Cat im a Kitty Cat, and dance dance dance and Da....

Hejhej! :)
Känner att jag är på ett sjuktflumm humör o bara bloggar som tusan! haha har ni hör den låten? "cat im a kitty cat" haha jag tror ja dör när ja tänker på videon xd haha de är typ en Katt som vänder sig åt höger o vänster eller nått xd Det är typ världens största amatör video ^^ Såg den när ja va typ 10 år eller nått när man alltid va inne på hamster paj ^^ HAHAHA dööör typ xd HAHAH hitta den på YT, bästa ♥




And I sad thank you for the music for given it to me.....

Hejhej! :)
Skulle vara jätte tacksam om ni kommenterade vilken av de här låtarna ni tycker jag ska sjunga! och ni får gärna komma med andra förslag så klart! :)
Men här kommer förslagen!
1: Hero of war - Rise against
2: Zombie - the cranberries
3: Hey soul sister - Train
4: Im yours - Jason maraz
5: So sick - Neyo
6: Halleluljha - Rufus W.
7: Coconut tree - Mohombi
8: True colors - Cindy lauper
9: Becuse of you - Kelly Clarksson
10: Eget förslag!

Så åter igen skulle bli jätte tacksam om ni komenterade vilken låt ni tycker jag ska sjunga ♥





Im on a highway to hell.. haha bästa rubrikerna ja kommer med..

Hejhej!
Vet att jag sa i tidigare inlägg att jag skulle lägga upp ett videoinlägg där jag sjunger. Men det går tyvärr inte eftersom jag inte va hemma så länge förut. Men imorgon lovar jag att jag ska sjunga och spela in, hoppas bara min hals blir bättre. Men puss o kram


Today ;p haha :) vafasen ser ut som om ja klämer ihop brösten xd hahahaha


HEll Yeah, här bjuder vi på oss själva ja!

And take me away, make it okay, I swear I'll behave




Haha, som ni ser så är jag inte riktigt på topp. Sorry for that. Ikväll ska jag om mina kompisar vara barvakt åt mina småbröder. Haha. Sådant man får göra när man har två månader kvar till krogen! Anyways. Såg att Josefine hade en fråestund, så tja. Fråga mig saker också om det är något ni vill veta. Så svarar jag på det sedan, antingen i ett inlägg eller som kommentar. Håll utkik!


I've been chrashed, beaten down.

Har varit a bit under the weather idag. Inte alls mått bra sedan jag kom hem från skolan. Därför de uteblivande blogginläggen från mig! Nu har jag iaf tagit mig i kragen och fotat den nya skjortan och tröjan. Riktiga gobitar ska ni veta! Lovar er att ni imorgon kommer få två outfitsbilder. På det jag hade igår och det jag hade idag. Så missar ni inget. Bra va?



kommentarer! :)

Det är jättekul att ni kommenterar för då blir de ju ännu roligare för oss att blogga! :) Så ja fortsätt kommentera och kom med lite tips om vad vi kan göra för att förbättra bloggen :)




NI har väl inte missat att ni kan följa oss på bloglovin? :)



Hipp Hipp hurra hurra hurra...

Hejhej! :D
Hhaha kom på att IDAG har jag varit medlem i FYRA ÅR :D haha fasen vad kul !! :) så då tänkte jag ta på mig en "firar" outfit och ha ett litet kalas i min decor kl 19:00 :) Så kom gärna dit och chatta med mig :)
Så eftersom jag varit medlem ganska länge nu tänkte jag lägga upp en video ikväll när jag sjunger! so i Hope u all like it :)


det är fredag,fredag, måste gå ut på fredag...

hejhej!
haha en snabb översättning på "friday" av rebecka black ;p Eftersom jag inte kan ta kort min mina outfits IRL så Blir de från gsm istället! hihi så dagens "gsm" Outfit är den jättegulliga björn mössan/jackan! Den är sjukt gulliiiig :D haha typ dör så söt den är ;P hehe Idag i skolan har de väl varit som vanligt! sjukt kul :) hihi ja det har inte hänt något speciellt, men det är ju FREDAG :D haha fasen vad nice :) Mihihih jaa men nu ska ja inte flummblogga mer, bye bye <3





I wonder why? I wonder why? yesterday i told you..

Hejhej! :)
Har precis gjort kokosbollar med älskling, sjukt mysigt <3
Idag så började jag skolan vid 11:10 och slutade 12:00, kul .. haha :) När vi slutade så va de bara ja, Kaleb, Sebbe och felix som gick te matsalen xd haha alla andra gick hem ;p När vi hade ätit klart åkte jag till älskling och då så har vi suttit och kört WOW te klockan 19 (min första gång jag körde de spelet ;P). Sen så gick vi till coop och köpte havregryn o sen bakade vi! Ja Thats it :) hihi men ska nog se på "Modelljakten" och sen någon film :)

Men puss och kram våra kära läsare <3



hey now!

Måste säga att jag verkligen älskar den nya säljfunktionen. Så otroligt smart grej! Ett enkelt sätt att båda tjäna pengar och hitta riktigt bra plagg utan alla stress och planering som hörde till Vintage. Dock så saknar jag lite att bara slökolla i Vintage efter fina grejer! Men jag tycker att det är riktigt fint att bara kunna kolla in folks garderober och se om de säljer något sällsynt. Matcha lite outfits osv. Dessutom verkar funktionen otroligt populär. På debutkvällen fick sidan ladda otroligt mycket för alla användare. Antagligen för att servern var överbelastad!




















Vad tycker NI om den nya funktionen? Hiss/Diss?


we're gonna make it, tonight

Ser att det droppat lite med läsare tyvärr. Det var verkligen synd. :(. Ni får gärna kommentera om det finns något ni skulle vilja läsa mer om!

Anyways. Tyvärr blir det inga outfitsbilder idag. Min kamera laddade ur så fort jag satte på den idag, tyvärr. HAr även varit på stan och handlat en tröja samt att jag fick hem min underbara skjorta idag. Dock sedan min kamera är död kan ni få bilder på det någon annan dag!

Min dag började förövrigt sjukt awesome. Fick reda på resultatet av mitt matteprov idag. MVG. Oh yes. Sjukt galet nöjd.



Såhär såg det även ut idag. Haha.


Outfit bilder?

Juste!!
haha en kompis till mig (på gsm) frågade om jag inte ska börja med dagensoutfit bilder o jo det ska jag!! men jag har inte kommit igång än eftersom min iphone stordog för en vecka sedan ^^ Så antingen blire med WIlles iphone eller kameran ! så ja ni märker hur ja gör :D

Photoshoooot!! :D

Hejhej!
Sry att ja inte blogga igårkväll ;p
Men Det var jättekul att ta bilder till headern med Julia! haha :D Jag tycker personligen att headern blev jättebra! Så vad tycker ni? :)

Igår var jag även inne på gsm och sålde lite artiklar, tex den lila decor klänningen! :) hihi, sen svara jag på alla underbara mejl man får och sen fixade jag lite andra saker!

Här kommer bilder från fotograferingen!









Snygga Julia!!






*strike a pose* haha :D









Som ni ser på alla bilder så blev de faktiskt jättebra och vi hade tur med ljuset! Jag och Julia pratade även om att vi skulle börja göra de här minst en gång i veckan eftersom de är så kul ^^ haha och det hoppas jag att vi gör! :)

Tycker ni att vi ska fortsätta göra det? isf skriv er åsikt! :)

svar på tal

Yes, vi fick en fråga i förra innlägget:
Anonym om who's gonna save the world tonight?:
Hur många läsare har ni om dagen? (unika träffar)

Svar på det:
Vi har strax under 100 läsare, dvs. unika träffar per dag. Tyvärr är det inte lika många som kommenterar (vilket hade varit grymt kul). Men vi uppskattar alla läsare och hoppas att det kanske kommer till ett par stycken till?

Kram!

who's gonna save the world tonight?


Mejl, mejl mejl! Jodå, jag har många mejl. Jag som trodde att de skulle lätta lite nu när modinboxen har kommit igång. Men nej,nej. Jag får lika mycket mejl ändå. Ca. 100 om dagen. Jag försöker svara så gott jag kan. Men mellan alla mejl som behövs svara på i inboxen och allt annat modjobb så kommer min egna inbox lite i tredjehand, tyvärr. Jag jobbar så hårt jag kan på det. Men ja, nu är det tyvärr som det är. Hoppas att ni inte blir allt för ledsna. Men ibland har man inte riktigt den tiden man skulle önska!


Här finns förövrigt "Få hjälp"-knappen. För er som fortfarande inte har hittat den! Skicka dit istället för att skicka till moderatorernas egna inboxar. Vi lär inte svara där ;)

Kram på er kära läsare!


if you've seen this girl, can you tell her where I am?




Skor Converse// Klänning HM// Kofta FilippaK // Mössa HM

Matteprovet idag gick förvånandsvärt bra, eller så blev båda MVG-grejerna fel... Dock hopaps jag på att det gick bra. Sedan dess har jag softat på programmeringslektionen, varit ute i skogen med Josefine på photoshoot (Bilder kommer!) och även moderatorjobbat. Ska ta och svara på alla era fina mejl alldeles snart!


Skogish med klassish (HAHA)

Hejhej! :)
Sitter just nu med älskling och ser på "Timber falls" :) usch det är en sjukt läskig skräckfilm :( haha så kommer nog blogga för att få en undanflyktt för att slippa se den ^^haha :)

Idag så var ja ju som sagt i skogen med klassen! :) Där hade vi massa aktiviteter och lekar eftersom jag går på ledarskaps programet :) Vi åt även först pasta sallad och sen grillad krov, haha självklart åt jag mest av alla :D 5 korvar xd hahaha :)  när vi skulle hem var vi tvugna att gå till louise som tog ungefär 30 min ;p Sen efter de kom mamma och hämtade upp mig hos louise! :)



När jag kom hem så fixade jag mig lite gran och sen vid fem kom Wille (.WT) och vi gick ner och åt, efter vi åt såg vi lite på tv och sen såg vi på "Kronjuvelern". Det var helt seriöst en av de sämsta filmen jag någonsin sätt ^^haha dålig med andra ord xd förstod inte sammanhanget i filmen asså ;P hehe, men ska kolla på filmen nu. Puss och kram <3












Hanging on so tell me what to do to make you change you're mind I wish that I could find a way to turn back time




Såhär har jag spenderat min kväll hittills (Ungefär 4 timmar.) Finns absolut roligare sätt att göra det på, men vad gör man när man har sitt första Matte E-prov imorgon? Nu ska jag ta och skynda på så att jag kan se idol sedan. Måste tillägga att jag tyckte Leonards verision av Save the world var grym. Blev arg när han inte gick vidare! Får hoppas på att han får en chans på fredag ändå!


say my name twice




Nu har jag precis kollat färdigt på de nya avsnitten av How I met your mother och Hawaii five-0 som kom idag. Måste ju bara säga att jag verkligen älskar tv-serier. Grym kärlek på det. Bör nog ta tag i mitt mattepluggande snart. Herregud...


Turn the crowd up now, we'll never back down, shoot down a skyline, watch it in primetime



Byxor Vero Moda // Tröja Acne // Jacka HM // Skor Dr.Martens // Väska Chapnelle

Just nu är jag bara så otroligt trött. Har en kväll med pluggande framför mig. Imorgon är det första provet i Matte E och ett bra betyg skulle ju inte skada. bara att köra gärnet helt enkelt! Annars rullar livet på som vanligt.

Vad tycker ni föresten om dessa outfitsuppdateringar? Något jag bör fortsätta med?


I wanna be a farmer... Not?!

Hejhej!:)
Sitter just nu och äter macka och är inne på gsm med louise! :) haha vi ska snart åka ut till lillsjön eftersom vi ska vara där med klassen över hela dagen! så jag ser ut som en bonde med rutigskjorta .. haahaha men vi hörs! bloggar mer ikv om dagen <3  









louise tänker " NEJ JAG VILL INTE!!" <3

hell Yeah!

hejhej! :) Glömde bort att nämna att jag är super glad för "är du våran nya stjärna", satt för några dagar sedan och funderade på det och vips så kommer de! haha sjukt kul! :) Jag funderar på att ställa upp och skulle bli jätteglad om ni hjälpte mig att ge tips om några låtar!


Av Karro_Star


Just like a lemon tree..

im goingt to be a copycat! heh ;p ne men känner nog också att jag ska använda mig av musikrubriker eftersom jag nästan aldrig kommer på vad ja ska skriva som rubrik xd hehe










Gud hahahah man kan ha sjukt kul med en macbook pro asså, AHHAHA ^^

Tycker det är jättekul med de nya butikerna och att de är jättefina :) Gillar också att garderoben också fått ett litet ansiktslyft :) haha så kände att jag blev jätteglad över förändringen och att de var dags att uppdatera önskelistan ^^ haha o en stor "hiss" tycker jag är bytesfunktionen! :)






vad ska man skriva här då? hehe

Hej hej! :)
hahaha natthumorn har börjat komma igång känner ja, hhahahahaha! aja iaf, är med Louise och läser lite roliga grejor på internet och är inne på gsm! :) Men ska väl prata lite om idag? så ja idag så slutade vi klockan 12 och jag kom hem ungefär vid kl 13, när jag var vid dörren kom jag på att jag hade glömt nyckeln.. hahaha så jag kollade om tvättstugedörren var öppen och guess what? de var den :D

haha fast när jag skulle gå in till tv rummet så går inbrottsalarmet igång och jag fick en hjärtattack!! haha usch inte så kul! Sen så somnade jag i tv-rummet och vaknade kl 17, då åkte vi till Maxi och åt Mc eftersom vi skulle till våran farmor som fyllde år :) haha blev sjuktmätt när vi åt kändes som om jag skulle spricka xd

haha När vi hade ätit klart åkte vi till min farmor och på parkeringen träffade vi vår faster/farbror och sen min kusin o hans fru och barn! :) Sen gick vi upp och fikade ;p haha fyfasen vad mätt jag va, då höll jag verkligen på att spricka, bokstavligt talat! Mahahahahah ^^

Efter en timme så var vi tvugna att åka hem eftersom jag skulle till sångpedagogen för första gången idag! :) Det var jättekul där och lärde mig mycket! :) När de var slut så åkte jag till Louise som sagt! och nu tittar vi på tv :) 



when it rains


Äntligen har min skönhet till väska trillat ned i brevlådan. Underbar clutch i A4-format. Passar till fest, stan, skolan, ja allt!



Två bilder på klädhängaren jag investerade i för två veckor. Är otroligt nöjd! Inte bara ett smart sätt att hitta favoritkläderna, utan ett grymt snyggt också!


Never mind, i'll find someone like you

This is what I looked like today. Hade en lektion, fysik. Två timmar av fysik är ungefär så underbart som det låter. Tackolov börjar jag sent och slutar tidigt sedan det är min enda lektion. Trevligt.

Skor Dr. Martens // Byxor Acne // Tröja Acne // Jacka HM // Halsduk Monki


you gonna like my style

Idag har vi då sagt byebye till Supernova och Vintage och gett ett varmt välkomnande till de nya butikerna Luux, Funki och Zipper! Själv måste jag säga att jag har varit riktigt spänd på att se hur dessa ser ut. Så det var självklart dit jag gick så fort jag loggade in! För er som inte riktigt har hängt med i svängerna har även klädnivån uppdaterats enligt följande:

Luux: I Luux är alla kläder speciella, dvs. de slits ut långsammare än "vanliga" plagg. Alla kläder som har flyttats över hit från Supernova har nu blivit speciella. (Vilket är riktigt bra ;)). Plaggen i Luux är av den lite dyrare sorten.

Funki: I Funki hittar vi alla kläder som våra grymt duktiga JDs har skapat. Dessa kläder är av kvaliteten Bra. Dvs. De slits också ut lite långsammare än Basicplaggen. Plaggen i Funki ligger ungefär i normalpris!

Zipper: I Zipper hittar man basicplagg som alla garderober bör innehålla! De är enkla och billiga. De slits ut i vanlig takt och är billiga till priset!


Jag måste säga att jag tycker att detta är en otroligt bra idé som jag fullkomligt älskar. Vi får nu massor av mer kläder och mycket enklare att hitta just det man söker för tillfället!

Något nytt är ju även grisarna. De är tillbaka! Detta märkte jag när jag smygsurfade lite på gsm i mobilen i skolan. Helt plötsligt dök det där upp en röd gris! Tyvärr lyckades jag inte själv fånga den.....



Vad tycker NI om de nya shopparna?


Uppdating from school ;)

Hejhej! :)
Känner att jag kommer blogga väldigt mycket .. hehe. Kom precis till skolan efter att ha åkt buss/spårvagn till skolan i 40 minuter.. xd Imorse när jag vaknade så duschade jag, blåste håret och valde kläder! hihi. han inte äta frukost :( så är lite smått hungrig o känner inte precis för att gå till coop och ta ut pengar bara för att köpa en macka xd haha. Så får va hungrig tills klockan tolv när vi slutar :)

Tog precis lite bilder med Louise :)












Lite snabb bild på håret! :)


Yeah man!

Juste! Glömde säga att jag och Julia ska uppdatera våran header i veckan! Så vi kommer ta bilder på onsdag och då får vi hålla tummarna om att bilderna blir bra :D haha, jag tänkte även fråga Julia om vi ska göra ett videoinlägg och sen kanske sjunga i? :) Kom gärna med förslag om vad man kan sjunga! Uppskattas :)


Tack så jättemycket för designen Musicmad! :)


Min Älskade bebbo <3 haha

take me away



Sneakpeak på morgondagens outfit. Imorgon åker mina Martens på. Ska bli sjukt trevligt. Taggtagg!
Vad tycker ni om Dr.Martenskängor dear people?


Ich bin Schnappii!

hahaha hejhej! Älskar hur mkt natthumorn när man garvar åt vad som helst xd hahaha sitter just nu och garvar åt låten "ich bin schnappi" hahaha ae gud! Sitter och väntar på min kille (.WT) som är och köper 3 Vanliga hamburgare + en stor pomme! :) MUMS!

haha eftersom jag inte har ngt bild som jag tagit idag så slänger jag upp lite bilder på mig och wille! :)


Skrev precis två meddelanden till alla, fasen vad intressanta grejor jag kommer med! :) mohhahaha :D Jag funderar just nu på att börja designa eller spela något spel .. Men men who knows vad jag gör.. Förövrigt undrar jag om det är några av er, våra läsare som har blivit Talangscouter? Det har jag själv blivit till William(.WT), Louise (Louise.A) och Johanna( Johanna.V) :)

Men puss puss


Ich bin Schnappii!

hahaha hejhej! Älskar hur mkt natthumorn när man garvar åt vad som helst xd hahaha sitter just nu och garvar åt låten "ich bin schnappi" hahaha ae gud! Sitter och väntar på min kille (.WT) som är och köper 3 Vanliga hamburgare + en stor pomme! :) MUMS!

haha eftersom jag inte har ngt bild som jag tagit idag så slänger jag upp lite bilder på mig och wille! :)

hahaha ja.. Man ser ju att jag är mest biff lix.. hahhahaah :D




hahaha lite kul att jag tog ner handen precis när den tog bilden xd haha



Skrev precis två meddelanden till alla, fasen vad intressanta grejor jag kommer med! :) mohhahaha :D Jag funderar just nu på att börja designa eller spela något spel .. Men men who knows vad jag gör.. Förövrigt undrar jag om det är några av er, våra läsare som har blivit Talangscouter? Det har jag själv blivit till William(.WT), Louise (Louise.A) och Johanna( Johanna.V) :)

Men puss puss


Making my head spin round and round

Hej folk. Kul att ni kommenterar lite iaf (bara josefines inlägg? :((((( ). Anyways. Dock INTE ok attg kommentera elaka saker? Varför tror ni att det är det? Vill ni inte läsa vår blogg, GÖR INTE DET DÅ. Ville bara säga det.

Har inte riktigt kommit igång med allt än. förhoppningsvis blir det mer sen. Jag har idag övningskört med min moder. Gick faktiskt riktigt bra. I'm on my way to my driverslicens!. Fortfarande riktigt mycket mejl på gsm. Haha. Ska ta och svara på dem inom kort, I promise u that.

Imorgon är det fysik @ 10 o'clock. Sedan ska jag hem igen. Hehe. Eller så stannar jag och pluggar fysik. Vi får väl se vart det lider.

Ett kort inlägg idag tyvärr. Har lite andra saker på g. Kolla gärna in vårt TÄVLING här. (Dvs. klicka på här). Man kan vinna massor av gopengar!

Hejdå peeps!


Jappidappi

Hejhej! :)
Sitter just nu på golvet.. julia snodde min stol :( intressant fakta va?  hahahah ne vars ;) skämt o sido ^^ Eftersom jag missade blogga igår så tänkte jag att prata lite om vad jag gjorde igår och idag :) kuligt!

Lördag:
Då vaknade jag hos min pojkvän wiliam (som heter .WT @gsm) :) Vi gick upp klockan 09, det kändes tugnt :( haha vi gick ner och åt frukost med hans familj och det var riktigt mysigt :) hah sen gick jag och hans lillebror upp och fäktades med svärd ^^haha :) Sen så åkte vi till hans lillebrorsträning, åkte hem till mig efter de ^^

Hemma hos mig såg vi på Svenska miljonärer och sen gick vi till ica eftersom vi skulle laga mat!! :) När vi kom tillbaks så improviserade vi lite till en marinad! Sedan skalade vi morötter, potatis, rotgrej (HAHA). Sen så skärde vi upp allt och la i en glasform med olja.
Maten var faktiskt värld de tre timmarna vi la på att fixa allt^^ Sen såg vi på två filmer, the cave och P.S i love you. sen bidde de natti natti ^^



Todaaay:
Idag vaknade vi upp hos mig, gick ner och åt frukost och såg på spirit :) Sen åkte han hem vid 18, och vid ungefär 19 kom Julia hit :) Så ja nu sittar både jag och hon inne på Gsm :)


Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar

Tjena ppl!
Ja, som ni ser har vi bestömt oss för att blogga. Just så att ni får möjligheten (äran?) att följa våra otroligt intressanta liv! Vi kommer helt enkelt att blogga om våra liv (hehe) samt gsm (som är våra liv?). Nejdå, nu ska vi inte vara så. I denna blogg kommer vi alltså inte ge ut någon som helst personlig info och allt kommer att följa gsms regler! Nice, huh?

Känns som om Josefine redan gått igenom dagen? Jag har haft hemstudiedag, har varit duktig och bakat sedan min treåriga bror så snällt requestade det. Har även svarat på en jäkla massa mejl på gsm (både egna och i inboxen) och sedan hunnit med att umgås med Josefine! Hade även annat finbesök under kvällen av mina kära favoriter Victoria och Isabelle! Alltid lika trevligt. Vi kollade på film, diskuterad övningskörning och lite annat smått och gott!

Hoppas ni vill vara med oss nu när vi bloggar. Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill veta/ läsa om!

Cheers mate(s)!
(Från Julia aka. Yoooh)


Friday :)

Hejhej! :)
Idag så bestämde jag och Julia oss för att börja blogga! :) Imorgon ska vi även ta bilder till våran header som kommer bli grym (h) haha :D Julia is Awsome på att göra och fixa bloggar :) hihi, ja tänkte köra lite med vad jag gjort idag då... hehe men ja idag så vaknade jag brevid min älskade lilla sötnos :) haha han är så gullig på morgonen ^^ han vill aldrig gå upp .. hehe. Ja men när vi var klara åkte jag till skolan och träffade en från min gamla klass påväg dit. :)

När jag kom te skolan så hände det inget speciellt, det var som vanligt ungefär ;) haha :) Men iaf när vi slutade åkte jag till Julia och var där ett tag :) Då åt vi först kladdkaka med hennes familj (som julia själv varit duktig o bakat:D) sen gick vi ner och var inne på gsm och sjöng/Spelade gitarr :)

Japp, efter de så skjutsade hon mig hem eftersom william hade kommit xd haha så körde vi sims typ :) sjukt nice (y)
Jaa de finns inte så mycket mer att berätta om idag xd men ska vara jättesocial på gsm nu! så mejla !! :D haha
Två nya designs! :)





Strike a pose ;* haha
Kram (L)






RSS 2.0