag med matteplugg imorgon!


låt honom veta att inget är som förr



Klippte precis av armarna på min jeansskjorta och förvandlade den precis till en ja, vad ska vi kalla det? Väst? Blus? Iaf. Jag är grymt nöjd och imorgon tänker jag ha den instoppad i ett par svarta höga jeans. Även ett tunt halsband i kragen! Kommer bli riktigt snyggt faktiskt. Tänkte även ta mina Jodphurs till det. Hoppas ni ser fram emot en dagens outfit!


Frågor och svar!

Fråga av: Nellie

Hej, bara en grej. Kan ni rotera bilderna innan ni lägger upp dem. det kan va svårt att titta på edm ordentligt annars XD

Svar: JO det är så att när jag vänder på bilderna och sen laddar upp dom (från min mac) så vändes de automatiskt tillbaks, så jag kan tyvärr inte få mina raka. men ska försöka lösa detta problem snarast möjligt! :)

Kram


Överraskningsfest!

Så galet kul. Detta är en av anledningarna till att jag inte kunde skriva något om vad jag skulle göra igår. En av de kidnappade läser nämligen denna blogg. Vi skickade en av våra kompisar för att sjunga för tvillingarna som fyllde arton igår. Sedan kommer några personer utklädda till ninjor och sätter örngott över deras huvuden, binder händerna och på med hörselkåpor. De får åka i varsin bil, flera varv i rodeller varav en bid låtsades krasha när de åkte i en rondell. Sedan fördes det via omvägar och snurrar till min lägenhet där jag och massor andra av deras kompisar väntade. En riktigt bra genomförd överraskningsfest. Framförallt, de anade INGET!


This is how it is

Julia om Friday, Friday:
Fråga: En fråga bara.
Julia, du har ofta märkeskläder.
Är det så att du råkar vara lite förmögen (hahaha) eller sparar du pengar för att kunna lägga på just märkeskläder och så?

Svar: Grejen är att jag ofta lånar min mammas kläder. Så de flesta grjejrna som är acne eller Fillipa K kommer från hennes garderob. Sen äger jag lite plagg från acne och Filippa K också (som jag antigen sparat till eller fått i present).

Everything I do, I do it for you

Hejhej!
Kommer ni ihåg att jag och Julia tog bilder i veckan? jag har varit lite lat och inte orkat ladda om dom men tänkte att jag skulle göra de nu! :)

































Party outfit




Top Acne // Byxor Cheap Monday

Min outfit för kvällen. Tycker att toppen är så otroligt snygg! Speciellt till svarat jeans. Nu ska jag tagga vidare här i min ensamhet. Mer info om min kväll kommer imorgon. Av vissa anledningar kan jag inte säga att nu tyvärr. Puss kära läsare. Ha en riktigt bra kväll!


cupcakes

Hejhej!
Håller just nu på att baka Cupcakes, bara frostningen kvar! Körde exakt samma smet som förra gången och denna gången får ni bilder med! :) hihi. Bloggade inte mycket igår, men jag var med william typ hela dagen och sov där! inte så mycket intressant hände med andra ord ;p


Clothing rack




Satte precis upp en egengjord klädhängare hos min pappa! Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Har dock inte riktigt hittat galgar nog för att hänga upp mer kläder. Haha. Skobilden förstördes lite av min datorladdarsladd, men datorn skulle dött om jag dragit ut den. Så ja, så fick det bli!


Math

Melinda om Friday, Friday:
Fråga: Julia hjälp mig!!!!!!
okej det är så att jag ska ha ett stort matte prov och jag vet inte ens hur man räknar ut
2,5 m = ... dm
eller 1 dm = ... m
det ska stå kvadratmeter ovanför m och dm :)

Svar: Then let's do a bit of math. Det man kan tänka, eller ja lära sig, är att det alltid är 100 mellan de olika enheterna. Dvs. x antal m^2 = 100*x antal dm^2. Så 2,5m^2 blir helt enkelt 2,5*100 dm^2. Och 1 dm = 1/100 m^2 :) Hoppas det hjälpte!

You wanna be on top?

Hejhej! har inte lagt upp en bild ifrån när jag slingade håret och de kanske var en månad sen ^^ haha men bättre sent än aldrig! så här blev resultatet! :)


Före


Efter, men det ser lite gult ut men det är bara lampan över! haha :) Men blev jättenöjd :)

Friday, Friday





Jacka H&M// Tröja Acne // Skjorta Style Encounter // Byxor Weekday // Skor Dr. Martens

Äntligen fredag! Riktigt skönt med helg! Man får tid till att sova, kolla på fotboll och bara slappa allmänt! Riktigt trevligt. Ikväll ska jag iväg till David med Josefine S och lite andra kompisar. Ska bli trevligt. Antagligen lika fint som de andra helgerna också! Haha. Just nu sitter jag och kollar lite serier osv. Next up is the big bang theory.

Hoppas ni får en bra kväll kära läsare!


Ikoner!

Hejhej! Nu är det fredag och dags för ikoner! :D haha :)


Fint att man fick rosa bandet :)


HÄR finns ikonerna!
http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=3002303

http://se.gosupermodel.com/profiles/?id=2000553

http://se.gosupermodel.com/profiles/?id=1527740

http://se.gosupermodel.com/community/

http://se.gosupermodel.com/superstars/rank_decor.jsp

http://se.gosupermodel.com/creative/competition/index.jsp?new&menuid=2

http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=3014106

http://se.gosupermodel.com/superstars/rank_hotshot.jsp?ranktype=2

who's gonna save the world tonight??

Hejhej! :)
har inte hunnit blogga så mycket idag eftersom jag har gort något hela tiden! haha.
Imorse när jag vaknade kom min bebbo hit ^^ vi låg bara och kramades i en halvtimme, sen var det dags att fixa sig :) råkade då självklart missa min buss så kom lite försent till skolan eftersom bussarna går bara var 30 minut, menmen! Iaf, när jag kom till skolan hade vi teori inom idrotten och så hade vi svenska! På svenskan diskuterade vi våra insändare som jag skrev klart igår! ,p Efter svenskan var de lunch och då slutade vi,  cill-torsdag <3 haha


haha blev att jag kollade upp eftersom min svenska lärare började prata ;p hehe

















Sen då så satt jag mig på spårvagen och åkte till Willes pappa, när jag kom dit öppnade willes lillebror jakob eftersom wille var och handlade mat med sin pappa :) haha jag och  Jabob kollade lite på hans leksaker, sen fick han för sig att vi skulle gömma oss, och det blev i hans garderob. Vi stod där laddade med Kuddar och pistol(som skjuter mjuka små kulor). hahahaha älskar jakobs inlevelse när wille kom och öppna ^^ hahaha ae gud, roligt iaf ^^



Sen när de hade ätit åkte vi till willes mamma och såg på filmen "arena", jättebra och spännande film. Rekomenderas inte för de som är under 15år! Mycket blod och läskiga scener! så ni som är lite yngre borde inte se den :) Japp men efter filmen skjutsade wille mig till min syster :) Där åt jag upp halva hennes ballerina paket (ahaha ja som skulle va nyttig..) , det var jag mina två systra och boddan (en av mina syrrors pojkvän). Vi satt mest bara och pratade och hade de lite mysigt ^^hihi :) Japp. men sen så kom william med min mobil (hade glömt den hos hans pappa xd) och sen med en present. Sjukt gullig <3 hihi awiiiii <3 maha, fick en jättejättefin tröja som jag ska ha på mig imorgon med midjeskjorts :)


(Sitter i min badrock xd haha)


Den jättefina tröjan jag fick av älskling, ingen bra bild men men <3

Sen vid ungefär halv sju så åkte jag och isabelle hem och åt! Då började allt mitt pluggande.. haha usch har pluggat från klockan sju till klockan elva, haha sjukt trött på att plugga så länge asså ;p men lite undertiden ringde jag julia och sen så gjorde jag en tallrik med kål, citron och morötter :) mums! haha men nu håller william på att somna xd haha godnatt <3


Happy girl


Happy girl.

Lååååång dag idag, har därför inte hunnit med någon dagens outfitbild. Det råkade vara för mörkt ute. Torsdag idag, vilket innebär att jag slutar 17.00. Sen har jag även varit och sprungit ärenden med Josefine S. Vi hade lite att fixa osv. Har bara hunnit äta än så länge, men ska kolla lite på top model innan fotbollen börjar!

Imorgon blir det skola fram till 13.10. Sedan ska jag hem och vidare till David på kvällen!


My opinion

Fråga: Anonym om School:
Hej, det är så att jag pluggar väldigt bra jag är väldigt bra i skolan. Men när det kommer till prov så kan jag inte koncentrera mig. Jag ser att alla blir färdiga så jag skyndar mig och tillslut blir jag sist med att lämna in den, det är alltid så, eller nästan. Jag vill bara inte att de andra i klassen ska tro att jag inte är smart. Senaste matte provet så fick jag 17/24. Snälla vad tycker du om det? ärligt. På matte läxorna så får jag alla rätt men när det kommer till prov så blir allt fel. Tycket du att jag ska strunta i alla och göra mitt bästa oavsätt om jag blir sist eller vad tycker du?

Fin blogg föresten!


Svar: 17/24 är ju jättebra! Herregud! Bara för att man sitter kvar längst betyder det inte att man är osmart, snarare grundlig. I den klassen jag går i sitter alla kvar hela tiden ut, just för att de ska få så bra resultat som möjligt. Vissa är snabbare än andra. Jag t.ex., jag är väldigt snabb på prov, men jag också ofta slarvfel. Jag ser absolut inget fel i att sitta kvar länge. Jag tror snarare att det är bra och självklart så ska du göra precis som du känner. Tror absolut inte att någon annan bryr sig! Kram


oh yaah! haha

hejhej! :)
Hahaha håller på med en redovisningsövning på svenskan ;p hahah faktiskt ganska kul, man ska gå fram och sen bara säga vart man bor och vad man heter. Sen så kommer det lite följdfrågor ibland ;p hahaha Min lärare bah när jag gick fram "Här har vi en till som tar plats" hahaha ja typ bah wtf ;P hehe men det är kul att hon sa det för det var de som var själva "uppgiften", hehe det var bara jag, oskar o sen sebbe som gjorde ^^ hihi så de var lite kul att vi 3 av 30 klarat ;P hahaha men ja som sagt ganska kul :) det enda jag tänkte på när jag gick fram "inte ramla" haha för ibland kan man ju snubbla till lite när man går, men jag klarade mig :D haha


Dessa skor är de jag har på mig, ungefär 11-13 cm klack ;p hihi :)



Hihih oh! :D :D :D :D :D

Hejhej! :)
hihi oh vad kuL!! Kommit vidare till final i tävlingen skydda djuren, hihi nervöst! ^^hoppas de går bra .D
hiihhii är sjukt glad!! :D :D *håller tummarna*








to buy or not to buy

Nu är vi vid denna fråga igen, så jag frågar ER. Ska jag köpa dessa?
Lottar ut gåvor bland de som kommenterar! VAR ÄRLIGA





Too school for cool..

Hejhej!
Denna dag har väl varit ... TRÅKIG. hahha ae sjukt ;p när jag vaknade duschade jag, sen så fixade jag mig och åkte till skolan vid tio typ ,p Sen så mött jag sebbe vid spårvagnen och åkte till skolan med honom :) I skolan så gick lektionerna otroligt långsamt ;p hahaha usch!. När vi slutade var jag med RIcki, Marco och senad i en timme och åkte sedan in till stan och gick en snabbis med wille. När jag kom hem hjälpte jag mamma bära hem några grejer från ica xd sen skulle vi typ äta, sen så hjälpte jag mamma med massa ljusgrejer xd och efter de så har jag pluggat + lit facebook och skypat med Julia:) Har fortfarande tre frågor kvar som jag inte alls hittar något rimligt svar till i boken. Menmen, får leta reda på min lärare som ska ha provet + att jag har skrivit en awsome insändare! hah :D Kommer typ inte kunna träffa någon imorgon eftersom jag måste plugga så det lär ju bli tråkigt :( men nästa vecka ska jag träffa jättemånga som jag inte sett på ett tag! kul :D
Juste glömde säga att jag tryckt i mig 4 bullar och en hel chipspåse idag xd haha funderar på att börja tänka lite på min hälsa och bara äta de på helgerna + att jag nog inte blir lika trött om dagarna! :D


gamaaaaaaaaaal bild xd
Kram

School


Detta är då mina fina vänner Hanna och Victoria!

Detta är Jag (nehe ;)) och min fina vän Isabelle!

Min varma smörgås som jag åt till Lunch!

Alex sitter och kollar på videos på Youtube medans Adam (och jag) pluggar matte!

Hanna, Victoria och Isabelle. Alla plugga förfullt!

Mitt nya Temple run-rekord!


Gosupermodels nästa Idol!



Ett jättestort grattis till de fem som gick vidare till final i Gosupermodels nästa idol! Alla era bidrag var otroligt bra! Ska bli riktigt kul att få höra er sjunga mer och sedan också se vem som faktiskt vinner! Må den rätte tjejen vinna!

Vem hejjar ni på?


in all black





Jacka H&M // Tröja Gina Tricot // Skjorta H&M // Byxor Filippa K // Skor Dr.Martens // Halsband Filippa K

Blev helsvart idag bortsett från halsbandet och mina silvriga naglar. Dock stör det inte mig alls. Hade på mig ett par snygga kostymbyxor/chinos från Flippa K idag, egentligen är de min mammas men jag har liksom snott det från hennes garderob! Alltid fint att kunna göra det!

Annars har jag haft en bra dag. Kommer upp lite bilder på min firends från skolan och så i ett inlägg sedan. Tänkte att jag skulle visa er hur de ser ut också. Inte bara gänget jag har hängt med de senaste helgerna!

Puss!


Outfit!

Hejhej! ja tänkte slänga in en bild på gårdagens outfit då! :D




Im in love, a true artist!

hejhej!
Ja det är sjukt, jag är kär i demi lovato's musik och hennes sjukt fina texter! haha usch, har bara lyssnat på henne en hel dag konstant. o jag är fast i hennes musik hihi ^^ haha ae gud så fina texter, lyssna noga på texterna :) gåshud!! 




fun question

Fråga: Anonym om what should I do?:
Vänta va.. Är du Naken på bilderna ? HAAHHAAHAHAH

Svar: HAHA, herregud nej! Jag har ett linne på mig som inte har axelband ;)


it's raining outside






Kofta Filippa K // Tröja Filippa K // Byxor Cheap Monday // Skor Nilsons

Såhär ser man ut om man heter Julia och har varit ute och gått i regnet! Tur att jag bara skulle hem och inte träffa någon. Såg förövrigt att det hade hänt amssor av nya grejer på gsm idag! (Och att Josefine redan hunnit blogga om dem alla ;) ). Ska bli riktigt kul med nya kollegor t.ex! Alltid kul med nytt tillskott i gänget. Lagom till de nya moderatorerna kommer firar jag 11 månader som moderator. Galet vad fort det går. Samtidigt som det känns som om jag var moderator i evigheter!

Idag var jag och käka lunch på stan med mina trevliga kompanjoner Josefine S och David. Långt snack över en hambrugare på nya stället Burger & Co. Gott var det! Sedan runt lite på stan eftersom David letade kläder och hämtade lite fribiljetter till krogen. Sedan så gick jag tillbaka till skolan och pluggade lite matte och nu, ja nu sitter jag här! Ska ta och svara på lite moderatormejl, såg att det var rätt många.

PUSS kära läsare!


Tips

Fråga: !sabelle om hey hey you you ..:
Åh,gillar verkligen din stil! c:
Har ni något tips till min moderator ansökan? :D

Svar: Hej! Det jag skulle säga (Jag har nu inte ansökt till att bli moderator, utan blev ju vald) är att man ska vara ärlig när man skriver den. Man ska skriva varför man vill bli moderator och just varför man själv tycker att man passar bra i rollen. Var ärlig och var framåt. Så tror ajg att det kommer gå jättebra!


Awwiie!

Hejhej! :)
Vilket fin litet mejl ja fick :) hih någon som varit gullig och suttit och gjort de här:D hihi

╋╋╋┏┓╋╋╋╋╋╋╋╋╋┏━┓╋╋╋╋╋╋┏┓┏━┓
╋╋╋┃┃╋╋╋╋╋╋╋╋╋┃┏┛╋╋╋╋╋╋┃┃┃┏┛
╋╋╋┃┣━━┳━━┳━━┳┛┗┳┳━┓┏━━┫┗┛┛
╋┏┓┃┃┏┓┃━━┫┃━╋┓┏╋┫┏┓┫┃━┫┏┓┃
┏┫┗┛┃┗┛┣━━┃┃━┫┃┃┃┃┃┃┃┃━┫┃┃┗┓
┗┻━━┻━━┻━━┻━━┛┗┛┗┻┛┗┻━━┻┛┗━┛

Unbroken - Demi Lovato

Ohh!! sjukt fin låt, ska verkligen lära mig denna låt och kanske lägga upp en video på det. Men bara om ni vill så klart :)



hey hey you you ..

Hejhej!
Känner att jag bloggar riktigt mycket idag ^^hihi ni blir inte av med mig, ne vars ^^ Men idag slutade jag vid 12, sen så träffade jag oskar på spårvagnen och pratade med honom ett tag, tog även bussen hem med han, fast gick hem själv sen då då ^^hihi :) Sen nu då när jag kom hem har jag kollar på Oprah, ellen degenerees (vet ej hur de stavas) och nu ser jag på sjukhuset xd hah funderar på att byta kanal till Nickelodion :D


Dagens outfit :)



Nya moderatorer!

Hejhej! :)
Hihi oh vad kul! De söker nya moderatorer nu och det roliga är att killar får bli moderatorer! awsome:D hhih



Har just DU det som krävs för att bli moderator? här finns kraven :) (tryck på bilden så kommer du till forumet)

* Du måste minst vara 14år
* Du ska vara minstToppmodell
* Du ska ha möjlighet att hjälpa oss(gsm personalen) i genomsnitt 4 timmar/vecka
* aldrig haft time-out

Ja det var de som krävs, så om du har "uppfyllt" alla krav tycker jag du ska ansöka :D hihi oh kommer ihåg när jag fick mitt mejl om jag var en av de nya moderatorerna, haha ae gud ^^jag och julia blev sjukt glada och dansade runt och kramades och skrattade HAHAH :D ae gud blev så himla chockad! :D



Har du vad som krävs för att bli moderatHej

Filmtävling!

hejhej! ;D
Hihi oh läste precis nyheten om filmtävlingen! Det låter sjukt kul! :D haha hoppas julia vill ställa upp och göra den med mig ^^hihi kommer ni ställa upp? :) haha ae gud tycker det verkar som en jättekul grej :D



Länkade forumet i bilden :)


Frågor och svar!

Hejhej!
Fråga av Cornelia:
Hur långa är ni? :)

Svar:
Jag är 158 och Julia tror jag är 174 :)
Thats why a use high heels everyday :D haha ne vars ;p



btw, har ni sett intervjuerna med dagens admin? :) riktigt kul att läsa!




Glitz, FEM nya hår!!

hejhej! :D
Oh lästa precis att de kommit nya frisyrer i glitz :D haha sjukt kul :D älskar att de kommit något nytt :)






i'll be two steps over the water, baby












hihih oh! :D

HEJHEJ! hihi ja det verkade som om hon blev nöjd! :)


Image and video hosting by TinyPic



inte tagg,

Hejhej! :)
Ska till min sångpedagog, känner mig faktiskt inte taggad precis.. haha är bara trött o ja xd haha efter musikgrejen blir de att jobba lite :) hihi japp men det var väl allt ;p hehe juste, hoppas 
eros89 blev glad för gåvorna :)  KRAAAAM

Bild från när jag och julia fotade idag ^^ :)

Den svenska björnstammen

Herregud vad jag älskar detta bandet. Världens bästa musik, asroliga bandmedlemmar och inte minst, de är från Norrköping. Lyssna på deras riktigt roliga visit på NRJ HÄR:
http://www.nrj.se/blog/knappen-och-hakim/2011/10/17/det-är-ganska-nära-till-en-bilhandlare



We need more popcorn(hardcore) mayday mayday ...

TJATJA bitches! haha okej nej nu drev ja bara ;p på lite flumhumör sisådär efter svenskalektionen! haha japp.. Idag vaknade jag av att min moder ringde och väckte mig 10 min innan bussen gick, kul kul ;p haha min säng var otroligt skön eftersom jag sov själv <3 hahaha (a) Japp det blev ju somsagt att springa till bussen, sen så har jag även köpt en kokosboll idag, riktigt gott. HAHAHA känner hur random jag är asså xd haha aja men min mattelektion börjar nu, puss och kraaaaam








we fell in love in a hopeless place


"goSuperAva och goSuperAllie presenterar Funkis värld! Denna vecka lanserar vi aldrig-tidigare-visade artiklar från våra JD's.

Vi använder Admin teamet från alla goSupermodel länderna, för att visa upp outfits från denna kollektion. Varje dag presenterar vi en ny Admin som svarar på "10 favorit"-frågor och har på sig en fantastisk outfit. Låt oss börja!"


Visst låter det spännande? Ska bli riktigt kul att se de nya artiklarna. Känner på mig att pengarna kommer att ryka denna vecka, men då är det bara att spela och spela och spela! Vad tycker NI?


when you call my name







Jacka H&M // Tröja Gina Tricot // Skjorta H&M // Jeans Lee // Skor Nilsons // Clutch Chapnelle

Blev väldigt inspirerad av Victoria Törnegren att köra på ett par lite mer baggy jeans tillsammans med skjorta och klackar. (Självklart min älskade kavaj också). Blev grymt nöjd med resultatet. För att inte tala om mina silvernaglar. Evig kärlek på dem. Känner på mig att den färgen kommer få pryda mina naglar rätt mycket i framtiden!

Sitter just nu och lyssnar på låten "Sexy and I know it" med LMFAO blandat med lite Tove Styrke. Har en riktigt mysig måndageftermiddag faktiskt! Ska ta och plugga lite fysik senare också, så att det blir mindre att göra i skolan imorgon.

Förövrigt får ni gärna kommenter min outfitsinlägg med synpunkter på mina kläder (om ni vill förstås). Alltid kul att få lite kritik, men även ny inspiration. Gillar ni dem t.ex?


Grattis Grattis! :D

Grattis Kommentar Nummer 5! Alltså denna kommentar :)
Från: Sassa <3
du bakar eller har bakat :)
eller så tramsar du dig och skriver på bloggen xD<3

// eros89 @ gsm

haha ja, Nästan exakt alla hade rätt utom den som sa att jag åt köttfärs! :p Jag bakade cupcakes :) haha så ja grattis skickar gåvorna nu :D


NOOOOOOOOO!!

MEn kul att min stationerade dator sluka mitt kameraminneskort ;-( hahah fantaaaa då ;p nu kan jag tyvärr inte lägga upp bilder på cupecakesen! :( haha o helt seriöst, jag driver inte!!! ska försöka få fram de imorgon.. haha ^^väljer vinnaren i tävlingen antingen lite senare idag eller imorgon! kram


what should I do?

Åh, jag känner att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig, helt otroligt oinspirerad överhuvud taget. Jag hatar det här och jag fruktar nog denna känsla mest av alla. Detta är det värsta jag vet. Vad ska man göra?



my saturday night


Josefine S och Max bossar över köket. (Notera att Max inte borde handskas med knivar, eller?)

Fast han gör det ju rätt bra ändå.

Eller vad säger ni?

SnyggJosefine S

David försöker vara.... ja, vad försöker han med egentligen?

Josefine S och Calle!

och så har vi David igen, ja

(Ursäktar de dåliga bilderna. Min iPhone 3GS tar inte så bra bilder....)
Vi var som en lite familj i helgen. handlade tillsammans, lagade mat tillsammans osv! Nästa hela gänget på bild. Jag och Björn gömde oss bakom kameran, men det gör inte så mycket! David, Josefine S, Max och Calle prydda dem så fint ändå! Hade riktigt trevligt faktiskt. Härligt gäng som man verkligen garvar mycket med. Blev lite matlagande (Josefine S och Max), fifaspelande (David och Calle) och sedan lite gitarrspelande (Björn). Lite film, McDonaldsbesök och annat trevligt också. Alltid lika kul med detta gäng!


updating my phone

Sitter just nu och uppdaterar min iPhone till iOS 5, den nya programvaran som kom ut här om veckan. Har hört att den ska vara riktigt bra! Så, det ska bli kul att se hur det ser ut. Har ju själv bara en iPhone 3GS, men iPhone som iPhone, typ! Haha (Nej, egentligen inte). Återstår just nu 18 min av nedladdningen!




and we've got

Fråga:
Emelie <3 om gon get ya camera phone on its a photoshoot:
Jätte fina bilder :)<3
Vad har ni för kamera? <3

Svar: Vi har en vanlig digitalkamera faktiskt! En Sony Cyber shot! :)


Guess what im doing?

Hejhej! :)
Ja haha tänkte köra en jätteliten tävling, du vinner en eller två gåvor och det är
" vad tror ni jag gör nu?" Jag kommer lotta vem vinnaren är! kram


ahahaaha mums! :D




gon get ya camera phone on its a photoshoot

Hejhej! här kommer massa bilder ifrån photoshooten, blev inte så nöjd med den, menmen! alltså inget att hänga i julgranen!


Somsagt, det går tyvärr inte rotera bilderna. Är hemskt ledsen!












































My nails

hejhej! :)
haha satt och pratade med Cicci (gossig) om naglar, så blev sugen på att måla dom lite lätt! så här blev resultatet! :D


haha blev inte så snyggt "runt" om (alltså målade utanför), men det har ju försvunnit när jag vaknar imorgon :D


Nytt unikt :)

hejhej! :)
JA nu har det kommit lite nytt unikt till Luux! och mina pengar försvann direkt HAHHA. Men tycker ni det är snygga? :D själv tycker jag att endel av plaggen är snygga :) o juste om ni gillade mina kläder jag hade förut (basic men snyggt) så kan ni ju köpa skjortan! :) den kostade något på 400 tror ja! :)






för att jag inte gjorde som dom andra gjorde när dom gjorde som man gjorde förr










Frågor och svar!

Hejhej ja vi fick en fråga på "basic men snyggt" och den hade jag tänkt att svara på nu! :D

Fråga av bella:

från vilken av affärerna har ni köpt den tröjan och shortan?

Svar: Tröjan är från den billigaste affären zipper! :) och skjortan köpte jag ur någon modells garderob! :)

 


 



tävling!

Hejhej! :)
Ja alla har fortfarande chansen att vara med i tävlingen där man kan vinna minst 5 gåvor från önskelistan!!
Som sagt nu har min present kommit hem! Kommer få den när jag fyller år men vad tror ni det kan vara? här kommer en bild som ska ge er en liten liten ledtråd! TÄNK PÅ att bilden är själva ledtråden så något på bilden är det jag får! Men kom ihåg att jag kommer lotta ut om det är fler som gissar rätt! :)  så kommentera på! :) hihi



Så Ja vad kan de va? gissa på! Och ni får gissa på flera alternativ! :D

Basic men snyggt!

Hejhej :)
Ja, jag har köpt jättemycket av denna basic-tröjan! :) tycker den är sjukt snygg till skjortan och så är den billig!! 65gp :)














Fest hos bagge, bagge, bagge!!

HAHAHAHAHAHA AHAHAHAH JA DÖÖÖÖÖR!!!!


hahah ae fyfan!!


So bye bye miss american pie

Hejsan hejsan! :)
Idag så vaknade jag brevid min lilla bebbo <3 <3 haha gick upp och fixade mig lite snabbt och sen åkte till skolan :) I skolan hände inget speciellt utom att vi gjorde ett So-prov, tyckte det gick jättebra :) hihi. När jag kom hem så tog jag ju så sagt de "fina" och "seriösa" bilderna! hahaha sen så tvätta jag bort allt smink och åkte till Julia :) När jag kom dit började jag sminka mig och sen gick vi ut och fotade i skogen! så bilderna lär komma ut antingen ikväll eller imorgon :)
hihi ja men jag och julia åkte hem till mig efter de (cyklade, höll på att dö..HAHA), åt planka och har nu sett på idol ;p haha. Just nu ser vi på eftersnacket och ska snart gå upp och spela sims 2/3 :) hihih byebye <3 glöm inte att ställa frågor eller att kommentera kram Josefine<3


HAHAH försöker täcka min obäddade säng med handen ;p hahha


bäddat!!!













Idol!

hejhej! :)
Tyckte ni det var rätt person som åkte ur idol? Kommentera gärna era åsikter!





I put on my makeup I say a little pray for you

hejhej! :)
Här kommer "lite" bilder ifrån förut när jag "drivsminkade" mig! :D
















HAHAHAHAH sen började jag bli sjuuuuuuuuuukt oseriöst xd































:)

hejhej! Jag och Julia gjorde precis en sådan där fin liten tråd om bloggar!! :D


Tryck på bilden så kommer du till forumet! :)


Veckans val?

hejhej! :)
Ja nu har det kommit en ny "veckans val" så ja vilken röstade ni på? :) Kommentera gärna :) Jag tycker själv det är en svår fråga satt ja ^^haha :)




Gokod!

Hejhej! :)
Ja idag är det ju fredag, och vad händer på fredagar? jo juste, gokod kommer!! :D



Dagens gokod : Paris
Ja denna fredag fick vi en liten gullig telefon! hihi :)



hell yeah!


Jag blev en av vinnarna i trendspaningen som Allie utsåg! Riktigt kul sedan jag verkligen älskade kläderna som kom i veckan! Vad tycker ni?


Im so happy !!! :D varit moderator i 3 månader :)

Hejhej! :)
Jag har precis mejlat med Allie och fått reda på att jag kommer få stanna kvar på gsm som moderator! :D hihih är jätteglad!! Efter tre månader tar en slags "prövotid" slut och då väljer de om moderatorn ska få stanna kvar eller inte, haha asså det är sjukt hur glad jag är!! :D älskar att jobba som moderator är så sjukt himla kul att få hjälpa modeller som behöver hjälp! :) hihi! :D <3 <3


här kommer pippi långstump tjola hopp tjola hej ...

Japp, hejhej! :)
loggade precis in på gsm och såg att jag hade 44 mejl.. haha svarade på alla innan jag loggade in, menmen ;p hehe som tur får inte jag en bombad inkorg som Julia får! ;p haha men det är nog eftersom jag svarar på alla direkt istället för att vänta tror jag ;p






Vi kör på som om inget har hänt


Nu ska jag ta och pallra iväg till skolan för mitt fysikprov. Önska mig lycka till!
PUSS


hej hopp

Hejhej! :)
Idag vaknade jag ju somvanligt upp bredvid min älskling :) vi gick ner och åt frukost sen så såg vi lite på tv, snevska hollywood fruar! hahah ^^sen så gick vi upp och såg på någon film och sen skulle han hem eftersom jag skulle vara med johanna! :) hih jag och Johanna såg på tre avsnitt av bösta NIkita :D hihi sen gick vi till ica och köpte popcorn ;p sen efter det så popade vi popkornen och sen smälte smör och hällde i :) MUMSIGT!!! haha :D sjukt gott och de tog slut innan filmen ens börjat xd HAHAHAHAHAHAAHAH. Sen vid ungefär tio såkom wille och vi följde johanna hem :) vi kom hem ungefär kvart över elva ;p haha men vi ska sova nu, byebye <3



I am feeling a bit blue




Jacka H&M // Skjorta Gina Tricot // Byxor Veromoda // Skor Dr. Martens // Tygpåse Johnossi

Fick ett litet ryck och klippte hål på ett par byxor igår. Har ju ett par svarta med ett hål men kände att jag ville ha ett par blå med hål på båda knäna! Jag är nöjd, faktiskt!

Har varit en otroligt lång dag i skolan. 8.15 - 16.55 är ingen höjdare tyvärr. Har dock klarat mig bra! Nu ska jag ta och åka bort till ett köpcenter med min fina vän Josefine och sedan så ska jag plugga fysik och engelska. För imorgon är det prov och inlämning!

Talk to you guys later!


Jag är en vampyr, jag suger och spyr, låt mig komma in jag vill bli din ..

Hejhej!
bara för att så lägger jag upp lite bilder ifrån igår :D


jag tänker "oh ja!! min finne syns inte..." HAHA ja handen ser ju inte alls lite konstig ut när den är precis där ;p










you wanna look kind, 24 sec..

hejhej! :)
Idag så har jag ju varit med julia, sen så har vi bara suttit vid datorn och kollat lite på gsm :) sen åkte vi till mc med min moder ;P haha och sen skulle julia hem :(. Då började jag köra sims 2 och sen gick jag ner och såg på tv och nu har jag börjat spela igen ^^ahaha kul kul ;) SJukt skönt med studiedag imorgon (L) haha bye <3









haha i fredags när jag drack trocadero :D hihi sjukt gott <333


I LOVE YOU

Julia.F om talk to me:

Älskar dina foton och kläder<3
/Julia.F

Ville bara säga att dessa kommentarer gör mig så otroligt glad och inspirerad! Att få veta att någon gillar mina kläder sporrar mig något otroligt till att sätta ihop nya och kreativa outfits. Ni är så underbara läsare, jag hoppas att ni förstår hur mycket ni betyder♥





talk to me




Jacka H&M // Tröja Gina Tricot // Skjorta Style Encounters // Byxor Cheap Monday // Skor Dr.Martens

En dag fylld av Textanalys på Engelskan, ny mattetal på Matten och skolfoto där vi var utklädda till nunnor! En bra dag alltså! Har börjat bli riktigt kallt ute numera. Dags att ta på sig halsduk och vantar tror jag. Det behövs iaf på morgonen numera.

Mötte upp Josefine i stan sedan när jag slutade, vi åkte hem till henne och umgicks lite! Alltid fint, liksom. Vi käkade lite mat, försökte fixa hennes dator och kollade genom lite garderober på gsm. Nu ska jag ta och fixa det sista på engelskan så att jag har full fokus på fysiken imorgon kväll sedan det är fysikprov på fredag!
Ha en trevlig kväll kära läsare!


Gsms nästa idol

hejhej! :)
Gud vad bra alla va som kom vidare på gsms nästa idol! :) Vem kommer ni rösta på? skriv gärna i kommentarer vilka ni gillade bäst! :) hihi min egna favvo är hon som sjunger impossible! sjukt stark och fin röst :)

Här är länken på alla bidrag!

http://se.gosupermodel.com/frontpage/news.jsp?news_id=2561


schools out for summer ..

TJAA!!
haha kul att vår lärare gick ut ifrån vår lektion då.. ;) haha fast jag och Dzenis var jätte duktiga och gjorde klart pappret (A) hahahaha google (translate) is your friend :) hihih !!



























Jaa, men vi ska väl snart ha tema som vi har ungefär 28 miljarder gånger per vecka xd haha låter jag skoltrött? hm.. haha nej men skolan är väl kul :) och man måste ju tänka på att man ska (kanske) söka vidare :) Det ska iallafall jag göra och läsa på uiversitet :) Det är iaf mina planer :) hihi så ja, men jag hoppas ni har det jättebra, puss <3


what can it be?

hejhej! :)
Hihi nu har min present kommit hem! Kommer få den när jag fyller år men vad tror ni det kan vara? här kommer en bild som ska ge er en liten liten ledtråd! Den som gissar rätt får gåvor! :) Men kom ihåg att jag kommer lotta ut om det är fler som gissar rätt! :)  så kommentera på! :) hihi





Set fire to the rain


Jag har nu svarat på ALLA era mejl. 536st. Skönt det är när mejlinkorgen är tom igen. Måste dock säga att det är underbart roligt att få mejl där ni skriver att ni gillar bloggen. Det betyder något enormt♥


in your head





Kofta Filippa K // T-shirt Acne // Byxor Veromoda // Skor Dr.Martens // Tygpåse Johnossi

Engelskan har gått framåt, den är näst intill klar! Så galet skönt. Min engelskalärare tyckte att den såg bra ut också. Nu är det bara en analys av låten Zombie (Den Josefine sjöng som bidra till idol lite längre ned) och ett Fysik B-prov på fredag kvar! Nu ska jag unna mig något att äta samt lite seriekollande. Ska bli mycket mysigt!

Läsarantalet har gått ned lite de senaste dagarna tyvärr, lite tråkigt måste jag säga. Är det något speciellt ni som fortfarande läser saknar?

 


Bang bang you shoot me down ...

hejhej, haha kul att jag o louise sitter och kör icy tower och så kör kevin , sebbe, robin, filip, sebbe, adam o sandy något krigar spel xd haha så den enda man typ hör är massa skott.. HAHAH fyfan ;p de låter inte lite precis ^^ ae men snart börjar min lektion, hoppas allla har det bra :) JHAHAHAHAH dör av alla deras inlevelse asså !! hahahaha hahaha ^^


haha ja och louise :)


I don't care if monday's blue, tuesday's gray and wednesday's too..

Hejhej! :)
Jag skulle faktiskt ha bloggat igårkväll men både jag och wille däcka vid tio xd hahah. Så ja jag bloggar om gårdagen idag istället :) Dagen började bra, men när jag väl kom till skolan började jag bli sjukt sur (vet inte varför) xd sen va min lärare dryg osv xd men när vi slutade var jag på gott humör idag igen :D åkte till HC med louise och hon fixade lite grejer där, sen åkte vi till stan eftersom jag skulle träffa wille där :) När wille kom så följde vi louise till busshållplatsen och sen så gick jag och wille och åt tacos på kupolen :) sen så gick vi och kollade lite i butikerna, sen fikade vi på blåbärspaj och slash! Wille skulle bara gå och göra en sak så jag gick till cassie och emilia och satt och pratade med dom tills wille kom och vi skulle gå till min sångpedagog :)

Efter de så skjutsade mamma hem mig och jag hjälpte till lite med tvätten ^^ och precis kom wille då och han hade köpt med sig trocadero, MUMS!! :D haha efter de så satt vi och kollade på tv och sen så gick vi upp på mitt rum och då hade han köpt skor till mig, NAW!!! hahah sjukt gulligt <3 sen badade vi och somnade somsagt bums efter de ^^
KRAM


with their tanks and their bombs, and their bombs and their guns.


Jag är äntligen klar med mitt Engelskaarbete! Ska gå på WS med det imorgon, men just nu känns det riktigt bra! Har suttit sedan klockan halv 8 med det och nu är det ordentligt klart. 2,5 sidor blev det och jag hoppas min engelskalärare är nöjd. Nu är det endast en källdiskussion som saknas, men det blir enkelt!


men älskling, vi ska alla en gång dö






Jacka H&M // Tröja Acne // Byxor Cheap Monday // Skor Dr.Martens // Mössa H&M

As usual. Idag är jag sur och på dåligt humör. Allt bara går dåligt, jag är stressad sedan jag har M-A-S-S-O-R att göra denna vecka. Jag orkar inte. Sedan har jag antagligen sovit lite för lite denna natt vilket också bidrar till mitt inte så strålande humör.

Ser att jag kanske borde ändra mina outfits lite, men nu när hösten börjar visa sig ordentligt så föredrar jag svart och vitt. (Fick lite klagomål av David i helgen för att jag alltid har svart på mig.....). Menmen, idag är tyvärr inte dagen jag orkar ta tag i det.

Nej, nu ska jag ta och sova en stund och hoppas på att jag vaknar upp på ett bättre humör så jag kan skriva om /fixa till mitt engelskaarbete om IRA.


Vad tycker ni?

Hejhej! :)


Så ja vad tycker ni? Kommentera gärna vad ni röstade på!


Frågor och svar!

Från !alma!! :
1. Vad heter era Modeller? De heter .Josefinek ( jag, den blonda) och Yoooh, (julia, brunetten)
2. Är ni 2 stycken som bloggar? Ja!
3. Vad har ni/Du för kamera? vi har en "vanlig"kamera xd haha :)
4. Tycker ni om Oboj? Nja jag gör inte de, men ja har för mig att Julia gör :)
5. Tycker ni att Gsm är Roligt? JA !!! :D


Jag( .Josefinek )


Julia :) ( Yoooh )




Chocolate rain, mahah älskar mina rubriker (L) HAHA

HEJHEJ! :)
Sitter just nu och kollar på true talant med min älskling och mamma! :) hihi william va jättegullig förut, överaskade mig med att köpt trocadero, kakor och choklad, nawiiie sött <3 haha

Idag så vaknade jag ju hos en av mina bästa vänner viktor :) Vi gick upp, åt frukost och sedan kom wille och hämta mig :) Då åkte vi hem till mig och sen dess har vi bara sett på massvis med filmer och sen så va vi ute och krattade löv lite ^^haha :)  o juste, grattis till vinnaren av tävlingen! :)


Haha är de bara ja som tänker på Amigo när jag ser på True talant? xd





Congratulations

Vår första tävling är nu avslutad. Säg grattis till Julia.F och Lowolf som blev de lyckliga vinnarna! Hoppas de gillar den unika klänninge de fick!

Så kära läsare, vad tycker ni om dessa tävlingar? Något vi borde fortsätta med?
Kram!

what's in your head?

Har haft ytterligare en grym kväll! Awesome tacokväll med ett grymt gäng. Lite filmkollande, tacosätande, temple run-spelande, fotbollsdribblingar, statoiläventyr, Call of Duty-spelande osv. Sjukt galet trevligt. Jag slog nytt rekord i temple run och slog både Max och David (Asnice!). Sedan så körde jag och David vidare på våra internskämt, vi drev med Josefine för att hon gissade jättekonstigt igår när vi spelade 'Med andra ord' och Max fick upptäcka en nykärlek för min och Josefines väskor. Helt galet bra!








Gsms nästa idol bidrag

hejhej :)
Mitt bidrag :) de funkade tyvärr inte på Youtube så ja fick använda videofyme! :)




Kebab pizza, slevoviza :P

Hejhej! :)
Idag så har jag och wille inte gjort så mycket utan vi va på hageby och åt pizza och åkte sedan hem till mig och såg på film! När klockan var halv tio åkte jag till min killkompis viktor som jag ska sova hos idag! :) haha o han tyckte självklart att vi skulle se på skräckfilm :( HJÄLP?!!! haha typ :p Så ja vi får se hur de går.. lär förmodligen vilja se på någon disney film efter :D



You and I...

Tjatja! :)
Snabbt om gårdagen!

Vaknade, åkte te skolan, slutade 12 åkte in till stan och åt på mc med min syster :) sen åkte jag till min andra syster och fikade och såg på tv där! Efter det så sprang jag till spårvagnen och självklart missade jag den.. haha lite fail ;p Sen så kom jag fram till NON där min syster praoar och blektehåret:) blev jättenöjd! :)

Sen så åkte jag hem och fixade mitt smink på 10 min och sen kom Julia :) då bytte båda om och sen så gick vi ut och tog massa bilder som ni ser i inlägger tidigare :) hihi. Sen gick julia hem och jag åkte och sov hos william :)






it's the colors of the rainbow that feed my soul over and over, just like you do.

Älskar dig <3


colors of the wind

Hejhej :D
Nu kommer lite bilder från igår + ett videoinlägg jag och julia gjorde igår :D























Det är något fel på min dator, även fast jag har vänt på bilderna så "vänds" bilderna tbx automatiskt tbx ...



















Gokod!

Hejhej!


Gokod - Adam


turning pages










Who's gonna save you?

Gud vad fullt upp jag har haft! Igår var jag ute och fotade med Josefine från 6 -7. Fotona blev helt okej, lite för dåligt ljus. Dvs, vi var ute liiiite för sent. Dock försöker vi fota igen någon gång nästa vecka i dagsljus!
Igår så åkte jag in till stan och mötte upp lite kompiar för att se Apornas planet på bio, hel okej film faktiskt! Efteråt så drog vi hem till en av killarna och spelade lite spel och hängde ett tag. Slutade med ett McDonalsbesök och så åkte vi hem vid 03.20. Mys. Haha! Idag blir det tacokväll med samma gäng. Ska bli riktigt kul! Imorgon ska jag ta tag i bloggen lite mer och även lite moderatorjobb på gsm! Puss kära läsare!




Chans att vinna unikt!

Ja, nu ger vi ER chansen att vinna en unik gåva från de kläderna som kommer imorgon! Det enda ni behöver göra är att KOMMENTERA DETTA inlägget och skriva VARFÖR just ni ska vinna gåvan! Två vinnare kommer att väljas ut!

Kommentera DETTA INLÄGGET med ert MODELLNAMN och skriv VARFÖR just du ska vinna så kanske DU blir en av de lyckliga vinnarna!

Tävlingen avslutas på SÖNDAG KVÄLL!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD


have you ever wondered?





Kavaj H&M // Skjorta Style encounters // Byxor Cheap Monday // Skor Dr.Martens

Har haft en skön kort dag i skolan. Lite Engelska och lite fysik har stått på schemat. Ett tandläkarbesök har jag också hunnit med! (Jag hade mycket fina tänder!) Hoppas på att jag och Josefine hinner med att dra oss ut och fota, jag har nämligen en väldigt fin plats in mind. Dock regnar det just nu konstant.... Vi får väl se om vi trotsar regnet eller inte! Hoppas ni har en bra dag kära läsare!


Look at this



Förhandstitt på vad jag ska ha på mig imorgon! Det ska nog bli bra ska ni se!


I have thumbs U see?

HAHAHA HAHAHAH jag dööööör!!! hahahahahahahhaahahhaah sitter och tittar på "zookeeper", HAHAHAHAHA sjukaste filmen!! hahaha alla måste se den fasen! ^^hahahaahaaahahahaahhahaahahaa




hahah skönaste apan, HAHAH !! " I have thumbs you see"















Money money money .. haha

Hejhej! :)
Har suttit och sålt massa idag och nu har jag 327 008 gp, haha helt sjukt :o förstår inte att jag har så mycket xd men aja :D hihi
Idag när jag vaknade hade jag världens huvudvärk som gjorde att jag stannade hemma. Så på dagen så har ja suttit och köpt massa grejor ^^ haha sen så kom min älskling och så hade han köpt mina favvo chips/dipp, as gullig <3 hihih, vi har bara sett på film och sen skulle han hem eftersom han hade läxa :( Menmen ;p hihi imorgon så blir de att ta nya bilder med Julia .D hihi kul!
See u later aligator <3 hha


Mitt hår igår! :)

i've been around the world, twice

Har haft otroligt mycket att göra denna eftermiddag så jag ahr inte varit hemma alls! Gick i skolan från 8.15 - 16.55, sedan mötte jag upp min kära kompis Josefine och David på ett fik inne i stan. Vi satt och snacka i två timmar om allt möjligt! Så himla sköna båda två, verkligen. sedan drog vi och käkade lite innan jag var tvungen att åka hem. Kom hem för någon timma sedan och sen dess har jag fixat lite, provat mina nya Cheap Monday-jeans jag beställt osv. Nu är det dags för Engelskaplugg. Min uppsats om IRA måste bli klar eftersom det är seminarium imorgon. Lovar er outfitbild och annat smått och gott imorgon! Puss (Ett stort tack till Josefine för gåvorna♥)




hihi :D suprice!

hejhej!
haha julia kommer döda mig xd hon gillar inte att få gåvor av just mig (men älskar att få av alla andra, så ge henne mer (a).) men köpte nyss alla gåvor hon hade från sin önskelista och de va ungefär 20 saker, hhah hon kommer bli chockad när hon loggar in :D haha så ja jag hoppas hon blir glad :D :D :D hihih kram <3


JAAAAA!!!!!

haha hejhej :D
Är så Himla glad :D har köpt nyår 07, igen :D hah (min förra vet ja inte vad som hände med den :(). Är så sjukt glad att ja äntligen fått köpa den! :) den kosta 26 500 men de va de definitivt värt :D hihi!



haha money money money (hade sålt 3 skateboards vardera för 15 000)









Oh tack så mycket :)

Hihi oh vilken gullig tjej som skickade en dikt till mig! :) jättesött!

daisy 17 skrev:
Jag mejlar dig för jag gillar dig ♥
Jag mejlar dig för du har en plats i mitt hjärta!!
Jag mejlar dig för att du är snäll och gullig.
Jag känner inte mig unik men det är du!!
Jag vill inte vara på dig som alla andra,
men jag gillar dig och det gör andra också men du är bäst!!


Om ni klickar på bilden kommer ni till hennes profil i ett nytt fönster! :)


Gsms nästa idol?

hejhej!  :)
Oh shiit känner jag, haha ^^ Har bara tills på lördag att skicka in mitt bidrag!! :o Nervösr?! för att min hals börjar kännas lite "tjock" eller hur man ska förklara, så ja jag får hoppas att jag  inte blir förkylld! :( hehe men jag har faktiskt bestämt mig för att jag ska sjunga "Zombie - The Cranberrie" :) Känner att med den låten har jag mer "erfarenhet" och har både uppträtt med sång / gitarr! :) så ja de ska bli kul :) och jag hoppas verkligen jag blir "Gsms nya stjärna" :) Skulle va en stor ära! :)

Hihi Nu undrar jag om ni sjävla har sökt? isåfall vilken låt? :) och jag önskar er ett stort lycka till! :)



Den fina bilden av Karro_star! :)


Skolavslutning


Sjöng med min kusins kille! (hos min moster)




En musik tävling jag var med i i våras! ( hittar inte bilen på när jag uppträder )

Im so young and your so old...

Hejhej! :)haha lite kul att jag somnade klockan åtta igår och vaknade halv fyra på morgonen dö pigg o trodde att jag hade försovit mig till skolan AHHAHA men så va inte fallet ne ;p haha så jag somande om och gick upp Tjugi i åtta och gick ut till bussen en kvart senare! :)


När jag kom till skolan så hade vi de tråka föreläsningarna som snart är över, thank god! typ ;p haha sen efter lunchen så åkte Jag, philip, lisa, louise, marie och emma till Stan och gick lite där och strosade! ;P Sen så möte vi upp några och gick sedan till friskis och svettis till ett till studie besök!:)


det var inte så kul då men men ;p vad ska man göra? :) haha. Sen så gick Jag till Expresso House och träffade henka, sebbe, Lilas och sen någon till tjej ;p Satt där en halv timme, sen blev de att dra upp till söder tull med chatrine eftersom vi skulle ta samma buss eftersom jag skulle till julia! :)


När jag kom fram så satt vi vid datornerna! :) och när jag loggade in på facebook hade en kille i min klass kommenterar 150 gånger på min profil bild, mogen kille? så bara för att så bombade jag hans profil bild och de slutade med att de blev över 420 st xd haha tycker synd om grabben, men men ;p haha

(blir så fint när man skriver med tutch pad eller va de heter xd )

Efter de så gick vi upp och åt kladdishkakish, o sen satt vid gsm en stund! :) Sen vid halv 6 gick jg hem eftersom jag skulle äta och pratade med william på vägen hem ;p när jag kom hem åt vi någon tacopaj! as gott :D haha. Efter de så satt jag mig vid gsm och följde alla möjliga trådar om tävlingen! haha :D jätte spännande! och åter igen grattis A-punk :)

När klockan var sju uppdaterade jag ju bloggen som ni alla kanske har sett? och sedan så gick jag in i mitt decor och var där i ungefär två timmar :D hade jättekul och alla var så snälla <3

Kom på att man sover ungefär bort 27ÅR!!! av sitt liv, hmm värt? ;p och btw rubriken är paul ankas låt diana ;) HAHAHA



Jacka Gina Tricot // Body Gina Tricot // Kjol Gina Tricot // Skor Nelly.com

 


statistiken...

Hejj! :)
haha gud, våra besökare har stigit med 200! haha gud det är Sjuk! haha men det är jättekul :D fasen vad glad jag är då!! Mahahaha :D Josefine goes happy :D Men det tråkiga är att alla inte kommenterar för då hade de varit jättekul! :)
Och glöm inte att ställa frågor, för de älskar vi att svara på :D mahha men puss puss <3







Grattis!!

Ohh vad Kul! Ett stor Grattis A-punk! :D


A punk's Egna "tack" forum! :)
http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=2935557

Nästa gostar!

Oj vad spännande! snart väljer de gsms nya Gostar! haha gillar hur många som är i decor rummen och att forumen blir fulla!! haha jätte kul! Plus att det är roligt med ikon jakt och gokoder! :)


1.a Gokoden - GHD


2:a Gokoden - Keela


Ikon jakt :
http://se.gosupermodel.com/friends/
http://se.gosupermodel.com/superstars/rank_friends.jsp?ranktype=2
http://se.gosupermodel.com/creative/studio/index.jsp?inprogress=1
http://se.gosupermodel.com/profiles/
http://se.gosupermodel.com/community/forum_room.jsp?id=16
http://se.gosupermodel.com/community/club_home.jsp
http://se.gosupermodel.com/community/forum_thread.jsp?id=2885819
http://se.gosupermodel.com/profiles/picture_archive.jsp?id=2000553&imagetype=2


svart är ingen färg det är så man känner sig


Mössa H&M // Tröja Acne // Byxor Acne // Skor Dr.Martens

Hemstudiedag, dvs. inget smink, håret ofixat (självtorkat från att jag har duschat). Men det är skönt! Idag har jag pluggat engelska, baka kladdkaka, haft besök av Josefine, high fiveat med min lillebror, pussat på min lillebror, tagit bilder på Josefine när hon åker kickboard osv. En bra hemstudiedag helt enkelt!


Look-a-like

Hejhej! :)
Det var en tjej som undrade vad jag gjorde för något med benet på "sneak peak" inlägget! så för er andra som inte heller riktigt förstår så slänger jag upp en liten look-a-like! ;) <3




Så vad tycker NI? är vi Lika? ;) haha kommentera gärna vad ni tycker ;D

here you go!

Laura om Y vamos por todo:

Ni har värkligen en jättefin blogg!
Det skulle varit kul att få veta vem av er två som skrev inlägget:) Det väljer ju ni helt själva såklart,men bara ett litet tips.
Kram från Laura (Laura0000)

Svar: Kul att du gillar vår blogg, det byter mycket! Det du kan göra är att du kollar längst ned i inlägget, där har vi olika kategorier. En heter Julia en heter Josefine. Då vet du vem som skrivit inlägget. Vi försöker också lägga in signaturbilder (Men ibland glöms det bort). Men vi lovar att bättra oss!


and if you fall, get up

Sitter just nu och skriver förfullt på min Engelska. Vi jobbar just nu på en unit som heter Explore Ireland. (Jag läser Engelska C). Jag har valt att skriva om IRA (Irish republican army), inte helt eneklt kan jag lova! FInns många grenar av IRA och mycket svårt att veta exakt vad man ska ta med sedan man inte kan ta med allt. Dessutom har vi en punkt där man måste få med en utveckling, hur var det innan? Hur är det efter? Det sitter alltså jag och klurar på just nu! Hoppas ni annars har en bra dag kära läsare!



Två föreläsningar..

hejhej! :)
Ska snart ha två tråkiga föreläsningar.. haha usch! :( och vi skulle fått gå på studiebesök på busfabriken med var tvugna att gå på antingen friskis och svettis eller en fritidsgård. Tråkigt :( hhahaha fast vår lärare sa att vi skulle få heldag på busfabriken någon annan gång ;p haha och då hoppas jag vi får gå runt och åka massa kanor och hoppa studsmattor :D hahaha. Alla små barn bah "wtf?!" haha.

aja men snart kommer de som ska föreläsa för oss.. Sen i eftermiddag så ska jag träffa Julia :) vi skulle egentligen ha fotat idag men jag kände att jag inte var på humör igår, så det blir nog någon annan dag :)
haha hejdå <3



tell us, please

Om vi nu skulle göra fler photoshoots, vad skulle ni vilja att det var i för miljö? Asfalt, skog, åker? Vad tycker NI?
Vi behöver lite inspiration och tyckte att det var en bra grej att fråga ER, ni är ju trots allt de som läser vår blogg och kollar på våra bilder. Ni betyder otroligt mycket för oss! Så, speak up! Hur vill NI ha det? Vad vill NI se?


 


I'm standing where you left me




Tröja Acne // Skjorta Style Encounters // Byxor Acne // Skor Dr. Martens

Har hemstudiedagar tis - ons. Hur galet skönt som heslt. Dock får jag inte så mycket gjort som jag önskat, men men. Har mest kollat på serier denna dag. Ätit lite glass har jag hunnit med också. Imorgon får jag verkligen ta tag i engelskan jag måste skriva. Usch!


let's go our own ways


HYPE?


The game is about glory



Tröja Tottenham Hotspur (Gareth Bale #3) // Byxor Vero Moda // Skor Converse

Tja, vi kan väl säga såhär. Det har blivit en grej, att jag har på mig Tottenhams tröja i skolan dagen efter de vunnit mot Arsenal. De började som ett vad (Bet) för 1,5 år sedan eftersom Tottenham nästan aldrig vann mot Arsenal. Dock vann de just den gången. Sedan dess har tröjan alltid åkt på. Idag var inget undantag. Nu kan vi väl säga så att Tottenham vunnit de 3 av de 4 senaste matcherna mot Arsenal (Den 4 blev lika). Så ja, tröjan har fått vara på många gånger och nej, jag har inget emot det.


Y vamos por todo


Har nu över 200 mejl i min egen inbox. Jag vet att hälften (minst) av dem är mejl som egentligen ska till moderatorinboxen. Så, snälla ni. Mejla dit istället! Jag kommer inom kort sluta att svara på dessa mejl i min egen inbox och då blir man helt enkelt utan svar. Vi moderatorer hjälps alla åt att svara på mejlen i inboxen, vilket gör att det går myyyyyyycket snabbare att få svar där, samt att det är mycket enklare också! Är det så att knappen inte syns för er, eller att ni inte ska skicka iväg mejlet till inboxen (Oftast i Explorer), BYT WEBBLÄSARE ELLER RENSA WEBBHISTORIKEN + COOKIES så funkar det!

Hur gör ni? Brukar ni mejla oss moderatorer överhuvud taget?



Josefine undrar

Hejhej! :)
haha jag får i en del denna smiley ":3" och jag förstår inte vad den betyder xd hahah så jag är jättejätte tacksam för svar :)


Min "funderar" pose xd
Men Jao, ska snart till dagiset som ligger precis här utanför mig eftersom jag har "studiebesök" xd haha. så Jaaa wish me good luck där ;p hahaah.





Nawiieee

Hejhej! :)
Sitter just nu hemma och läser igenom mina mejl, Gud vad snälla och söta ni är! :) Tack för alla gulliga mejl!
Kram











Yihooo!!

Haha hejhej :)
Igår hade vi besöksrekord och ökade antalet läsare med 30st! :) hihi gud vad kul :) Och vi tycker de är jättekul att ni kommenterar bilderna! och fortsätt ställa frågor, vi svarar på alla! :)
Kram


the answer is this

Fråga:
'FLOPP' @ gsm om Frågor och svar!:
var kan man ladda ner programmet? :)

ps, jättefin :)
Svar: Sök bara efter Picasa 3 på google! Tack så mycket också!

Im not a girl, Not yet a woman











through urban fields and suburban life












this is love




Sneak peak! ;)

Hejhej! :)
hihi nu får ni se en liten sneak peek på bilderna vi tog idag! eller ja de som blev allt utom bra! de riktiga bilderna kommer ikväll :)


Dags för att ta på sig skorna!


Haha sött julia :D <33














Kapten Morgan ;)








Plocka rekvisita! ;)


HAHA så här såg de ut bakifrån


Framifrån



Ja där va lite bilder xd haha de seriösa kommer lite senare! KRAM <3


när vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen

Jag är fullkomligt kär i Slagsmålsklubbens remix av Den svenska Björnstammens låt Vart jag mig i världen vänder. Underbart pianospel och mysig låt i allmänhet. Älskar den!

Klicka HÄR för att lyssna!



Frågor och svar!

Fråga av Stunning @ gsm :

och juste, vilket program gjorde ni headern i?

Svar: Vi använder programet Picasa (version 3) :) det är jättebra och ett jättelätt program att förstå + att det är gratis :)

Kram




Everybody was (kungfu)fighting

Hejhej! :)
Idag så vaknade jag somvanligt brevid min älskade lilla älskling hemma hos mig! Vi låg o drog lite men vid ungefär vid tolv så gick vi ner och åt Brunch! Mackor och Vårular! MUMS!! haha sen så såg vi på alla idol program i veckan! När vi hade sett klart på de åkte william hem och jag duschade! :) Sen så fixade jag mig lite och sen kom julia! Precis när julia kom skulle vi äta Plankstek, sjukt gott <3 Efter de har vi bara flummat lite ^^ hhihi älskar Julia sbeat boxing asså xd haha <3
Hahah här kommer ett par bilder på mig som jag tog förut ;p hahaha


De börjar vanligt...


Sen började de gå utför...


Ja ni ser ju själva va det ledde till ... HHAHAAH


Somsagt xd


HAHA Eye of the tiger!! :D


BWAAAAHH

HAHAHAH AHAHAHAHH AHAHAHAHAHAHHAAHHA HAHAHAHAHAHHAHAHAH AHAHAHAAHAHAHAHA JA döör!!!! vi lyssnar på remixer till svenska björnstammen låt - Vart Jag än i världen vänder. Så ska hon beatboxa o så låter hon som en kyckling "bWahhhh" HAHAHAHAHA ja dör, gråter fan!!! AHAHA driver inte lovar att ja gråter! hahah sjukt gulligt julia :D <3

ÄLSKAR MINA SKOR <3 haha ♥♥♥♥

Vem är josefine?

Hejhej!
Ja det är alltså jag som är .Josefinek! Jag är en tjej på 15år som fyller 16 den 27 oktober :) Jag bor i norrköping med min familj som består av mamma, pappa och två storesyskon! :) Jag går första året på ledarprogramet, tycker att jag har en jättebra klass och stormtrivs! :) hihi. Min personlighet är oftast en glad och posetiv tjej, men klart man blir sur lite då och då ^^ det är ju mänsligt lix xd haha. Jag har en pojkvän som jag har varit tillsammans med sen den 10 augusti 2010 :) hihi ja det var lite kort om mig själv personligen! :)



På gsm är jag en moderator och jag tycker att det är ett jätteroligt jobb men ibland kan de vara lite jobbigt när man får tråkiga mejl! Men det bästa är när man får jätte roliga och gulliga mejl :D man blir så glad och varm i hela kroppen, älskar den känslan när man blir uppskattad av de man gör! Jag har varit medlem i över 4år, fast då på en annan modell som heter Yosii! :) Jag bytte modell då för att jag kände att det var dags och för att jag gillade inte yosiis utseende eftersom de inte fanns smink. Men nu när hon har smink älskar jag hur snygg hon ser ut! :) hihi ja det var lite om mig, om ni har några mer frågor är det bara att kommentera så svarar jag på de i ett inlägg! Så fråga på feel free ♥


SJUKT snygg!

Inte lika snygg, enligt mig! Men de här är ju Yosii som ni kanske förstår :) min första modell!


This is me

Ja, några av er har kommenterat och skrivit att ni inte riktigt vet vilka vi är eller att ni inte vet vem av oss som är vem. Så ja, nu håller vi på att göra inlägg om detta. Jag skriver och Josefine gör ett videoinlägg. Jag funderar på att göra det också, men vi börjar såhär!

Jag heter då Julia. Jag har modellen och moderatorn Yoooh på hemsidan gSm. Jag är just nu 17 år, men fyller myndig den 17 december! Jag bor då I Norrköping tillsammans med min familj. Min mamma och pappa är skillda sedan 13 år tillbaka. Jag har två halvbröder som är 9 respektive 3 år gamla. Jag går Naturvetenskapliga programmet på gymnasiet i Norrköping. Tar studenten i vår helt enkelt! Jag har itne den blekaste aning om vad jag ska göra efteråt. Sådant som märks helt enkelt!

Jag gillar mode, musik och engelsk fotboll speciellt mycket. Dessa är heltenkelt mina huvudintressen! Annars gillar jag att umgås med mina alldeles underbara vänner och göra lite allt möjligt annat. Vad mer vill ni veta? Gsm gillar jag självklart också, där hänger jag väldigt ofta. Jag är ju även moderator sedan den 3 december 2010. Snart ett år alltså! Visst, jag kanske är lite gammal för gsm, men varför sluta när det är så kul?

På denna blogg kan ni följa min och Josefines vardag och även våra tankar om och händelser på gsm.


My heart's a stereo, it beats for you so listen close

Riktigt fin oktoberdag idag. Denna ska jag njuta av emd lite övningskörning och sedan ska jag ta och umgås lite med Josefine! Många av mina kompisar ska ut på krogen ikväll och jag sitter själv och förbannar mig, varför ska jag vara född i december för? Det suger rätt hårt, men vad gör man? Snart ska jag ut och fota lite outfits kanske, jag har ju faktiskt lovat er det. Eller så blir det efter min övningskörning, vi får se!

Hoppas ni har en bra dag kära läsare!


RSS 2.0